Galaxy S7 edge
Re: Samsung Galaxy S7 edge
Здравейте, от Декември ползвам Галакси С7 и нямах проблеми, но след последния update започна за забива мрежата: не намира мобилните данни или не може да осъществи входящи и изходящи обаждания и непрекъснато получавам SMS за пропуснати повиквания или ми дава, че номера не е регистриран в мрежата. Смених сим картата с нова, обаче проблема остава. Видях от последните коментари, че 4G на Теленор прави проблеми, но не пише какви. Може ли мнение как да отстраня проблема. Мислех да върна фабричните настройки, но някъде прочетох, че това няма да върне старата версия на Android. Вече не знам какво да правя.
Re: Re: Samsung Galaxy S7 edge
Ако искаш да върнеш старата версия- http://www.stechguide.com/downgrade-galaxy-s7-and-s7-edge-from-android-nougat-to-marshmallow/
Re: Samsung Galaxy S7 edge
Някой може ли да ми каже , къде ми изчезна актуализацията? Пояснявам- вчера получих нотификация-системна актуализация по сигурността. Изтрих я да не виси като нова и си казах, като се прибера ще актуализирам.Кликнах върху "актуализация на софтуера" няма такива...?...
Няма как да я изтриеш. :)
Сега проверявах, но няма актуализация за телефона. Ако има значение е вивакомски.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Самсунг обичат да инсталират актуализации без да питат вече. :)
Нямаш актуализация ,защото няма такава. Просто в нотификациите остава инфо ,което не се изчиства от самосебе си, когато телефона сам проверява за наличието на такава .
-
- Регистриран: 13 апр 2017, 14:37
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7 edge
аз нямам такъв проблем моят се актиализира на nougat и не е получавал нови актуализации
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7 edge
За България има и актуализация на nougat, която беше в края на март.
-
- Регистриран: 13 апр 2017, 14:37
Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7 edge
проблем ми се появи преди дни подвижното ми меню спря да работи :( някой да е имал подобни проблеми .показваше се но не стартираше приложенията в него (контакти ,смс,поща)