Galaxy J5

polarr31
Регистриран: 07 дек 2011, 14:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy J5

Мнение от polarr31 » 02 мар 2017, 16:47

[Quote]
Моите наблюдения са следните : Ако винаги си ползвал по-нисък клас телефони, няма да изпитваш нужда да ползваш висок клас. Но един път вземеш ли си висок клас, надолу не можеш да слезеш.[/Quote]
Напротив, преди ползвах Iphone.В ежедневието сегашното ми Lenovo върши абсолютно същата работа,и то не по-зле от Iphone.

iWolff
Регистриран: 13 юли 2006, 19:51

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy J5

Мнение от iWolff » 02 мар 2017, 17:01

Ами не знам, аз съдя по мен и всичките ми приятели и познати.
Мен лично дори най-малкото забиване или лагване ми къса нервите.
Наскоро един колега с J5 2016 ми каза да му погледна телефона, че някаква настройка не можел да си направи. Е значи за 2 мин. в ръцете ми направо откачих, страшно циклещ телефон. Но на него си му е перфектен. Просто никога не е ползвл модел с мощен хардуер и не знае, че може и по-добре да работят телефоните, от това с което той е свикнал.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm

polarr31
Регистриран: 07 дек 2011, 14:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy J5

Мнение от polarr31 » 02 мар 2017, 17:10

За конкретния модел не мога да говоря, защото не съм го ползвал, но много хора са технически неграмотни. Дори не знаят как да си изчистят кеша или остатъчни файлове и папки. Тъпчат си телефоните с абсолютно безполезни приложения за "оптимизация", и после - телефона лагвал и т.н.

Galia...
Регистриран: 18 май 2017, 18:34

Re: Samsung Galaxy J5

Мнение от Galia... » 18 май 2017, 18:55

Здравейте, не знам дали тук трябва да пиша, но...
Имам следния проблем: преди време откраднаха тел. на детето samsung j5, чрез акаунта на google го заключих и изпратих съобщение до самия телефон. Явно са били деца които не знаят какво да го правят заключен и го метали, друго дете го намерило и чрез съобщението и тел.номер ми го върнаха.
А сега проблема при заключването ми иска парола на admin, посочих такава, но сега не мога да от ключа с нея! Влезнах пак в google акаунта и опитах да я сменя, обаче ми дава че ако е имало парола за заключване на тел. то тази която въвеждам няма да се зачете.Явно така е било и първия път, но тогава не съм обърнала внимание за да попитам детето, а сега вече то не помни каква е била. Успявам да сменя само съобщението което да си чета... Има ли вариант за отключване?

Galia...

Мнение от Galia... » 18 май 2017, 18:56

Здравейте, не знам дали тук трябва да пиша, но...
Имам следния проблем: преди време откраднаха тел. на детето samsung j5, чрез акаунта на google го заключих и изпратих съобщение до самия телефон. Явно са били деца които не знаят какво да го правят заключен и го метали, друго дете го намерило и чрез съобщението и тел.номер ми го върнаха.
А сега проблема при заключването ми иска парола на admin, посочих такава, но сега не мога да от ключа с нея! Влезнах пак в google акаунта и опитах да я сменя, обаче ми дава че ако е имало парола за заключване на тел. то тази която въвеждам няма да се зачете.Явно така е било и първия път, но тогава не съм обърнала внимание за да попитам детето, а сега вече то не помни каква е била. Успявам да сменя само съобщението което да си чета... Има ли вариант за отключване?

pipchi
Регистриран: 31 мар 2016, 19:23

Re: Re: Samsung Galaxy J5

Мнение от pipchi » 18 май 2017, 19:04

Ако не Ви притеснява загубата на данни , най–лесно е с hard reset.Ето видео https://www.youtube.com/watch?v=c33XyEmoujw .Ако не е точно това модела има много клипове как се прави това.

Galia...

Re: Re: Re: Samsung Galaxy J5

Мнение от Galia... » 19 май 2017, 11:12

Благодаря!
Направих го, загубила е някоя друга снимка, но ще си направи нови;)
Явно наистина са били деца които не знаят изобщо какво да правят и са се стреснали от съобщението, защото и те по същия начин щяха да се сдобият с нов телефон.Бяха обелили батерията?!

[AR] Aiduk Records
Регистриран: 08 яну 2005, 20:10

Мнение от [AR] Aiduk Records » 17 авг 2017, 01:45

Невероятно "тъп" телефон!
и все няма амясто!
А5 е в пъти по-добър!

zaboraboy
Регистриран: 06 сеп 2005, 12:29

Мнение от zaboraboy » 26 авг 2017, 15:41

Излезъл е нов ъпдейт,към 220 мв,после ще го инстална,че сега ми трябва телефона.

asar
Регистриран: 24 мар 2007, 20:34

Re: Re: Samsung Galaxy J5

Мнение от asar » 26 авг 2017, 17:09

Security patch от 01.08.2017 г. и 100 MB повече свободно място. Явно някакава оптимизация, защото не съм трил или деинсталирал нищо.
Не забелязвам други промени.

Отговори