Galaxy J5
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy J5
[Quote]
Моите наблюдения са следните : Ако винаги си ползвал по-нисък клас телефони, няма да изпитваш нужда да ползваш висок клас. Но един път вземеш ли си висок клас, надолу не можеш да слезеш.[/Quote]
Напротив, преди ползвах Iphone.В ежедневието сегашното ми Lenovo върши абсолютно същата работа,и то не по-зле от Iphone.
Моите наблюдения са следните : Ако винаги си ползвал по-нисък клас телефони, няма да изпитваш нужда да ползваш висок клас. Но един път вземеш ли си висок клас, надолу не можеш да слезеш.[/Quote]
Напротив, преди ползвах Iphone.В ежедневието сегашното ми Lenovo върши абсолютно същата работа,и то не по-зле от Iphone.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy J5
Ами не знам, аз съдя по мен и всичките ми приятели и познати.
Мен лично дори най-малкото забиване или лагване ми къса нервите.
Наскоро един колега с J5 2016 ми каза да му погледна телефона, че някаква настройка не можел да си направи. Е значи за 2 мин. в ръцете ми направо откачих, страшно циклещ телефон. Но на него си му е перфектен. Просто никога не е ползвл модел с мощен хардуер и не знае, че може и по-добре да работят телефоните, от това с което той е свикнал.
Мен лично дори най-малкото забиване или лагване ми къса нервите.
Наскоро един колега с J5 2016 ми каза да му погледна телефона, че някаква настройка не можел да си направи. Е значи за 2 мин. в ръцете ми направо откачих, страшно циклещ телефон. Но на него си му е перфектен. Просто никога не е ползвл модел с мощен хардуер и не знае, че може и по-добре да работят телефоните, от това с което той е свикнал.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy J5
За конкретния модел не мога да говоря, защото не съм го ползвал, но много хора са технически неграмотни. Дори не знаят как да си изчистят кеша или остатъчни файлове и папки. Тъпчат си телефоните с абсолютно безполезни приложения за "оптимизация", и после - телефона лагвал и т.н.
Re: Samsung Galaxy J5
Здравейте, не знам дали тук трябва да пиша, но...
Имам следния проблем: преди време откраднаха тел. на детето samsung j5, чрез акаунта на google го заключих и изпратих съобщение до самия телефон. Явно са били деца които не знаят какво да го правят заключен и го метали, друго дете го намерило и чрез съобщението и тел.номер ми го върнаха.
А сега проблема при заключването ми иска парола на admin, посочих такава, но сега не мога да от ключа с нея! Влезнах пак в google акаунта и опитах да я сменя, обаче ми дава че ако е имало парола за заключване на тел. то тази която въвеждам няма да се зачете.Явно така е било и първия път, но тогава не съм обърнала внимание за да попитам детето, а сега вече то не помни каква е била. Успявам да сменя само съобщението което да си чета... Има ли вариант за отключване?
Имам следния проблем: преди време откраднаха тел. на детето samsung j5, чрез акаунта на google го заключих и изпратих съобщение до самия телефон. Явно са били деца които не знаят какво да го правят заключен и го метали, друго дете го намерило и чрез съобщението и тел.номер ми го върнаха.
А сега проблема при заключването ми иска парола на admin, посочих такава, но сега не мога да от ключа с нея! Влезнах пак в google акаунта и опитах да я сменя, обаче ми дава че ако е имало парола за заключване на тел. то тази която въвеждам няма да се зачете.Явно така е било и първия път, но тогава не съм обърнала внимание за да попитам детето, а сега вече то не помни каква е била. Успявам да сменя само съобщението което да си чета... Има ли вариант за отключване?
Здравейте, не знам дали тук трябва да пиша, но...
Re: Re: Samsung Galaxy J5
Ако не Ви притеснява загубата на данни , най–лесно е с hard reset.Ето видео https://www.youtube.com/watch?v=c33XyEmoujw .Ако не е точно това модела има много клипове как се прави това.
Re: Re: Re: Samsung Galaxy J5
Благодаря!
Направих го, загубила е някоя друга снимка, но ще си направи нови;)
Явно наистина са били деца които не знаят изобщо какво да правят и са се стреснали от съобщението, защото и те по същия начин щяха да се сдобият с нов телефон.Бяха обелили батерията?!
Направих го, загубила е някоя друга снимка, но ще си направи нови;)
Явно наистина са били деца които не знаят изобщо какво да правят и са се стреснали от съобщението, защото и те по същия начин щяха да се сдобият с нов телефон.Бяха обелили батерията?!
-
- Регистриран: 08 яну 2005, 20:10
Невероятно "тъп" телефон!
и все няма амясто!
А5 е в пъти по-добър!
и все няма амясто!
А5 е в пъти по-добър!
Излезъл е нов ъпдейт,към 220 мв,после ще го инстална,че сега ми трябва телефона.
Re: Re: Samsung Galaxy J5
Security patch от 01.08.2017 г. и 100 MB повече свободно място. Явно някакава оптимизация, защото не съм трил или деинсталирал нищо.
Не забелязвам други промени.
Не забелязвам други промени.