Galaxy Note8

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Re: Samsung Galaxy Note8

Мнение от algor » 28 ное 2017, 07:06

[Quote]Човек трябва да има достойнство и да уважава себе си![/Quote]

Добре е човек да чете това, което поства, но пък не е лошо и така да се държи, че и другите да го уважават.
На теб лично друго, освен възпитание и култура не мога да ти натрапя.
Такива телефони видно няма да си купиш никога, затова си обърни внимание на културата на общуане и наваксай първите 7 години.
Останалото ще дойде само.
Евентуално...
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

Vasil977
Регистриран: 29 авг 2016, 08:41

Мнение от Vasil977 » 28 ное 2017, 08:50

Бъгава ти е главата мн си прост

alpinab
Регистриран: 04 фев 2006, 22:27

Re: Re: Samsung Galaxy Note8

Мнение от alpinab » 28 ное 2017, 08:52

Аз няма да си купя Note 8 защото:
-Не ми допада дизайна. Несъразмерно висок за ширината си. Аз съм голям човек, с големи ръце. И въпреки това ми е непосилно да работя с 1 ръка. Това преди можех с Note 4 и текущо мога с 7 Plus.
-Андройда ми е отекчаващо безличен вече (визирам персонализацията на Самсунг). Не че другите брандове са по-добре.
-Едно нещо не успяха да оправят: мазната работа на приложенията. Ако дори чисто нов работи работи, силно се съмнявам, че след 1.5 година ще работи по същият начин. Тук това го казвам по инерция(на база предишни флагмани), дано не съм прав за Ноте 8, ще поживеем ще видим.
-Най дразнещото за мен лично е лага при преминаване от камера към галерия когато имате няколко К снимки. Това при 7 плюс(на година време и 4-5К снимки) се случва мигновенно.
-Качеството на изработка за мен е под нивото на ябълката.

Зашо бих си купил Note 8:

-Несравним с никой друг телефон дисплей.
-Бърз процесор и достатъно количество РАМ с перспектива за поне 1-2години напред.
-Страхотна камера.
-Най-голямото предимство за мен пред ябълката е отвореността към всичко що не е измислено от Самсунг/Андроид а именно:
външни типове данни, архиви, пдф. Видео-аудио, което не е направено с нота. Файлов менаджер, който работи и можете да направи всичко, което се предполага, че може да се прави с един смартфон. На ябълката това чужда материя, или е невъзможно или трябва да имате сериозни нерви и бая свободно време.

Нито съм фен на Самсунг нито на Ябълката. Просто си взимам телефон, който текущо най-много ме грабва. Определено и двата производителя имат както много + , така и доста -

(beer)

apolon25
Регистриран: 01 мар 2005, 01:38

Samsung Galaxy Note8

Мнение от apolon25 » 28 ное 2017, 11:29

Да ръжеш във форума е проява на най-лошото възпитание. Пак ти казвам, спри да се излагаш с постовете си тук. Всеки знае истината, кое как работи. Писаха много интелигентни хора и ти казаха че не си прав. Спри да ни натрапваш Айфон. Така още повече хората го намразват и не искат да чуят за него. Бъди токсичен, и ще имаш успех. Успешно ползване на излизания екран.:D
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.

НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ :D

Legolas.ELF
Регистриран: 27 ное 2017, 12:54

Мнение от Legolas.ELF » 28 ное 2017, 12:41

Това, което е note 8, днес, такъв ще бъде айфона след 2-3 години. И ще представят тези функции за "бъдещето". Бъдеще, но на кого? На Епъл може би, за другите ще е минало. Сега дисплея е супер ретина, когато стане 2К ще е супер ултра ретина, работа с две сим-карти, бързо безжично зареждане, истински мулти-таскинг и т.н..
Сега айфоните изостават във всеки един компонент : слаб процесор, малко РАМ, дисплей с ниска резолюция и яркост, слаба камера, скъп ремонт и висока цена.
Последните 3 години представят едно и също устройство с различни оттенъци.

iWolff
Регистриран: 13 юли 2006, 19:51

Мнение от iWolff » 28 ное 2017, 13:09

Виж сега, за процесора и рамта при iPhone дори да е малко, бързината по абсолютно нищо не отстъпва на Note 8. Имал съм и двата телефона и го знам от личен опит. Който не е имал и двата телефона е безпочвено да спори. На Note 8 също съм сигурен, че смяна на дисплей ще е не по-малко от 600-700 лв. А също така съм категоричен да не правя бъдещия ъпдейт до Орео, защото това беше причината да се скапе предишния ми Samsung s6 EDGE, тогава с ъпдейта от Lollipop към Marshmallow.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm

polarr31
Регистриран: 07 дек 2011, 14:56

Мнение от polarr31 » 28 дек 2017, 22:29

Проблем с батерията.Отново :|
https://www.androidauthority.com/samsung-galaxy-note-8-battery-problem-dead-charge-825899/

iWolff
Регистриран: 13 юли 2006, 19:51

Мнение от iWolff » 28 дек 2017, 23:50

Това засяга само моделите със Snapdragon процесори, т.е. телефоните предназначени за USA. Европейските версии не са засегнати... за сега (blush)
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note8

Мнение от Вито » 29 дек 2017, 09:21

Абе ъпдейта на новината е, че засяга и S8+. Изобщооооо за кво искат всички хиляди левове като се ебават с хората, боклуци! (angry)

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note8

Мнение от Ванката » 29 дек 2017, 09:50

Ами трима около мен са със S8+ и двама с Note 8, и не съм чул за тези проблеми. Умиращи флагмани винаги е имало. Въпрос на късмет.

Note 8 е един брилянтен телефон/компютър. Честно казано не ме притеснява това дали, ще попадна на дефектна бройка. Абсолютно сигурно е, че ще бъде заменен с нов гаранционно.
Samsung GALAXY S22 Ultra

Отговори