Galaxy Note9
Re: Re: Samsung Galaxy Note9
Кога се враща стария Note предварително или след ката се получи новия?
Re: Samsung Galaxy Note9
На куриера който ти го доставя.
Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note9
Духче, много си нагъл като те гледам. Спести си малко пари бе. :D
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
В Теленор всичко се извършва на място в магазина. Връща ще се евентуално стар апарат, попълват се протокол 1 и 2 (ако се желае допълнителна оценъчна стойност), приспадат се 200 или 400 лв от стойността, подписва се нов договор (може и на скрита оферта) и се радваш на нов Ноут 9. Ето и модела, който се предлага от нашите оператори.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Re: Samsung Galaxy Note9
Мога да кажа само “Честито” на всички които са се сдобили с телефона! Според мен за тази година това е най-доброто от Самсунг,а и като цяло и от Андроид! Със здраве да си ги ползвате,и публикувайте след няколко дни повече инфо за телефона :)
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Apple AirPods Pro 2
И при кой оператор се оказва най-изгодно ?
-
- Регистриран: 03 дек 2006, 10:39
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note9
Само при Вивата не ходи. Лоялен клиент съм им, пуснал съм поръчка в сряда през онлайн магазина, до 24ч трябваше да се свържат с мен, а вече трети ден никакво обаждане за потвърждение. 123 ме мотаят и не ми дават отговор какво се случва и само ме лъжат, че щели да се обадят и така вече 2 дни. Пълен абсурд са. Дано КЗП ми свършат работа и този път, както с предните наглеци, с които се разправях.
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note9
Аз ли съм нагъл? А измекярите от ВиваЦом, от които исках да си го взема за 950 лева В БРОЙ, като върна стар смартфон и подновя договора си за нови две години, и то на най-скъпата такса (50 лева на месец!!!) какви са???
Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note9
Човече, не ни е писано да имаме Note 9 - примири се. Аз отдавна прежалих този модел и за мен вече е затворена страница, както между другото и Самсунг като марка. Виждаш, че и колегата shark_turboto има проблеми, не сме само ние. Светът не свършва с този телефон, той е просто една вещ, а и има и други телефони, които си заслужават. Нито е най-бързия, нито е с най-добрата камера - просто е красив телефон, с уникален дисплей и писалка, това е. Не е болка за умиране я.
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note9
Не разбирам,Виваком ли е единствения начин да имате такъв телефон? Сякаш за България го предлагат само те,и не може да се купи от друго място?!? И да,що се отнася до по-евтината цена,няма да се учудя ако до Нова Година,OLX,не е препълнен,от оферти за Note 9,неразпечатани кутии с гаранция,и взети от някой оператор на лизинг за 1000-1200лв(както е в момента с S9 и S9 plus). Така че ако потърпите нищо не ви спира да си вземете отново....Да не говорим и че няколко месеца е добър период да разберете дали няма някакви проблеми с този телефон,подобни на тези които имаше с S9,със заглъхването на разговора и разни други.
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple AirPods Pro 2
Apple AirPods Pro 2