Galaxy Note9
-
- Регистриран: 30 окт 2008, 10:29
Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note9
Ключовата дума е ЕДНОВРЕМЕННО.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note9
Сигурен съм, че тези които са си го купили за ползване, ще се изкефят максимално от покупката. За другите е ясно, че ще искат да изкарат някой лев отгоре сега, като цената остана стандартна в магазина на 2 бона.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note9
Има ли някой, който да си е получил телефона от Мтел и кога е направил поръчката?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note9
В друг форум някой беше споделил уж вътрешна информация от А1, че още въобще не са получили при тях апаратите, за да почнат да ги раздават на заявилите ги на преордър. Като гледам, че наистина никой никъде още не се е похвалил с вече доставен от А1 Note 9, май си е напълно достоверно. Много слаби “меринджеи”, много...
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note9
Мале явно тия са гола-вода.... то и в електронният магазин пише изчерпана наличност :D
А от сайта им ни вест ни кост, страхотно обслужване... купи преди всички останали, получи след тях :D:D:D:D
А от сайта им ни вест ни кост, страхотно обслужване... купи преди всички останали, получи след тях :D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note9
Може да са решили да пазят място в складовете за новите айфони, а не да залежава Ноут 9 по рафтовете при тази цена :D. Със сигурност ще продадат повече айфони, но това е друга тема. Дано поне хората, които са си го поръчали по- скоро да стигне до тях. Не е нормално другите два оператора да го предлагат от миналия четвъртък - петък .. и все още да го няма в А1. Това си е пълен абсурд. Най-много да откажат част от желаещите.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note9
[Quote]Самсунг не са тъпи, просто телефоните им остават на заден план и се фокусират върху по-доходи области на електрониката.[/Quote]
Незнам кои са другите области. Не можах да изгледам подробно клипът. Но аз има телевизори самсунг и трагедията е пълна. Новите смарт телевизори с опер. система тизен не са смарт. С чисто нов телевизор за една година видях един ъпдейт. Има три приложения на кръст. За тях обновления забрави. Дистанционното не е вече като старото смарт дистанционно. Някакъв ужас е. Само дисплея е добър. И има едно приложение smart view, което ми позволява да гледам филми директно от телефона по много удобен начин.
А за телефоните не са това което трябва да са. Стига бе самсунг. Какво е това бързо зареждане по процент на минута. Около 60% за час. Старите ми телефони зареждаха 3к амперчаса 60% за половин час. Хуйвея P20 про го дават мисля 58% за 30 мин. Аз също съм предубеден към китайчетата, но 40 мегапиксела камера е различно от 12. Хората тестват вече андроид 9. А самсунг след 6-7 месеца. Освен това гледам хуйвейовете са махнали sd картата, което си е минус ако 128 гиги не стигат. Ето линк за сравнение. Може би е по коректно да се сравни с S9+, но който иска може да го направи:
https://m.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone2=9163&idPhone1=9106
Инaче за едно съм съгласен - промоцията с връщането на телефоните на самсунг е едно много добро предложение.
Незнам кои са другите области. Не можах да изгледам подробно клипът. Но аз има телевизори самсунг и трагедията е пълна. Новите смарт телевизори с опер. система тизен не са смарт. С чисто нов телевизор за една година видях един ъпдейт. Има три приложения на кръст. За тях обновления забрави. Дистанционното не е вече като старото смарт дистанционно. Някакъв ужас е. Само дисплея е добър. И има едно приложение smart view, което ми позволява да гледам филми директно от телефона по много удобен начин.
А за телефоните не са това което трябва да са. Стига бе самсунг. Какво е това бързо зареждане по процент на минута. Около 60% за час. Старите ми телефони зареждаха 3к амперчаса 60% за половин час. Хуйвея P20 про го дават мисля 58% за 30 мин. Аз също съм предубеден към китайчетата, но 40 мегапиксела камера е различно от 12. Хората тестват вече андроид 9. А самсунг след 6-7 месеца. Освен това гледам хуйвейовете са махнали sd картата, което си е минус ако 128 гиги не стигат. Ето линк за сравнение. Може би е по коректно да се сравни с S9+, но който иска може да го направи:
https://m.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone2=9163&idPhone1=9106
Инaче за едно съм съгласен - промоцията с връщането на телефоните на самсунг е едно много добро предложение.
Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note9
Всеки?!? Мен ме отрязоха измекярите от ВиваЦом (blush) Толкова ли няма във форума някой техен служител, да даде едно рамо и да мога и аз да си закупя телефона за 950 лева.
Re: Re: Samsung Galaxy Note9
А така, взел си го тънко, а сега бързаш да го препродадеш на двойна цена сигурно, а хора, които искахме да си вземем телефона, за да го ползваме, не ни “огря”. Приятели, не им пълнете гушите на търгаши като тоя - нека да си държи телефона да събира прах, след една година и на 500 лева ще е доволен да го продаде :D
Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note9
"Пич, много си нагъл- купуваш телефона за 950 лева, продаваш го двойно. Дай ми го за 1 000 лева, няма кой да ти даде повече, а аз за разлика от теб искам да ползвам телефона!"
Да те поправя, за 750 лв е взет.
Ставаш смешен с твоето реване и мрънкане, какво ще спечеля не мисля, че е твоя работа...телефони даваха, на всеки, явно на такива като теб само не дадоха. Споделих достатъчно инфо, че може да се върне счупен стар ноут, за новия. Без батерии, без писалки, неработещи или купени от продавалника за по 40 лв. Гледам да помагам на хората от форума, но заради такива мрънкащи като теб, нищо не заслужавате. Не един, цели три Ноут 9 взех...и не ме мисли, дали ще ги продам. И последно да добавя, повече от двойно ще спечеля, а ти си огризи ноктите.
Да те поправя, за 750 лв е взет.
Ставаш смешен с твоето реване и мрънкане, какво ще спечеля не мисля, че е твоя работа...телефони даваха, на всеки, явно на такива като теб само не дадоха. Споделих достатъчно инфо, че може да се върне счупен стар ноут, за новия. Без батерии, без писалки, неработещи или купени от продавалника за по 40 лв. Гледам да помагам на хората от форума, но заради такива мрънкащи като теб, нищо не заслужавате. Не един, цели три Ноут 9 взех...и не ме мисли, дали ще ги продам. И последно да добавя, повече от двойно ще спечеля, а ти си огризи ноктите.