Galaxy Note9
Re: Samsung Galaxy Note9
АБЕ ЕЙ Ц...
Mod edit A4i : Спазвайте добрият тон.
Mod edit A4i : Спазвайте добрият тон.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note9
Той си е девица.,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note9
Никъде нямам такова ограничение както в договора, така и в общите условия, действащи към декември 2016 година. Нямам търпение наистина след три седмици да запачнат да ме тормозят от 123 да преподписвам- наистина пишман ще станат заради измекярщината си!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note9
Какъв е този шум, Джон?
- Накупили разни тарикати по-тънко мобилни телефони и сега ги препродават на двойни и тройни цени.
- Е, какво им пречи да ги продадат със 100-200, а не с 1000 лева отгоре?
- Педерасти, сър!
- Накупили разни тарикати по-тънко мобилни телефони и сега ги препродават на двойни и тройни цени.
- Е, какво им пречи да ги продадат със 100-200, а не с 1000 лева отгоре?
- Педерасти, сър!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note9
1099 паунда не е толкова изгодно, дори и за версия 512 гб. Но цените ще се нормализират, не са като цените на Епъл моделите в България.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Нормални/добри условия нашите оператори и след 10 години не ми се вярва да започнат да работят така. Докато търпим произвола на операторите и неработещите институции, които трябва да ги контролират така ще е.
Направо съм изумен. Значи не е необходимо да си преподписваш договорът и всеки път при излизането на нов модел висок клас смартфон, можеш да отидеш и да си го купиш, като пак получаваш някаква субсидия/отстъпка от цената??? Защо в България не правят така... :(
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note9
Кое му е толкова доброто на плановете в Обединеното Кралство? Качеството на услугата е ниско, цените на телефоните излизат доста, хайде за Франция се съгласявам, че наистина имат доста изгодни оферти.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note9
Да на 21.08 направих поръчка и на 27.08 си получих телефона на посочен от мен офис на оператора....
ivaka3020 и кой е оператора и какъв е тарифният план ако не е тайна... тъй като май A1 още се бавят здраво с доставките.