Galaxy S8
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8
За който не го знае или не е разбрал или просто не си дава сметка: стъкленият протектор твърде много увеличава отблясъците при използване устройството навън, на закрито е ок. И колко пазят не мога да кажа.
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8
Ползвам силиконови и твърди гърбове, отлепи ми се протектора за дисплея който си купих от магазина за 5-10 лв не си спомням точно колко. След това започнах да си поръчвам от али-екс. някакви за по 2-3$ с които никакъв проблем. Смених 2 но първия го прецаках аз при залепването и го махнах защото ме дразнеше, вторият ме спаси в една ситуация в която натиснах ключовете върху дисплея в колата и ако не беше протектора щеше да стане зле. Така че пазят, купувам някакви 5D или нещо такова, заоблени ръбчета и пасват идеално, пише даже че имат и филтър за синята светлина.
Да, наистина увеличават отблясъците.
Да, наистина увеличават отблясъците.
Re: Samsung Galaxy S8
Hitmobile.bg GSM Сервиз , ремонт на LCD Дисплей , смяна на счупено стъкло , всички части за модела : Samsung Galaxy S8 G950 , Аксесоари , калъфи и други .
Гр.София Ул.Тодорини Кукли 1
Тел : 0897 727240
Гр.София Ул.Тодорини Кукли 1
Тел : 0897 727240
Re: Galaxy S8
Аз съм със S8 от края на миналата година и единственото нещо, което не ми харесва е сравнително слабия звук. Възнамерявам да си купя нов телефон едва към края на следващата 2020 година. П.П. Купих го за 720 лева.
Последна промяна от Dido21 на 30 сеп 2019, 12:45, променено общо 1 път.
Ако го руутнеш и му сложиш Dolby atmos, ще се увеличи звука. Без руут можеш да пробваш с първия плъзгач(preamp) на някой equalizer app да го вдигнеш.
С какво може да ми помогне Долби Атмос и как да го инсталирам?
Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8
Аз го имам S8 от края на миналата година. Цената му тогава беше по-ниска дори от сегашната. Не виждам защо няма да ми е актуален и догодина? Заради новите игри ли или заради това, че е само с една задна камера? Имам и ЛГ Г4, който също ми върши прекрасна работа, нищо че е от вече далечната 2015 година. Или може bи затова, че не е 5G?........ написа: ↑03 апр 2017, 10:04И кое в S8 е толкова "на ниво", че да е актуален 3 години? Процесорът не го броим- дори и СД 808 (че 810 нали прегрява) е достатъчно мощен за да е актуален през 2020г. ама никой няма да напише нужните драйвери...Всичко в новия бестселър на Самсунг е на ниво, което го прави актуален за ,поне още 3 години напред.
Модеми с 16х16 MIMO, 50Гбит/с скорости и подобни са хубаво, но безполезно нещо- нито доставчика предоставя такива скорости, нито имаш нужда от тях в телефон...
Камерата е добра, но дотам- как изобщо смяташ, че старият MX260 (ребрандиран в IMX333) ще е актуален през 2020г. като виждаш накъде тръгват Сони с камерата на Premium-a...
Както вървят нещата през 2020г. дори и айфоня ще е със скромните 6гб рам- с тея 4гб рам S8 хич няма да е актуален...
Асистенти като Биксби, Алекса и т.н. са безполезни за 85% от юзърите просто щото не работят на техния език и заеби българския- Кортана е почти безполезна екстра ако си шотландец или ирландец, а уж говорят английски.
Ирис сензорите и лицевото разпознаване са поне 10г. назад от стабилна безгрешна работа.
Реално колкото и да се кланяш на корейците тази година имаш само и единствено един нов дизайн и НИЩО друго. А като изключим дизайна и марката от уравнението (и двете не харесвам) кое би ме убедило да тръшна 1500лв. за S8 днес? А за повод да смени човек S7 е просто абсурдно да се говори...
За справка около Великден влиза в продажби Huawei P10plus- като процесор е максимум 1 идея зад Ексинос-а (все е излишно мощен), камерата е буквално на кантар с тази на Самсунг и вече решаващ фактор е юзъра, батерията е "само" 750мАч по-голяма и цената му за конфигурацията 6гб рам и 128гб памет е същите 1500лв. Та къде аджеба е логиката да дам същите пари за телефон с поне 3 ярко изразени слабости? Дори и да платя повече за S8+ пак остават 2 слабости- памет и рам...
Китаеца си взе урок- миналата година P9 Plus почти липсваше в Европа, тази година го има и то навреме... Който не държи на камерата много (тази от П9 ще е) след 2 дни ще може да купи Honor 8 Pro (5,7" 2К, 6/64гб, Кирин 960 и 3900-4000мАч батерия) за ?550-600- зависи какъв ще е комплекта на телефона... Китайчето бързо схвана нещо елементарно- хората искат различни неща и са възможни компромиси с резолюция или камера ако цената е съответстваща и в бързината пускат 3 достатъчно различни модела срещу S8. Ако Самсунг не го схванат бързо сами ще помогнат на Хуауей да продава все повече...
П.П. За какво ми е 5G телефон, като трафикът ми е ограничен на 8гб? Ще има някакви по-специални приложения за него ли? Един приятел евреин ми каза наскоро, че новите телефони били за балъците, които имат излишни пари. На масата до него стоеше новият му S10+, който беше наскоро сменил стария му S7 edge.
Последна промяна от Dido21 на 30 сеп 2019, 14:01, променено общо 1 път.
Дръпни щората от начален екран и си го активирай долби атмос, не е нужно да теглиш нищо. Долби атмос подобрява значително звука особено, ако ползваш висок клас слушалки.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Имах предвид звука на звънене. Него ще подобри ли?
П.П.Току що пробвах, работи само на слушалки.
П.П.Току що пробвах, работи само на слушалки.