LG KG800 ili Samsung D520
LG KG800 ili Samsung D520
zdraveyte!!! iskah da vi popitam za suvet, doyde vreme da si smenia telefona :) i mnogo se chudia mejdu LG KG800 (shocolada) i Samsung D 520. a vsashtnost niamam osobena predstava za ka4estvata i na dvata telefona, pak i riadko si vzemam telefon i mi se iska da izbera po-dobroto i ka4estveno. LG-to kato cialo e po-skap,no ne znam dali tova oznachavaa, che e po-dobar ili prosto e po-nov i po-nashumial.
molia vi dayte edno ramo po temata
mnogo vi blagodaria!
molia vi dayte edno ramo po temata
mnogo vi blagodaria!
Re: LG KG800 ili Samsung D520
hayde be har, suvet malko.v shocolada, nay-mnogo me pritesniavat senzorite, lesno li se povrejdat, che sam mnogo smela v racete?
day niakakvo mnenie po vaprosa, mnog blagodaria
day niakakvo mnenie po vaprosa, mnog blagodaria
-
- Регистриран: 22 дек 2005, 16:32
pi4 ti kakvo iskash stilen telefon ili telefon sas funkcii :) kaji az shte ti dam savet koe d a si zemesh
Az sum sus LG-to i moga da ti kaja che si zaslujava vsiaka edna koiato sam dal za nego...Do sega ne mi e napravil problem,nadiavam se i da ne mi napravi...Telefona e iak...Ako imash vaprosi pitai na lichno saobshtenie...
zdrasti, mnogo blagodaria za sadeystvieto :)
az sam devoyka i si tarsi niakakav po-damski telefon. biah se sprala na samsung-a, no mnog me zaribiha za tozi shokolad, na men toy mnogo mi haresa. az kato cialo hich ne razbiram ot telefoni, no reshih, che iskam mp3 player. az obache sam zdravichka v racete i mnogo me pritesniavat tezi sensori na LG.
mnog ose nadiavam da ppolucha otgovor i blagodaria predvaritelno.
az sam devoyka i si tarsi niakakav po-damski telefon. biah se sprala na samsung-a, no mnog me zaribiha za tozi shokolad, na men toy mnogo mi haresa. az kato cialo hich ne razbiram ot telefoni, no reshih, che iskam mp3 player. az obache sam zdravichka v racete i mnogo me pritesniavat tezi sensori na LG.
mnog ose nadiavam da ppolucha otgovor i blagodaria predvaritelno.
zdrasti, mnogo blagodaria za sadeystvieto :)
mnog ose nadiavam da ppolucha otgovor i blagodaria predvaritelno. a i nishto ne znam za meniuto na LG, kato go vidiah obche may e kato na samsung....
mnog ose nadiavam da ppolucha otgovor i blagodaria predvaritelno. a i nishto ne znam za meniuto na LG, kato go vidiah obche may e kato na samsung....
Ами сега вече, човек ако си взима чисто нов телефон, и смята да го носи доста време, а ще даде сравнително добра сума пари, както е в твоят случай, не мисля, че трябва да взима телефон със резолюция - 176х220, LG KG-800 не е лош, много добър дизайн, приятен слайд и усещане, но дотам...от там нататък - сензорните клавиши - с тях непрекъснато си набираш, дигаш, затваряш и какво ли още не... а и все пак е с камера 1.3, няма стерео, няма слот за допълнителна памет, и е LG, вземи например една Нокия 6280 - 240x320 QVGA TFT дисплей, стерео звук, много добра камера, видео-запис в VGA режим - уникално добър, дори К800 неможе да се похвали с такова видео наполовина дори... приятен и удобен при работа, надежден и с много предимства пред шоколада - памет, звук, видео, дори дизайнът му е страхотен...LG не препоръчвам...не искам да засегна собствениците на шоколадчето, но все пак това което изброих са сериозни предимства от страна на 6280 - сравнявам го именно с него, защото и той е слайдер, иначе...
Но не се отчайвай, всичко е въпрос на вкус и най-вече - личен избор, успех
Продавам LG KG800 Chocolate - на 2 месеца, като ново, закупен от М-тел, в пълен комплект както е взет от магазина и оставаща гаранция още 10 месеца към Мобилтел АД - ако се интересуваш все още от този модел ми се обади - 0888666868 - с ~ 150 лв. надолу от цената в магазина...
Но не се отчайвай, всичко е въпрос на вкус и най-вече - личен избор, успех
Продавам LG KG800 Chocolate - на 2 месеца, като ново, закупен от М-тел, в пълен комплект както е взет от магазина и оставаща гаранция още 10 месеца към Мобилтел АД - ако се интересуваш все още от този модел ми се обади - 0888666868 - с ~ 150 лв. надолу от цената в магазина...
-
- Регистриран: 22 дек 2005, 16:32
emi na4i opredelno shtom shte slushash muyzika ne si se orientirala v pravilnat aposoka :) na4i variantite pone spored mene sa 2 nokia ili sony ericson 1 preqtel si ze taq 5300 nula ama na moq sev6300 vadi po gotin zvuk pak da ne govora kato si lsoja slushalki ot w- seriqta kfo staa neveroqten razbira se kao darjish na basove i tkaiva raboti ian4e taq 6280 i mene si me kefi :) mnoo gotin displey naisatina mngo qko ka4estvo ama i bateriqta se coca qko a se dobr sa go izmislili smenqsh si pesnite i vabshte ne ti se puska kartina na displea samo podsvetka i se vidja 4aovnika koeto dosta pesti bateriqta
ti strashna reklama napravi na aparata, no az neshto sam se zaribila. Mnogo me stresna s tova, che niama stereo, vaobshte ne sam se zamisliala, zashtoto ne mislia, che model ot 2006 moje da niama....
vse pak bih iskala da te popitam kakav cviat e? a za barter i doplashtane sashto interesuva li te?
vse pak bih iskala da te popitam kakav cviat e? a za barter i doplashtane sashto interesuva li te?
LG ли?????
Твърдо самсунга
Твърдо самсунга