Какво мислите за телефона??!?!
Мисля тези дни да си го взема!
Имате ли някакви впечатления от него?
Т.е. аз за добрите му страни зная доста.....
Искам да чуя за някакви проблеми с него
Моля да няма изцепки - "Много тъп телефон...купи си еди кфо си......"
Благодаря ;)
Samsung D900 купувам или не ?!?!??!
Re: Samsung D900 купувам или не ?!?!??!
Телефона е много добър. Страхотен дизайн, дисплея е един от най-добрите на пазара, звука е добър както от слушалки така и от хендсфри, камерата също е на изключително добро ниво (като за телефон).
Лично за мен слабите му страни са липсата на радио, липсата на 3G (така и така не го ползвам но все пак е добре да има ) невъзможността да се слагам МР3 за СМС, за друго не се сещам. Определено един от най-добрите телефони до 500лв който може да си купиш. Да не кажа и най-добрия....
Лично за мен слабите му страни са липсата на радио, липсата на 3G (така и така не го ползвам но все пак е добре да има ) невъзможността да се слагам МР3 за СМС, за друго не се сещам. Определено един от най-добрите телефони до 500лв който може да си купиш. Да не кажа и най-добрия....
Телефона е много добър купувай си го
Телефона е супер - ползвам го от началото на януари, преди това бях с Д600,но този има по готина камера,макар че на тъмно снимките не са кой знае какво,но затова пък на светло...Фин,елегантен и удобен за ползване,с прекрасен дисплей,много добър мп3-плейър / който може да остане във фонов режим докато си правиш нещо друго/.Изобщо супер телефонче.