Samsung E760 - проблем ли е?
-
- Регистриран: 26 авг 2007, 21:06
Samsung E760 - проблем ли е?
Взех си чисто нов телефон Samsung E760........беше кодиран.....разкодирахме го(малко трудно) и на петия ден ми заби.......при отваряне на активното капаче вместо да започна разговор блокира цялата клавиатура и трябваше да сваля батерията за да прекъсна връзката....отнесох го в магазина.......върнали са заводските настройки и засега нямам проблем.......обаче остана следния проблем(незнам дали е такъв)....при включване на телефона,при набиране и при пристигане на сметката ЕКРАНА ТРЕПТИ,като че ли се натоварва.........жена ми има същия телефон.......при нея също го има но по-незначително...........кажете ми какво да правя.....разбрах се за утре пак да го нося на сервиз но дали ше го оправят.......не искам да го отварят.......незнам дали ше го флашват.........и изобщо как се оправя този проблем и въобще оправя ли се - софтуерен или хардуерен е?
Re: Samsung E760 - проблем ли е?
Едва ли е софтуерен, но без да се погледне телефона не може да се каже. Виждал съм 4-5 Е760 и един Е750 и такива проблеми с екрана не съм виждал.
-
Ами незнам..........явно няма да ми го заменят......примерно като фабричен дефект........ще ровят,ще го мъчат,ще подменят част,но няма да го сменят........иначе телефона си работи нормално само дето това трептене за 1 секунда дето го прави.......
-
- Регистриран: 10 мар 2006, 19:28
Привет. Аз имам подобен телефон- Samsung SGH-E730. Когато набирам има трептене, също когато получавам разговор, изпращам или получавам SMS. Това е просто заради комуникацията (електромагнитните вълни) между мобилния апарат и базовата станция. На по-светъл фон се забелязва. Няма за какво да се притесняваш (ако говорим за едно и също нещо).
Това не е нормално, при другите марки няма такова трептене, или на всичките телефоните ви са повредени или Samsung са още по - зле от колкото си мислех.
-
Ами оставих го на сервиз........сега чакам обаждане да ми кажат откъде идва този проблем и какво мислят да правят......
-
- Регистриран: 28 авг 2007, 22:12
Ей,ама разбирачи се извьдихте!:)Признавам само поста на shadowman28.Не го ли разбрахте досега,че САМСУНГ,имат най-добрия дисплей.Не ви говоря само за телефони...като цяло,за всякакьв вид техника,дето има нещо с "екран".Ти,с трептенето на екрана,не ти разбрах точно проблема на тебе?За какво трептене точно говориш?Нещо много силно трептене ли е?Ако е така -не е нормално.Но ако е това трептене,дето се появява мног редко,и трудно се забелязва,ЗНАЧИ НЯМАШ ПРОБЛЕМИ!Това е сьвсем нормално,пич.Дисплейте на Самсунг са доста чувствителни,но има за какво.Няма нокия,сони ериксон,моторола.....с такьв невероятен дисплей!То,и моя Самсунг D 900i,го прави това понякога.А,дадох доста пари за него преди 6 месеца.Това е сьвсем нормално.Не се вманиачавай,пич!:)
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Моята моторола прави абсолютно същото понякога - при предаване екрана трепти ,но съм забелязал,че след като рестартирам телефона спира да го прави и така до следващия път когато го включа и изключа и зависи както тръгне хахахаха... пък това го прави още от нов и не му обръщам внимание(предполагам е софтуерен бъг),вече е на година и нещо и нищо му няма и екрана си е наред ... все пак кажи какво са ти казали от сервиза,защото аз съм ползвал подобен модел на Samsung и не съм забелязал подобен проблем.
Абсолютно сьщия апарат сьм имал,с абсолютно сьщия "проблем".Говоря за това трептене,дето не можеш да го уловиш винаги,ако не се сьсредоточиш МНОГО!То е едва забележимо.И на мене ми го е правил този номер с блокирането,ама за 2 години експлоатация,и то с много "терор",вьрху него/изпускания,прехвьрляния на какви ли не видове файлове,оставал сьм доста често и с много малко памет на апарата..../.....Не ме е предал.Само не изтьрпя една вана....тогава "почина".А, и при мене версията на софтуера беше стара.С една дума сьм доволен,от апарата....лошото е че и аз му помогнах,да "почине"!
-
Кзаха,че не виждат проблем.....това за тях не е проблем....както и да е......темата може да бъде директно изтрита........върнаха ми парите!