samsung j600
samsung j600
interesuva me kak moje da bade otkazan razgovor s model j600 bez da bade otvarian slaidera
-
- Регистриран: 10 сеп 2008, 21:29
Re: samsung j600
s chervenata sloshalka :D.ako ne stane probvai da ia zadurjish no ne mislia che moje da stane bez da go otvorish probvai.
ami problema e 4e tela e na priatelkata mi koiato si go e kupila v4era i ne moga da i pomogna s d900 sam i tam niama takiva problemi a i dokolkoto razbrah butonite ne sa aktivni dokato e sganat tela
v d900 ima nastroika za kapa4eto dali da otgovaria kato se vdigne ili da ne pravi ni6to i kato se sgane dali da spira ili pak da ne pravi ni6to a pri j600 niama takava opcia za kapa4eto i o6te ne6to s tia senzori ako ne e zakliu4en se6ta6 se kakvo 6te stane ako si go pahne6 v djoba primerno a problema idva ot tam 4e ne iskat da se aktivirat butonite sled kato ti zvani niakoi i ne moje da se otkazva ili priema razgovor bez da se raspane kapa4eto interesuva me kak moje da se otsrani problema i da si zaraboti kato vseki normalen telefon i lo6oto e 4e tela ne e pri men
-
Probvai pobazikai nastroikite(tezi koito mi kaza i vish kakvo she stane drug nachin niama)
namerihme v menuto nastroiki na kapa4eto skriti sa pod nastroiki plazgane sega go nastroihme nagore da ne pravi ni6to a na dolo da si spira kakto si e normalno no uvi pak kogato ti zvani niakoi makar 4e se otkliu4va klaviaturata pri raspavane na slaidera kop4etata ostavat neaktivni
-
Hmm.Interesno ia porazgledaite telefoncheto oshe malko i ako ne namerite nisho mi pishete pak.
URAAAAAAAA OTKRIHME AMERIKA ami sled kato e zabraneno ot menuto da vdiga pri otvariane na kapa4eto a e ostaveno da spira pri zatvariane ima samoe dno re6enie ami otvarq6 i zatvaria6 kapa4etoi gotovo :) tenqs vse pak za sadeistvieto nadiavam se i na drugi da sam polezen s otkritieto si ;)
a ima6e i o6te edin problem sled tia nastroiki na tela stava vapros kak da se prieme obajdane sled kato e iskliu4en kapaka na tela re6enieto e taka sled raspavane se natiska leviat buton ot kadrat4eto po sredata i gotovo :):):) ako niakoi ima vaprosi za nastroiki na d900 ili d880 moje da mi pu6e