Сваляне на дисплей на Samsung U600 --- kak???
Сваляне на дисплей на Samsung U600 --- kak???
Искам да си сменя дисплея на телефона-Самсунг У600. Като го разглобих, не мога да разбера как се сваля самия дисплей от панела. Залепен ли е или какво? Някой ако знае нека помогне.
Re: Сваляне на дисплей на Samsung U600 --- kak???
Кое точно разглоби?
Разглобих го целия. Смених и лентовия кабел за всеки случай, но явно не е от него. Някой път светва дисплея нормално, но като бутна стъклото започва да премигва , става не черти или светва бял екран или пък угасва.
Хм, всъщност вече отговори на следващия ми въпрос за лентовия. Виж дали не е мокрен. Дисплей не съм сменял или не помня как се маха.
Не е мокрен. На жена ми е. Пазен е много. Просто нещо му стана. И аз се хванах първо в лентовия, ама явно не е от него.:(
Мокрен нямам предвит плувал някъде, а просто пипан с влажни или потни ръце.
Не, не е мокрен в този смисъл! Просто в началото започна да премигва на линии и като бутна дисплея се оправяше, но вече е много зле.
-
- Регистриран: 21 авг 2004, 12:49
Ето тук е показано как се разглобява.На края е за дисплея ,мисля.http://www.youtube.com/watch?v=gpuJtkR7cYU&feature=PlayList&p=3B792C7624367BAC&playnext_from=PL&playnext=1&index=9
От тук видях как се разглобява телефона, но не свалят дисплея от панела. Разглобяват го само на части.