Дълго време се въздържах от коментар, но щом се заговори така искам да се изкажа. Влизам в този форум, за да чета мнения на разбиращи хора. Искам да кажа, че личността зад никнейма keyone искренно ме отвращава. С този надменнен и високопарен език, на никого не доказваш, че си нещо повече, а само, че си прекалено надут, имаш комплекси и си ги избиваш във форума. Например многобройните ти изказвания, че който няма Айфон е беден и мързелив ме възмутиха най-много. Това са изказвания, най-малкото дискриминиращи избора на другите. А всички останали твои мнения целят само едно - да наложат своето над всички останали, защото смяташ, че си най-прав и най-разбиращ. Е, повярвай ми, има много по-разбиращи и по-прави от теб.
Лека нощ на всички ;)
сега - пресконференцията на samsung в барселона
-
- Регистриран: 11 май 2010, 20:24
Re: сега - пресконференцията на samsung в барселона
Мнооо...го е напред пред всичко (дори от смартовете с Tegra2), а и все още няма обявен iPhone5. Има само един аспект в който е възможно SGS2 да отстъпи технологично пред iPhone5 и това е енергопотребление и автономна работа.
[Quote]Например многобройните ти изказвания, че който няма Айфон е беден и мързелив ме възмутиха най-много[/Quote]
Това никога не съм го казвал, нали знаеш? Друг е въпросът, че хората обичат да преиначават думите ми. И да, може и да избивам комплекси, но какво от това? Да не би ти да си нямаш? Или има човек без такива? И може да има по-разбиращи и прави от мен, но аз не ги виждам. Виждам само хора, на които им казвам моето мнение и те почват с лични обиди, точно както теб. Е, какво повече да кажа?
Това никога не съм го казвал, нали знаеш? Друг е въпросът, че хората обичат да преиначават думите ми. И да, може и да избивам комплекси, но какво от това? Да не би ти да си нямаш? Или има човек без такива? И може да има по-разбиращи и прави от мен, но аз не ги виждам. Виждам само хора, на които им казвам моето мнение и те почват с лични обиди, точно както теб. Е, какво повече да кажа?
-
- Регистриран: 11 май 2010, 20:24
В почти по-голямата част от мненията си ти отправяш лични обиди и нападки. Това е факт, както е и факт, че си казвал и по-горното. Явно имаш хужда да се заяждаш, но не е тук мястото. Намери такива като теб и се заяждайте, избивайте си комплексите и се радвайте взаимно на себе си. А защо не е тук мястото - защото надали някой обича грубо 50% от мненията по важни и интересни теми да имат заядлив характер и да обиждат дадени лица.
Ето едно клипче за работа с телефона http://www.youtube.com/watch?v=1xvGMorysdA&feature=player_embedded Според мен е прекрасен :) а дисплея е трепач :)
По-напред е, да, съгласен съм, а и няма да бъде настигнат, така е, но защо чак пък много?
А дали има стерео говорители :|
има 150 ватови говорители.супер бас.абе направо е уредба.като почнете стерео говорители усилватели и темподобни.тва да не ти е музикална уредба:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ако няма стерео говорители какво от това?