Samsung Ch@t 222
Re: Samsung Ch@t 222
С кое? Микроскопичен дисплей, символична камера, слаба батерия, липса на ОС...
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Ако е с 2 модула ще е ценен модел...Някой знае ли с колко е?
-
- Регистриран: 10 авг 2010, 09:25
Писането на кирилица е задължително!
mod edit: vladovn
mod edit: vladovn
Имам един въпрос, двете карти едновременно ли са активни смисъл ако говориш по едната може ли да те търсят на другата
Благодаря
Благодаря
-
на клипче за представяне в Русия казаха че не е,обаче ако питаш фирмите които го внасят в БГ ти казват че и двете са активни, независимо по коя говориш :|
-
- Регистриран: 06 ное 2007, 14:26
В Хенди ми обясниха следното - когато говориш по едната карта и те избират на другия номер, търсещият ще чуе, че абонатът е извън обхват или телефонът е изключен. Когато е в режим на изчакване, на който номер ти звъннат - говориш.Двете карти са активни едновременно в режим на изчакване.
-
лошото е че 3 пъти си правя експерименти с такива телефони и след като дава че абоната е извън обхват или изклзключен ,после не уведомява с СМС ,че имаш пропуснато повикване,при това с марки като ЛДжи,Самсунг и Алкател,не става дума за китайчета,ако някои може да ме насочи към подходящт такъв модел,бих бил много признателен,аз знам само Д880 ,който отдавна ползвам,но все пак ми е на 4 години вече :)
Баща ми си го купи преди няколко дена и телефона е много добър за парите си. Най-важното е, че и двете карти работят по едно и също време.
telefona e 4udesen za sega rabotq s edna sim i sam dovolna,izdarja bateriqta okolo 4 dena imaiki vpredvid 4e govorq dosta,udoben i krasiv=radvam se 4e go pritejavam!!!
(kiss)
(kiss)