[Заключена] Глобален проблем с Galaxy S6! [изчерпана]
[Заключена] Глобален проблем с Galaxy S6! [изчерпана]
http://forum.xda-developers.com/galaxy-s6/general/pic-mobile-data-gone-quick-settings-menu-t3133087
Днес изведнъж изчезна бутона за мобилни данни,както и този за личен режим в падащото меню. Може да липсват и още-незнам. Проблема е при всички С6-кажете дали го имате и вие. Пускам ви и линк към темата.
На един колега Самсунг му казали да чака ъпдейт. Какво се случва ?!?!?!??!?
Днес изведнъж изчезна бутона за мобилни данни,както и този за личен режим в падащото меню. Може да липсват и още-незнам. Проблема е при всички С6-кажете дали го имате и вие. Пускам ви и линк към темата.
На един колега Самсунг му казали да чака ъпдейт. Какво се случва ?!?!?!??!?
Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Прикачам и скрийн.
Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Странна работа, при мен си го има. Сигурно скоро ще го фикснат, но е интересно как така изведнъж изчезва.
Като прочетох заглавието на темата за глобален проблем, си викам кой ли знае какво се случва, а то едно бързо бутонче изчезнало.(без да се опитвам да омаловажавам проблема ти)
Като прочетох заглавието на темата за глобален проблем, си викам кой ли знае какво се случва, а то едно бързо бутонче изчезнало.(без да се опитвам да омаловажавам проблема ти)
Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
Почти съм сигурен, че и ти ще го имаш ;) А и не е едно, а както съм писал поне два бутона.
Но ако си отворил линка щеше да видиш как хора от цял свят се оплакват от проблема-не е само мой проблем :)
Но ако си отворил линка щеше да видиш как хора от цял свят се оплакват от проблема-не е само мой проблем :)
-
- Регистриран: 02 сеп 2014, 22:19
А защо проблемът е [B]глобален[/B] бе, драги?
Наблюдавал ли си го в Латинска америка, в Азия и в Австралия?
Наблюдавал ли си го в Латинска америка, в Азия и в Австралия?
Абе драги, отвори линка и прочети къде го имат хората. Имаше от Индия, Австралия и много други-чети малко. Много неподготвено се изказваш.
едит: не се поддържат и уиджети или панели с бърз достъп до мобилни данни. Единственият начин да пусна мобилните е от менюто на настройките.
едит: не се поддържат и уиджети или панели с бърз достъп до мобилни данни. Единственият начин да пусна мобилните е от менюто на настройките.
Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
В Настройки няма ли опция кои бързи бутони да се виждат и как да ги подредиш? Помня,че с S2 и S3 ги подреждах. Според мен с един рестарт ще се оправи. Не е сериозен проблем, макар че създава неудобство.
Re: Re: Re: Re: Глобален проблем с Galaxy S6!
За 3ти път-отворете линка-към xda-a e тема по въпроса е. Пише и за рестарти и за всичко. Няма такива настройки. Чудя се няма ли някой от форума с S6 да се включи или сме само аз и колегата без този проблем.
При мен S6 и S6 edge снощи изчезнаха и на двата телефона. Бесен съм
На еджа от Вива нямам такъв проблем. Я кажете тези с проблемите откъде сте ги купили?