Samsung Galaxy J5 2016
-
- Регистриран: 17 яну 2017, 02:17
Samsung Galaxy J5 2016
Здравейте на всички колеги ,за много години!
Дойде време да си преподпиша договора в Теленор и сега трябва да си избера телефонче,спрял съм се на Samsung Galaxy J5 2016,какво мислите за него добър ли е ,снима ли хубаво,държи ли се добре,батерията държи ли ,абе всичко ?
Дойде време да си преподпиша договора в Теленор и сега трябва да си избера телефонче,спрял съм се на Samsung Galaxy J5 2016,какво мислите за него добър ли е ,снима ли хубаво,държи ли се добре,батерията държи ли ,абе всичко ?
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Re: Samsung Galaxy J5 2016
Преди да го вземеш, провери колко струва в Технополис. Иначе телефона е добър, жена ми има такъв. Пренесе се около Коледа към Виваком и й го дадоха за 300 лв. Голяма и сменяема батерия, хубав звук, прилични снимки. Има отделна тема за него в андроид.бг. (yes)
-
- Регистриран: 06 фев 2007, 14:01
А5 2016 е доста по-добър. Освен това, ще го обновят и до Андроид7 Нуга.
Re: Re: Samsung Galaxy J5 2016
По-добър но и с 45% минимум по-скъп забрави да споменеш ;) Това са си около 160лв. разлика от всякъде, нали? :|
-
Ами в технополис едносимов е 399 лева,в теленор в брой е 329 лева,А5 2016 също ми харесва,в технополис в брой е 589 лева,в теленор в брой е 549 лева ,бюджетът който съм отделил за телефон е 700 лева,може да предложите и вие някой добър и здрав за тези пари :D
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Явно в теленор надуват цените по празниците. Когато около Коледа обикаляхме с жена ми го предлагаха на по-висока цена отколкото в Технополис, и то при пренос на номер и с план за 16 лв. A5 e с 8-ядрен процесор, но с по-слаба и несменяема батерия. Нямам лични впечатления от него. Смартфоните са нещо като новите тамагочита и какво е добър телефон е много субективно.
Здравей, телефончето го ползвам вече 2 месеца, нямам никакви оплаквания от него. Като цяло съм доволен, като се има предвид, че Самсунг са занижили критерия си за тази серия! Батерията държи доволно, 2 дни с натоварено ползване! Бърз е, досега лаг не съм усетил. Камерата на дневна светлина е добре, но в затворени помещения не очаквай чудеса! :D
Все пак за ценовия диапазон, според мен е супер!
Все пак за ценовия диапазон, според мен е супер!
Телефона е доста читав. Но ъпдейта до Нуга е съмнителен. Huawei P9 Lite е по-добър избор. Ще получи Нуга и то много скоро и печелиш и fingerprint скенер. Хората които го ползват, са много доволни от този телефон.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
-
Днес го погледнах този P9 Lite,но уви не ме грабна,А5 пък ме грабна и ми хареса доста,видях и ето този http://www.technopolis.bg/bg/Mobile-phones/Mobile-phone-ASUS-ZENFONE-3-MAX-ZC520TL-GRAY/p/572083
Дизайна ми допадна,характеристиките са му добри за тази цена,има си и пръстов отпечатък ,но не съм сигурен дали е читав.
Дизайна ми допадна,характеристиките са му добри за тази цена,има си и пръстов отпечатък ,но не съм сигурен дали е читав.
-
- Регистриран: 06 фев 2007, 14:01
А5 2016 го ползвам от м.юли. Много съм доволен от него. Един от малкото телефони, който не ме е карал да съжалявам за парите които съм дал за него. Грабна ме в началото дизайна, красотата му и невероятният дисплей. В процеса на ползване установих, че и батерията му е отлична. Никога не ми е забивал, каквото и да му инсталирам се отваря бързо. Вярно, леко е скъпичък, но си струва човек да даде повечко пари за вещ, която ще е постоянно с него в течение на поне една-две години. Икономиятя е майка на мизерията, а и купуването на ефтинджосов апарат неизбежно води до разочарование и последваща продажба на загуба на новозакупеното ефтино дръвце.