Samsung S7 vs Huawei P10
Re: Samsung S7 vs Huawei P10
Росен си е прав в коментарите колкото и да са обидни , то просто няма как да се отговори иначе . . А по въпроса за избора аз бих заложил на P10 . На днешно време дизайна е много важен а Самсунга е адски демоде . . Взимай смело Хуаея защото ще му се кефиш във всичко повече от колкото на Самсунга .
Re: Re: Re: Re: Samsung S7 vs Huawei P10
Относно батерията: Няма как samsung да изкара повече от huawei, ако ще и 5 амоледа да има. Софтуера на huawei е така направен, че само това, което искаш остава да работи при изключен екран (е понякога това води до проблем с известията). при самсунга положението е да ходиш със зарядно. Сега ако държиш екрана винаги на макс. яркост амоледа ще си каже думата. При камерите е относително. Снимките правени от самсунгите изглеждат супер на телефона, но на компютър са същия боклук като всеки един телефон в същия клас. относно цената: еми от оператор няма далавера с най-ниския план. Ако ще взимаш s7 по-добре го вземи от технополис. С 10 лева повече е, ама оставаш на безсрочен. Ако пък ти дадат голяма отсъпка от таксата тогава може и да се прежалиш в мтела.
Отварям ОЛХ и намерих поне четири обяви за чисто нови бройки от Galaxy S7 Edge на 800 лева. Защо не си разпишеш договора без да вземаш телефон към оператора, а да разгледаш обявите в бившия "Продавалник"?
S7 Edge е по-готин, с една идея по-голям дисплей събран в компактни размери. За камерата няма какво да спорим, защото при самсунга е по-добра.
ПС: Единия е точно за теб. На цена 799лв. и гаранция 24.месеца към Теленор. (yes)
S7 Edge е по-готин, с една идея по-голям дисплей събран в компактни размери. За камерата няма какво да спорим, защото при самсунга е по-добра.
ПС: Единия е точно за теб. На цена 799лв. и гаранция 24.месеца към Теленор. (yes)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Samsung S7 vs Huawei P10
Ето едно сравнение : https://www.kimovil.com/en/compare/huawei-p10,samsung-galaxy-s7-edge-eu
Re: Re: Re: Re: Samsung S7 vs Huawei P10
Браво, Бачев31, ето един пич дето разбира от телефони!
-
- Регистриран: 25 яну 2015, 17:02
ЕС7 днес го нямаха в магазина, Р10 можело да го заявя и да дойде.
Предложиха ми ЛГ Г6 - много ми хареса екрана, само камерата му е 13+13мп, на ес7 е 16 а на Р10 е 12+20...затова е се зачудих и реших да питам тук ЛГ Г6 как е !?
Предложиха ми ЛГ Г6 - много ми хареса екрана, само камерата му е 13+13мп, на ес7 е 16 а на Р10 е 12+20...затова е се зачудих и реших да питам тук ЛГ Г6 как е !?
Re: Re: Samsung S7 vs Huawei P10
Можеш сам да видиш и прецениш. ;) https://www.flickr.com/groups/3292496@N21/
LG G6 си е висша класа във мобилната фотография . Най добро цветопредаване и най нисък цифров шум . Резултатът е зашеметяващ !
Re: Re: Samsung S7 vs Huawei P10
Ако имаш бюджет за Г6 не го мисли. Екрана е по-добър, супер дизайн, а камерата е може би в топ 3 заедно със Самсунг и Пиксел. Дори на скоро в един голям американски сайт той спечели най-много гласове на блайнд тест. Телефона е машина. Ако аз лично избирах сега телефон, без да се замисля, новия Сони Премиум, 4К дисплей, супер камера, във всички ревюта казват, че е може би най-добрия като работа след пиксела, никакъв лаг и проблеми. За мен от досега излезлите телефони, тоя е Топ (за тая година). А между S7 и P10 (като собственик на P9) бих казал P10 само, защото е по-нов. Лично аз бих стоял далече от Huawei - ъпдейтите им куцат много. Иначе телефона сам по себе си е супер. Ако имаш проблем със софтуера, много се чака докато пуснат фикс. Както казах ако имаш бюджет ЛГ или Сони избери и няма да съжаляваш. За ЛГ, ако взимаш, вземи черен, линиите покрай екрана не се виждат и е по-добре. :)
P.S: S7 е хубав телефон, но вече се води (стар модел) и съпорта за него ще е доста по-бавен. Вземи си нещо което идва с Нуга от кутията. :)
P.S: S7 е хубав телефон, но вече се води (стар модел) и съпорта за него ще е доста по-бавен. Вземи си нещо което идва с Нуга от кутията. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!