Samsung Galaxy A8 (2018)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy A8 (2018)
Нямам много пари, за да си взема S8. А и аз ще искам да предплатя 75% от стойността на устройството в брой и другата част на лизинг. На мен не ми се плаща над 40 лева на месец (тъй като ще съм с плана за 30,99 от Теленор).
EDIT: И S8 може да стане. Не знам дали тези 75% от стойността на устройството ще са пт цената в брой със съответния план. До юни има време.
EDIT: И S8 може да стане. Не знам дали тези 75% от стойността на устройството ще са пт цената в брой със съответния план. До юни има време.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Samsung Galaxy A8 (2018)
Скоро да е излизал ъпдейт? Поне при мен няма.
Re: Re: Samsung Galaxy A8 (2018)
В другите държави се задава февруарския пач за A8, така че доста скоро ще дойде и тук
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Re: Samsung Galaxy A8 (2018)
Заслужава ли си да сменя моя A5 2016 с А8
Re: Re: Samsung Galaxy A8 (2018)
Аз това го направих на 14 февруари . Заслужава си .
Re: Re: Re: Samsung Galaxy A8 (2018)
Здравейте някой да каже как се държи батерията? Много слаба ми се струва. Споделете мнение колеги.
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy A8 (2018)
Батерията ми издържа ден и половина с много ползване без игри . Разработена е правилно .
Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy A8 (2018)
Значи си доволен. Звукът на телефона как е? Силен ли е? Камерите как снимат? Телефона загрява ли много като се ползва по продължително. Купих Huawei P10 ползвах го 5 дена и го продадох. Има уникална камера но батерията му е под всякаква критика а да не говорим че пече адски много като котлон е и за това го продадох и искам да закупя A8 2018.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy A8 (2018)
Да много съм доволен . Звука е много силен и качествен . По добър е от А5 2016 . Задната камера е супер - не се ползва светкавица никога ! Предните също са много добри . Особено ме кефи тази опция Live Focus (Фокус на живо) . Телефона загрява само при зареждане в началото после изтива . Иначе при употреба не загрява .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy A8 (2018)
Колега много благодаря за информацията. Много се чудя между него и S7 edge