Galaxy S10
Galaxy S10
В България се продава официално единствено Duos версията, като в единия слот може да се постави памет картата.
Взех си телефона на pre-order и мога да кажа, че всичко е супер!
Взех си телефона на pre-order и мога да кажа, че всичко е супер!
-
- Регистриран: 09 юни 2012, 10:10
Re: Galaxy S10
Здравейте, имам S10 и телефончето е страхотно, страшно съм доволен от него след много години с Айфон, най-после си набарах прекрасен телефон на друга фирма, S10+ според мен е прекалено голям вече, но S10 ми легна супер:)
Имам 2 въпроса, ако някой може да ми помогне.
1. Как се сменя резолюцията на снимките, (не на видеото), бъркам по тия настройки, но не го намирам това, работата ми е свързана със снимане на снимки и пращането им по мейл. Не искам те да тежат по 8мб всяка, защото ограничава броят им, а и от другата страна ги предпочитат да тежат по няколко стотин килобайта. Качеството им не е толкова важно, знам, че може да се намалят през стоковият мейл на Самсунг, но все пак, ако има ли някаква опция да се снима с по-ниско качеството, ще се радвам да я споделите къде е. Имаме вкъщи С8+ и там тази опция я има, сега в новият модел не я намирам.
2. Възможно ли е да се добави дата върху снимката, също много ще ми помогне.
Благодаря ви на всички от сърце:)
Имам 2 въпроса, ако някой може да ми помогне.
1. Как се сменя резолюцията на снимките, (не на видеото), бъркам по тия настройки, но не го намирам това, работата ми е свързана със снимане на снимки и пращането им по мейл. Не искам те да тежат по 8мб всяка, защото ограничава броят им, а и от другата страна ги предпочитат да тежат по няколко стотин килобайта. Качеството им не е толкова важно, знам, че може да се намалят през стоковият мейл на Самсунг, но все пак, ако има ли някаква опция да се снима с по-ниско качеството, ще се радвам да я споделите къде е. Имаме вкъщи С8+ и там тази опция я има, сега в новият модел не я намирам.
2. Възможно ли е да се добави дата върху снимката, също много ще ми помогне.
Благодаря ви на всички от сърце:)
iPhone 11 Pro Max Gold
Е ако не става със стоковото приложения има в маркет mx camera и др.
-
Да, правилно, добра идея, ще пробвам.
Все пак ще се радвам дали със стоковото може.
Все пак ще се радвам дали със стоковото може.
iPhone 11 Pro Max Gold
В настройките на камерата има опция за смяна на резолюцията. А за датата, натискаш бутона AR Emoji, втората опция е дата на снимката.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
-
Не я намирам опцията за смяна на резолюцията, би ли качил някоя снимка, нещо ориентировачно.
На Ноут 9 мисля, че опциите са други спрямо С10- поправи ме, ако греша.
Дано да си прав, ще ми помогнеш много:)
Ps - датата също не се добавя във снимката...
iPhone 11 Pro Max Gold
Възможно е да е различно, но ето как е при мен на Note 9
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
-
Ами различно е, затова попитах за хора със s10 всеки Самсунг си е различен явно.
Благодаря много за помощта.
Някок друг ще се отзове:)
Благодаря много за помощта.
Някок друг ще се отзове:)
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
iPhone 11 Pro Max Gold
Какво става със слушалките? Някой успя ли да се докопа?
В новия интерфейс изглежда са махнали опцията за резолюцията на снимките - единствения начин за някаква промяна е през иконката за съотношението на кадъра във визьора (вместо 4:3 може да се избере някоя от другите, които кропват снимката).Victormihov написа: ↑03 апр 2019, 11:45Не я намирам опцията за смяна на резолюцията, би ли качил някоя снимка, нещо ориентировачно.
В сайта на Samsung се казва единствено това - https://www.samsung.com/sg/support/mobi ... 10-series/