Galaxy S10+
-
- Регистриран: 09 юни 2012, 10:10
Re: Galaxy S10+
Не си го купуваш и готово.
В никакъв случай не е пластмасов.
Стъклен е.
И S7 edge също е стъклен:)
В никакъв случай не е пластмасов.
Стъклен е.
И S7 edge също е стъклен:)
iPhone 11 Pro Max Gold
Направи по-добро и го дай на колегите. Може и да те спонсорират за труда.
Пуснали са ъпдеит с индикатора около двойната камера при получаване на съобщение,някой имали идея кога ще бъде актуален и за Европа ?
Имам вече два месеца и кусур Galaxy S10+, 12 GB RAM, 1TB. Някой беше писал за пластмаса. Е, явно е шегаджия. На моя гърба му е керамичен, черен, и като го пипнеш чувството е неописуемо. Наблъскал съм го с приложения, които ми трябват, а не толкова за развлечения. Wi-Fi модули на климатици, електронни рулетки, апарат за кръвно Омрон М7 ИНТ, HBO GO, приложенията за ТВ на БулШИТком и това на А1, AutoCAD 360, три вида тестове за апарата, Speedtest на Ookla, апп за подкарване на най различни телевизори като дистанционно, апп срещу комари за лятото ( и даже действа) , електронния ми часовник Samsung Galaxy Watch 46 mm, даже и безжичните слушалки BUDS и те са закачени за телефона. Ако не си играя цял ден с него и не гледам клипове, издържа точно 48 часа. Повечето неща които му ядат батерията обаче са изключени: АОД-то, всякакви осветления по ръбовете и други изгъзици. През май 2015 си взех един от първите Galaxy S6 Edge 128 GB, донесоха ми го от Гърция, че в България не ги бяха пуснали, и още бачка, но вече го пенсионирах Може да се каже че съм фен на корейчетата и марката SAMSUNG.
Айде и аз в клуба с един prism silver. И кратък - непрофесионален ънбоксинг...
Samsung GALAXY S22 Ultra
Ванка, честита придобивка! Да ползваш със здраве телефончето (най-доброто от Самсунг на пазара. Няма да е пресилено, ако напиша и най-добър модел с ОС Андроид в момента). Да му се кефиш на макс!
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Много ти благодаря, @gog88! Щях да взема чистия S10, но ми се загуби като хлебарка в ръката, като го пробвах. Те и този са го смалили доста. Като отворих кутията в първия момент си помислих, че са ми пратили S10...
Samsung GALAXY S22 Ultra
Закупилите смартфон от серията Galaxy S10 през следващите 20 дни могат да спечелят Galaxy Watch Active
https://nixanbal.com/zakupilite-smartfo ... tch-active
https://nixanbal.com/zakupilite-smartfo ... tch-active
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
В Италия при същатата промоция на всички дават часовник , достатъчно е да приложиш фактурата.
Те и тук са 2500 часовника, които трябва да се разиграят на томбола, но реално и толкова телефона няма да бъдат продадени за 20 дни в цялата страна.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm