Смяна на стъкло на Самсунг А7 2018
Смяна на стъкло на Самсунг А7 2018
Здравейте. Преди време ми смениха целия дисплей с оригинален (поради удар). Беше загубил картина, стъклото беше здраво - тотална смяна. Сега телефона пак падна. Този път работи но е със спукан дисплей. Запазил съм стъклото с матрицата от предишната смяна. Възможна ли е смяната само на стъклото (т.е. да се отлепи старата неработеща матрица, да се отлепи и тази със счупеното стъкло и да се залепи работещата на здравото стъкло)?
Re: Смяна на стъкло на Самсунг А7 2018
Колко струва телефона втора употреба със здрав дисплей? Кой техник ще се навие да направи това което искаш? Ако се счупи нещо пак отиваш на нов комплект. Струва ли си?
Не, не може да се смени само стъклото. Помисли за друг телефон, може и втора употреба.sevdo2000 написа: ↑22 фев 2023, 04:57Здравейте. Преди време ми смениха целия дисплей с оригинален (поради удар). Беше загубил картина, стъклото беше здраво - тотална смяна. Сега телефона пак падна. Този път работи но е със спукан дисплей. Запазил съм стъклото с матрицата от предишната смяна. Възможна ли е смяната само на стъклото (т.е. да се отлепи старата неработеща матрица, да се отлепи и тази със счупеното стъкло и да се залепи работещата на здравото стъкло)?
Последна промяна от Rumm на 24 фев 2023, 08:17, променено общо 1 път.
Да, не става, вече и питах при техник. Не си заслужава. Благодаря за отговорите. Поздрави!