Galaxy XCover6 Pro

admin
Site Admin
Регистриран: 19 апр 2017, 10:40

Galaxy XCover6 Pro

Мнение от admin » 30 авг 2023, 08:29

Продукт от MobileBulgaria Galaxy XCover6 Pro

julianjulian10
Регистриран: 18 юни 2007, 13:32

Galaxy XCover6 Pro

Мнение от julianjulian10 » 30 авг 2023, 08:29

Здравейте! Поправете спецификацията , защото уви, няма безжично зареждане смартфона! Освен зареждането през докинг станцията, но за мен не е типичното безжично зареждане. Всъщност може да въведете като опция освен "Безжично зареждане" и "Докинг зареждане", така ще е коректно спрямо потребителите, в смисъл няма да се чувстват подведени, поне аз така се почувствах :) . Сигурно не е единствения смартфон с тази екстра, така че си заслужава да я въведете в спецификациите. Търсих докинг станцията в БГ пространството и не я открих. Каква ли е цената? От тестовите клипчета в Ютюб аз осъзнавам , а би трябвало и конструкторните инженери на Самсунг, че затварянето по този лаишки и старомоден начин не е удачно за водоустойчивостта и удароустойчивостта на смартфона. Преди десет години имах SONY със същото затваряне и отваряне на гърба и при изпускане понякога се разтваряше капака и батерията съответно изхвърчаше, както се случва и в ютюб тестовете на XCover6 Pro, а пичовете те съветват задължително да си купиш защитен кейс за да държи капака на мястото му. Други марки удароустойчиви ползват винтчета, но аз смятам , че самсунг трябва да измисли нещо по-добро, хем да е здраво , хем да е лесно за отваряне от човека. Хрумва ми заключване на капака с плъзгачи поставени в длъбнати каналчета по три в основата и горната част и по четири в страниците.
Последна промяна от julianjulian10 на 20 ное 2023, 10:36, променено общо 2 пъти.

R420
Регистриран: 19 яну 2007, 18:23

Re: Galaxy XCover6 Pro

Мнение от R420 » 24 окт 2023, 16:19

Много ми хареса този модел заради сваляемата батерия, но крайна сметка заради други минуси, избрах друг модел на Самсунг. На първо място държах да има Samsung Pay, а този модел никъде не можах да намеря информация че подържа тези плащания. Не знаех че само определени телефони на Самсунг са сертифицирани, мислейки че всичките им телефони го подържат, но явно не е така. Другата причина бе че няма eSim. Това ме разколеба и отказа от този модел. Макар че повече от година вече на пазара, все още държи висока цена.

julianjulian10
Регистриран: 18 юни 2007, 13:32

Re: Galaxy XCover6 Pro

Мнение от julianjulian10 » 20 ное 2023, 10:33

Ето най-добрия смартфон в този клас Motorola ThinkPhone
https://mobilebulgaria.com/telefoni/mot ... ments-land

Отговори