Снимки на Samsung Galaxy S IV и подробни характеристики (обновена)
Снимки на Samsung Galaxy S IV и подробни характеристики
струва ми се, че samsung започва да следва примера на apple и по отношение на подхода към дизайна - пълно обновяване на външния вид през един модел.
Re: Снимки на Samsung Galaxy S IV и подробни характеристики
От към параметри е пълна лудница, но от към дизайн нощ особенно. Прав си, че започнаха да обновяват визията през година. Иначе важното лично за мен е, какво има под капака и от очевидното се разбира, че пак смачкаха останалите, но от към визия ми харесва повече HTC One въпреки грозното разположение на говорителите.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
И аз мисля така, Ванка. Като се замислиш, няма как тези алуминиеви изгъзици да се произведат в очакваните милиони бройки. Затова и тайванците сега имат проблеми, понеже има интерес, а те не могат да смогнат. Не казвам, че премиум материалите са нещо кофти - ХТЦ-то е страхотно на дизайн, но като хардуер и софтуер винаги съм харесвал Самсунг повече. Ако това е окончателната визия, не мисля да си сменям С3-ката. Поне не в следващите 6 месеца.
Аз съм разочарован ако това е дизайна и характеристиките се потвърдят - очертава се като Samsung Galaxy S3S. HTC 1 повече ме грабва от към дизайн, материали, иновационни технологии и хардуер. Дано не съм прав, но се очертава, че S4 ще е по-добър само в производителността пред конкурентите си. Но нека да не правим прибързани изводи, а да изчакаме официалния анонс.
От sammobile писаха, че това е просто един от прототипите, а не финален дизайн.
Иначе на мен изобщо не ми пречи, ако прилича на предишните модели. Важно е, че от вътре са сменили всичко. Комбинацията на Octa процесор, OLED дисплей и 2600mAh батерия би трябвало да покаже страхотна издържливост с едно зареждане.
Нямам търпение да го обявят вече, само дето много крив час са избрали за презентацията и ще малко тежко да се гледа.
Единствено се притеснявам да не стане така, че да обявят само американската версия със Snapdragon, а да оставят тази с Octa за по-напред във времето. Дано всичко е готово и както при S3, за месец да е при нашите оператори.
:)
Иначе на мен изобщо не ми пречи, ако прилича на предишните модели. Важно е, че от вътре са сменили всичко. Комбинацията на Octa процесор, OLED дисплей и 2600mAh батерия би трябвало да покаже страхотна издържливост с едно зареждане.
Нямам търпение да го обявят вече, само дето много крив час са избрали за презентацията и ще малко тежко да се гледа.
Единствено се притеснявам да не стане така, че да обявят само американската версия със Snapdragon, а да оставят тази с Octa за по-напред във времето. Дано всичко е готово и както при S3, за месец да е при нашите оператори.
:)
[Quote]Аз съм разочарован ако това е дизайна и характеристиките се потвърдят - очертава се като Samsung Galaxy S3S[/Quote]
За дизайна разбирам, че можеш да се разочароваш, но от тези характеристики не знам как може да се разочарова човек?
За дизайна разбирам, че можеш да се разочароваш, но от тези характеристики не знам как може да се разочарова човек?
Може би нямаше да бъда разочарован ако не бяха обявили HTC 1. :D
Така сравнен макар и хипотетично не ме грабва толкова. Нека да мине официалния анонс и ще направя една съпоставка между двете устройства с + и - им.
Така сравнен макар и хипотетично не ме грабва толкова. Нека да мине официалния анонс и ще направя една съпоставка между двете устройства с + и - им.
Samsung отново ще са на върха и през тази година :) .Хубав телефон ,добри характеристиките и добър хардуер, както винаги, допълнителен + според мен ще е ако и батерията е сменяема .:)
Най-добрия телефон за хората които искат да имат най-доброто под \"капака\":D .
Аз лично предпочитам нещо по-слабичко ,защото няма за какво да ги използвам тези 8 ядра :D, но това си е мое мнение все пак ;) .Утре ще е голям спам когато всичко излезне наяве :D
Най-добрия телефон за хората които искат да имат най-доброто под \"капака\":D .
Аз лично предпочитам нещо по-слабичко ,защото няма за какво да ги използвам тези 8 ядра :D, но това си е мое мнение все пак ;) .Утре ще е голям спам когато всичко излезне наяве :D
Няма да е с окта процесор :) Ако това ще е телефона, нищо яко не виждам.. Единтвено камерата, малко мегапиксели повече и ще видим дали ще има голяма разлика с тази на С3 или Ноут 2 :) И за тези които казват \"Всичко вътре е сменено\" това е достатъчно... Това е ебати тъпотията :) Хардуера на С3 и Ноут 2 ще върши същатата работа като тоя, дали ще зареди играта 1 секунда по-рано не мисля, че е от значение... Еднообразието е кофти нещо, затова дизайна е важен :) Те и айфон вътре сменят чарковете, ама като си имал Айфон 4, следващите 2 модела са излишни :) Все пак ще видим както ще стане довечера, силно се надявам да е нещо различно от това на тея клипове :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Човек, откакто обявиха официално HTC 1 те гледам навсякъде как тръбиш колко е велик, колко е неземен, как те грабвал. Що не си пазиш мнението за теб, майка му стара ? Пипал ли си телефона на живо? Говориш колко е невероятна камерата и обясняваш за революционната им технология с по-големите пиксели, на базата на разни видеа в тубата? Що не си запазиш мнението за теб? Имам чувството, че от Тайван ти пращат пари за всеки пост тук ...