I9505 Galaxy S4

djagi76
Регистриран: 16 мар 2011, 20:48

Samsung Galaxy S IV

Мнение от djagi76 » 15 мар 2013, 02:35

Честито на всички за 4-ката.
Само дето можеха да се постараят за визията.
То това е по-голяма 3-ка или по-малко Note2.
Като дойде в Бг.,ще видим.
Лека.

linux
Регистриран: 24 фев 2013, 07:30

Re: Samsung Galaxy S IV

Мнение от linux » 15 мар 2013, 02:47

Честно казано не съм впечатлен с нищо, колегата по долу го е казал много точно (angry)

tsalta1
Регистриран: 26 дек 2008, 18:13

Samsung Galaxy S IV

Мнение от tsalta1 » 15 мар 2013, 03:22

На печалившите честито... чаках го с нетърпение разочаровън съм. Поради доста причини.

Още когато излезна HTC ONE ме грабнаха с дизайн, качествена изработка и корпуса и не на последно място хардуера.

Искам да си го взема но изчаквах да излезне Галаксито, като се надявах да има НОВ дизайн или поне не пластмаси а нещо по по изпипано... уви това е както каза колегата по горе Микс Между Галакси 3 и Ноте.

С нищо ново не ме грабна, заложили са повече на софтуерни подобрения, но нали ви е ясно че само месец след като е в продажба вече ще има приложенията от Галаксито в XDA портнати и за други устройства от този клас.

200% Си купувам HTC ONE хем да подпомогна компанията HTC хем за смелоста им да избухнат както с страхотен дизайн така и с много нови неща, който до сега не са показвали на пазара...четох статии че HTC се надяват с това устройство да дръпнат малко средства дано стискам им палци, заслужават го.

Галаксито понеже темата е за него...

Едно Бързо сравнение.

Камерата на на ONE е по добра.

Дисплей по добър.

Дизайн по добър.

Сглобка и изработка 10 пъти по добър.

Иновации - колкото искаш.

и много други неща това го казвам защото вече разцуках и белият и черният и сам приятно очарован от това устройство на живо е адски красиво а най важното е да ти доставя удоволествие когато го ползваш а не да си мерим процесорите. :)

И сега и Apple ще изкарат едно 5s с по добро (СИРИ) или Сери :) и може би друг процесор и това ще им е.

Безпристрасно мнение, бих купил всяко едно от тези устройства не сам фен на определена марка но в този случай HTC заслужават парите на потребителя.

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Мнение от AVKansazov » 15 мар 2013, 08:48

Бал съм го и дизайна(на нтс-то), това нещо ми хареса. :D
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

kiroo
Регистриран: 20 сеп 2006, 18:41

Мнение от kiroo » 15 мар 2013, 08:55

Много се радвам, че има такива като тебе, защото като го пуснат тука наш'те мили оператори и заредят както обикновенно по 2 бройки в магазин, така тези, които го оценяват този телефон ще си го вземеме без да чакаме :D
Преди да се появи телефона излезнаха няколко вариации за външен вид. Най-много внимание се обърна на този с 6-те ъгъла и този с 2-та говорителя в долната си част. Тогава същите такива разбирачи като тебе ги оплюха. Сега нямало промяна в дизайна :D На крива ракета космоса и пречи :D От всички хора, с които се срещам, сигурно единици са тези, които нямат калъф на телефона си. Така, че това с пластмасата, моля да не се излагате, като го споменавате :D
А за дизайна на ХТЦ с тия 2 говорителя, къде прилича на конзола на PSP какво да кажеме :D
Телефон с по-малък дисплей от С3 е едва ли не, с по-голям физически размер на корпуса от С4(woo). Че и по-тежък даже. Телефон със вградена батерия и липса на слот за памет ще ми го водите за иновативен, стига бе, сериозно:D
Повече с измислени чайнашит марки няма се занимавам и коментирам:D Купувайте ХТЦ на воля и безгрижно.
Мен формата на С3 ме кефи на макс, така че запазването и ми идва идеално. Хардуерния бутон ми е нужен, като вода в пустинята :D Понеже Ноте-то ми идва определено в повече с размера си - исках - 5' дисплей, по-голяма батерия, най-добрия хардуер в момента и днес мога да кажа само едно - YES...YES...YES N1 AGAIN! 8)

ne4o
Регистриран: 08 фев 2009, 09:27

Мнение от ne4o » 15 мар 2013, 09:24

Най-после барометър и датчик за температура и влажност в смартфон.В комбинация с GPS се откриват страхотни възможности за нови приложения.Тези,които прекарват повече време сред природата,по една или друга причина,са наясно.Ще спомена за риболовци,скиори,любители на планината,ако щете и земеделци.Аз използвам подобни устройства,но поради хардуерните им ограничения,инфото им е доста семпло.

popping
Регистриран: 27 фев 2009, 12:30

Мнение от popping » 15 мар 2013, 09:29

Ужас тия пластмасови телефони за 1000+ лв ... (no) и аз чакам HTC-то и го взимам

David_Jr
Регистриран: 27 сеп 2012, 10:53

Мнение от David_Jr » 15 мар 2013, 09:59

Сериозно разочарование определено, поне за мен. Последните години станах фен на Самсунг като марка изобщо, не само за телефония. Няма я иновацията - софтуерните дивотии, които са наблъскали, в голямата си част са неизползваеми, а и вероятно ще бъдат налични с ъпдейт за С3 и Ноут. Влезнаха в коловоза на Епъл, да променят на час по лъжичка устройствата си. Скоро няма да си сменя С3-ката май. От друга страна, колкото и да ме дразни софтуера на тайванците, трябва да им признаем че ONE е наистина премиум телефон. Раздвоен съм и не знам какво да си мисля. Явно трябва да мине време. Въпреки казаното дотук, съм убеден че С4 пак ще разбие всичко по продажби и ще удари всичко живо, в света на Андроид, в земята :)

konstruktor
Регистриран: 25 юни 2006, 19:28

Мнение от konstruktor » 15 мар 2013, 09:59

Няма да е лошо- в 5-а версия да почне да пържи картофи или да прави сандвичи!
....
Поне 40% от функциите в смартфоните са практически неизползвани и не ненужни!
-разговор
-смс
-е-мейл
-интернет (реално обаче какъв интернет ще \"видиш\" през екранче 4-5 инча)
-радио
-gps
Това са реалните опции, които са нужни...всичко друго са щуротии!!

-камера-напълно не нужно нещо. Като искаш снимки- има качествени апарати за целта. Абсурд е да говориш за \"снимка\" от устройство с дебелина 8 мм. Това е несериозно
-Видео- същата работа като снимката, че даже и по зле
-Игри- детска работа
- всички останали \"неща\" са безполезни глупости!

dual909S
Регистриран: 22 юли 2004, 11:38

Мнение от dual909S » 15 мар 2013, 10:10

Би ли пояснил с какво камерата на One е по-добра от тази на S4? Все пак са 4МР срещу 13МР на S4. Ок, различни технологии и т.н., но фактът си е факт. Не ми е ясно и затова питам. Дисплеят на One физически е по-малък от този на 4-ката. Алуминиевият корпус с остри ръбове ще се олющи най-вероятно твърде бързо. Пластмасата в това отношение вероятно е по-трайна. Питам, тъй като съм в колебания между двата телефона като бъдеща покупка и ми се струва че самсунга е по-близо до мен.

Отговори