Покупка на нов Смартфон, СПЕШНО
Re: Покупка на нов Смартфон, СПЕШНО
И с тия тухли от по 6,26 инча...аре не Избирал съм го за себе си, да ми е удобен за работа и да върши работа. Ако някой е ползвал такъв, нека сподели опит. Другото е излишен спам
Обясних ти, че не са тухли, защото за разлика от ниско бюджетните нямат рамки, тоест 6,26 инча са около 5,5-5,8 при евтините, разбираш ли ? Щом ти харесва си го ползвай, но 3000 батерия да е същото като горе-долу колкото 5000 Мног им вярваш ! Имам опит с подобни лилипути като дисплей отпреди няколко години ! Сега се чудя как има хора, които са доволни на 5,5 инча и ползват мултимедия, социални мрежи, а камерата не коментирам, Хубаво изглеждат снимките само на микроскопичния телефон ! Пиша от тролея
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
И след една година "нема нужда"-та ще пише постове "телефона ми стана много бавен, от кво ще да е"Лапнишараните са с телефони от по 1000 лв. , дето ги сменят всяка година, щото виждаш ли новият флагман излязъл. Аре нема нужда
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
От обяснения нужда нямам, хванах го в ръката си Redmi-то 8, - Т У Х Л А. Това нещо на главата ми изглежда като на мутра от 90-те телефон с антенка , от ония 20 сантиметровите. И да, доволен съм на 5,5 и го ползвам съвсем спокойно за фейсбук (мултимедия не ползвам, само музика се слуша от дъжд на вятър) Камерата коментираш или не- 12+5 мпх си мисля, че е по-добре от сегашната ми (13 мпх). Не виждам защо ви се обяснявам, никой не беше полезен и не успя да изкаже адекватно мнение, аман от многознайковци. Питах за един от три варианта, обсипаха ме тарикати да ми вадят от пет кладенеца вода. Аре газ по тролеите, че нЕмам време за простотии Купувайте си телефони по 1000+ лева и си правете абонаментни планове от по 30+ лева, щото от тва имате нужда...умнициБоби13 написа: ↑26 яну 2020, 18:09Обясних ти, че не са тухли, защото за разлика от ниско бюджетните нямат рамки, тоест 6,26 инча са около 5,5-5,8 при евтините, разбираш ли ? Щом ти харесва си го ползвай, но 3000 батерия да е същото като горе-долу колкото 5000 Мног им вярваш ! Имам опит с подобни лилипути като дисплей отпреди няколко години ! Сега се чудя как има хора, които са доволни на 5,5 инча и ползват мултимедия, социални мрежи, а камерата не коментирам, Хубаво изглеждат снимките само на микроскопичния телефон ! Пиша от тролея
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Нямаш абсолютно никаква представа за мобилните телефони и гледаш само числата ! Радвай се на микроскопичния си телефон и карай 10-годишния таралясник Най-подходящ за това джудже е една предплатена карта Какви антени те гонят, какви пет лева, какви мутри Май главата ти е мъничкаC20NE написа: ↑26 яну 2020, 19:48От обяснения нужда нямам, хванах го в ръката си Redmi-то 8, - Т У Х Л А. Това нещо на главата ми изглежда като на мутра от 90-те телефон с антенка , от ония 20 сантиметровите. И да, доволен съм на 5,5 и го ползвам съвсем спокойно за фейсбук (мултимедия не ползвам, само музика се слуша от дъжд на вятър) Камерата коментираш или не- 12+5 мпх си мисля, че е по-добре от сегашната ми (13 мпх). Не виждам защо ви се обяснявам, никой не беше полезен и не успя да изкаже адекватно мнение, аман от многознайковци. Питах за един от три варианта, обсипаха ме тарикати да ми вадят от пет кладенеца вода. Аре газ по тролеите, че нЕмам време за простотии Купувайте си телефони по 1000+ лева и си правете абонаментни планове от по 30+ лева, щото от тва имате нужда...умнициБоби13 написа: ↑26 яну 2020, 18:09Обясних ти, че не са тухли, защото за разлика от ниско бюджетните нямат рамки, тоест 6,26 инча са около 5,5-5,8 при евтините, разбираш ли ? Щом ти харесва си го ползвай, но 3000 батерия да е същото като горе-долу колкото 5000 Мног им вярваш ! Имам опит с подобни лилипути като дисплей отпреди няколко години ! Сега се чудя как има хора, които са доволни на 5,5 инча и ползват мултимедия, социални мрежи, а камерата не коментирам, Хубаво изглеждат снимките само на микроскопичния телефон ! Пиша от тролея
'начиииии, обяснявам, като на полуидиот: от човек, който не може да си избере сам телефон за 200лв, технически акъл и псевдоаргументи не искам. Второ - Казва се кОпейка (справки wiki, например). Трето - младеж, изтърка се с тия маршрутки и тролеи. Ти май скоро си слязал от там и си се качил на чисто нова дачия (щото очевидно си на бюджет. Ама все пак е нова, а може и служебна), та знаеш колко е лошо в градския транспорт. При вас на село/малкия град може и да е, ама в нашия голям провинциален град, всъщност никак не е зле. Има хора които го ползват редовно и нито веднъж не съм чувал да се оплакват.C20NE написа: ↑26 яну 2020, 17:54А разликата в дисплеите и процесора, или те не натоварват батерията? Айде момчета, гонете маршрутките, аз ще си ползвам с кеф телефон, купен ЗА ДО 200 ЛВ. И НИТО КУПЕЙКА ПОВЕЧЕ.
П.С. Лапнишараните са с телефони от по 1000 лв. , дето ги сменят всяка година, щото виждаш ли новият флагман излязъл. Аре нема нужда
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A