Гласово записване
Гласово записване
От доста време си търся устройство, което да е ново, да може да се закупи и да има поддръжка в страната, и да има възможност да се записва разговор както на устройствата с андроид 8. Пример
https://images.app.goo.gl/K7jNCzX3DiQqyjM77
Надявам се да ми помогнете да намеря отговор на този мой проблем.
Пс: чудите се защо ми е тази функция? Когато говориш с непознати и записваш разговора, винаги можеш да се върнеш да провериш конкретна информация. Примерно адрес, уговорка и т. н.
https://images.app.goo.gl/K7jNCzX3DiQqyjM77
Надявам се да ми помогнете да намеря отговор на този мой проблем.
Пс: чудите се защо ми е тази функция? Когато говориш с непознати и записваш разговора, винаги можеш да се върнеш да провериш конкретна информация. Примерно адрес, уговорка и т. н.
Re: Гласово записване
При Андроид 10 има рестрикцията за Европейските версии и се записват разговорите от микрофона, а не софтуерно, което прави доста лоши записите !
Да, и в андроид 9 го нямаше, но функцията може да се активира на повечето от моделите, по - скоро си харесай някой телефон първо и след това погледни в xda или провери/попитай във форума на андроид за конкретния модел. Аз, не че съм го ползвал за сега , но успях да си го активирам на 9 , още чакам андроид 10 и не знам там ка ще бъде
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Зависи и от марката, като при Xiaomi работи и на 10 При останалите, ако работи, записва през микрофона, което никак не е добре
Боби13 кой модел визираш с андр 10 на xiaomi?
Не притежавам Xiaomi, а просто имам спомен, че четох по руските форуми, че го има
Mi 9T със сигурност. В ръката ми е, и е с андроид 10.
Не е въпроса в устройството а в региона за който е предназначено. Примерно Самсунг телефоните имат вградена функция за записване която е на снимката по-горе, но тя не е достъпна за Европа. Ако се промени региона ще може да се ползва.
Въпросът на @vYv е за модел на Xiaomi с тази опция. Отговарям на него. Апарата е за Европа и съм с регион България. По-късно представените модели като Mi 9 Lite вече нямат тази опция, защото са с приложението "телефон" от Google.
-
- Регистриран: 26 май 2019, 21:48
То и huawei телефоните имат вградено приложение, но не работи с андроид 10.
И моя(П30 про) автоматично записваше, но след като ъпдейтнах на 10 вече не може.
И моя(П30 про) автоматично записваше, но след като ъпдейтнах на 10 вече не може.
İphone 12 pro
Samsung S20
Huawei P30 PRO
Xiaomi Mi8
Poco F2 PRO
Samsung S20
Huawei P30 PRO
Xiaomi Mi8
Poco F2 PRO