S21 или iPhone 12 64GB
S21 или iPhone 12 64GB
Здравейте! Знам, че S21 излезна вчера и все още няма реални отзиви за него, но поне на хартия както се казва според Вас, кой е по-добре?
Попринцип, ако не бяха проблемите с гугъл и камерата му беше в центъра веднага бих взел Мейт 40, но тази камера в страни ми "вади" очите.
Попринцип, ако не бяха проблемите с гугъл и камерата му беше в центъра веднага бих взел Мейт 40, но тази камера в страни ми "вади" очите.
Re: S21 или iPhone 12 64GB
Какво си ползвал досега? iOS или Android?PowerUP написа: ↑15 яну 2021, 19:05Здравейте! Знам, че S21 излезна вчера и все още няма реални отзиви за него, но поне на хартия както се казва според Вас, кой е по-добре?
И двете в момента личният ми е S9+, а служебния е iPhone 7+.radko89 написа: ↑15 яну 2021, 19:18Какво си ползвал досега? iOS или Android?PowerUP написа: ↑15 яну 2021, 19:05Здравейте! Знам, че S21 излезна вчера и все още няма реални отзиви за него, но поне на хартия както се казва според Вас, кой е по-добре?
Ами в този случай взимаш която операционна система ти допада повече и е по-удобна за твоите нужди - който и от двата да вземеш няма да сгрешиш - и двата са достатъчно бъри, и давата снимат все добре, и за двата има предостатъчно софтуер.
Което ти харесва на теб лично повече и не поглеждаш назад
Което ти харесва на теб лично повече и не поглеждаш назад
Здравей, избра ли най-накрая ?
Последна промяна от vikram на 15 ное 2022, 19:48, променено общо 5 пъти.
Привет,
64 MB са недостатъчни за Айфона,ако не си плащаш за допълнително памет в облака.Трябва да се съобразяваш какви приложения,игри и снимки имаш.Така,че според мен ти трябват поне 128 MB ако искаш 12-ката,ако не грабвай Самсунга.От към операционна система от собствен опит ти казвам,че бързо се свиква с IOS, а и двете ОС все повече се доближават,копирайки помежду си.
64 MB са недостатъчни за Айфона,ако не си плащаш за допълнително памет в облака.Трябва да се съобразяваш какви приложения,игри и снимки имаш.Така,че според мен ти трябват поне 128 MB ако искаш 12-ката,ако не грабвай Самсунга.От към операционна система от собствен опит ти казвам,че бързо се свиква с IOS, а и двете ОС все повече се доближават,копирайки помежду си.
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Нямаш нужда от нов телефон.PowerUP написа: ↑15 яну 2021, 19:56И двете в момента личният ми е S9+, а служебния е iPhone 7+.radko89 написа: ↑15 яну 2021, 19:18Какво си ползвал досега? iOS или Android?PowerUP написа: ↑15 яну 2021, 19:05Здравейте! Знам, че S21 излезна вчера и все още няма реални отзиви за него, но поне на хартия както се казва според Вас, кой е по-добре?
S20 Ultra си вземи, сега е и на цената на S21, много ясно че Samsung, S9+ го имам и е антика!
Защо изобщо споменаваш един кастриран телефон като iPhone?
Свободата е при Android!
Аз съм вече 2 години със s 20 Ultra и съм безкрайно мега доволен. Вземи си топа на топа и то на половин цена. Има и зарядно и слушаки в комплекта.
Свободата е при Android!
Аз съм вече 2 години със s 20 Ultra и съм безкрайно мега доволен. Вземи си топа на топа и то на половин цена. Има и зарядно и слушаки в комплекта.
Последна промяна от Fenche1 на 06 мар 2021, 15:34, променено общо 1 път.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5GFenche1 написа: ↑05 мар 2021, 23:52S20 Ultra ди вземи, сега е и на цената на S21, много ясно че Samsung, S9+ го имам и е антика!
Свободата е при Android!
Аз съм вече 2 години със s 20 Ultra и съм безкрайно мега доволен. Вземи си топа на топа и то на половин цена. Има и зарядно и слушаки.
Released 2020, March 06
Благодаря ти за мнението. Аз си мислех,че съм единствен,който губи представа за времето. Иначе по темата и на мен ми е любопитно какво е избрал автора. Аз предпочитам ios, но 12ката нещо не ми допада и ще трябва да чакам 13ката. Дотогава ще се мъча със старите устройства.