Търся нов телефон
Търся нов телефон
Здравейте!
От доста време насам съм андроид user , почти всички от компанията ми ме убеждават да сменя отбора и да си взема iphone , но отказвам тьй като изключително много съм свикнал с операционната система на андроид, отделно не съм чак такъв power user или кой знае какъв геймър , че да усетя разлика в бързината или другите предимства, които ми изтъкват приятелите.
Доста доволен съм от сегашния ми телефон ( 2 години го притежавам ) Xiaomi Mi 9 T pro , но го изпуснах злощастно няколко пъти точно когато нямаше протектор и кейс и сега е за дисплей и заден панел , въпреки че си работи безпроблемно.
Та въпросът ми е такъв, търся телефон , който да е възможно по-нов , с много издръжлива батерия и много бързо зареждане , да е с хубав дисплей с много цветове , възможно най-добрата и бърза операционна система за бюджета ми , да има 5G и NFC и все пак играя една игра с която сегашния телефон доста прегрява до степен , че едвам се държи без кейс (и драстично му пада батерията) , също така да е водоустойчив и прахоустойчив ...
Не търся най-хубавата камера, понеже не снимам често, не искам да е прекалено дълъг и голям ( свикнал съм със сегашния, може да е малко по-голям) .
Не съм се отказал напълно от iPhone, но изчаквам вашите съвети за да взема решение .
Мисля , че не мога да се сетя за друг критерий , който да напиша.
Бюджетът ми е около 1200 лв , като мога да допусна и около 1500лв на изплащане с 0% лихва .. Все пак при всички положения ще изчакам докато се появи някоя сериозна промоция до края на годината, максикум до края на януари месец. Ако има телефон с тези характеристики и разликата с по-скъпи модели е само в камерата например бих предпочел по-евтиния модел разбира се
Благодаря Ви предварително , очаквам вашите предложения
От доста време насам съм андроид user , почти всички от компанията ми ме убеждават да сменя отбора и да си взема iphone , но отказвам тьй като изключително много съм свикнал с операционната система на андроид, отделно не съм чак такъв power user или кой знае какъв геймър , че да усетя разлика в бързината или другите предимства, които ми изтъкват приятелите.
Доста доволен съм от сегашния ми телефон ( 2 години го притежавам ) Xiaomi Mi 9 T pro , но го изпуснах злощастно няколко пъти точно когато нямаше протектор и кейс и сега е за дисплей и заден панел , въпреки че си работи безпроблемно.
Та въпросът ми е такъв, търся телефон , който да е възможно по-нов , с много издръжлива батерия и много бързо зареждане , да е с хубав дисплей с много цветове , възможно най-добрата и бърза операционна система за бюджета ми , да има 5G и NFC и все пак играя една игра с която сегашния телефон доста прегрява до степен , че едвам се държи без кейс (и драстично му пада батерията) , също така да е водоустойчив и прахоустойчив ...
Не търся най-хубавата камера, понеже не снимам често, не искам да е прекалено дълъг и голям ( свикнал съм със сегашния, може да е малко по-голям) .
Не съм се отказал напълно от iPhone, но изчаквам вашите съвети за да взема решение .
Мисля , че не мога да се сетя за друг критерий , който да напиша.
Бюджетът ми е около 1200 лв , като мога да допусна и около 1500лв на изплащане с 0% лихва .. Все пак при всички положения ще изчакам докато се появи някоя сериозна промоция до края на годината, максикум до края на януари месец. Ако има телефон с тези характеристики и разликата с по-скъпи модели е само в камерата например бих предпочел по-евтиния модел разбира се
Благодаря Ви предварително , очаквам вашите предложения
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Re: Търся нов телефон
Айфонът е ограничаващ, така че тъкмо Андроид е много повече за "пауър юзъри".
Все пак в iOS. Дори не може да инсталираш външни приложения. Ако нарочат някое за "неудобно" (Наскоро отново се "хвалеха" с премахнати), нямаш никакъв вариант да го ползваш. Дори "само" заради това всеки уважаващ себе си юзър би трябвало да стои далеч от тях.
Все пак в iOS. Дори не може да инсталираш външни приложения. Ако нарочат някое за "неудобно" (Наскоро отново се "хвалеха" с премахнати), нямаш никакъв вариант да го ползваш. Дори "само" заради това всеки уважаващ себе си юзър би трябвало да стои далеч от тях.
Читяв iphone. Това е моят съвет. Дори да вземеш някоя 12 с преподписване ще ти свърши чудесна работа за тоя бюджет. Няма реклами. За мен това е най-важното.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Знам, че i-юзърите не обичате много да се задълбочавате, но защо давате съвети и другите да не го правят? Понеже можело в една марка да има реклами (И то на вградените приложения, които, понеже това не е айфон, никой не те кара да ползваш и имаш почти неограничен брой алтернативи), да се хвърлим на най-ограничения телефон? Аз ползвам достатъчно актуален (1.5 година) модел телефон и реклами не съм видял; освен в някои безплатни приложения, които сам съм си инсталирал, разбира се. Но мога да не ги ползвам, мога да ги купя, а мога и да ги изпиратствам. Или да си намеря такива без реклами. Избор. Много скандално нещо за i-юзър. А между другото понеже изборът включва и инсталиране на "пиратски" приложения, с gcam телефонът ми снима много по-добре от предните поколения айфони на роднините (На цени 2х - 3х). Всеки път като видя снимка от телефоните им и се чудя как може флагман да прави толкова смотани снимки на закрито.
На това, ако викаш смотана снимка...defierofodds написа: ↑13 ное 2022, 04:39...
Всеки път като видя снимка от телефоните им и се чудя как може флагман да прави толкова смотани снимки на закрито.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
И как айфон 12 на 2 години отговаря на изискванията на човека за хубав дисплей, бърз процесор и бързо зареждане? А изискване за липса на реклами не видях, но явно и тази тема няма как да избяга от облъчването с айфон.
Ако не искаш пак китаец виж Samsung galaxy s 21 fen edition, но да е с процесор Snapdragon. Има много качествен 120 херцов амолед дисплей, прахо и водоустойчив, оптична стабилизация на основния сензор, стерео говорители, компактни размери и не на последно мясро ще имаш дълга подръжка на операционната система.
Да , видях и засега двата телефона , които ми допадат са Xiaomi 12 T pro и Oneplus 10 T .. Наистина iphone са почти без никакви минуси , освен безбожната цена , която лично за мен за телефон не бих дал .
12 серия е в бюджета на тези двата , които изброих и мисля , че са доста по-напред, ако се сравняват по параметри. Ще изчакам сега за "черния петък" или около Коледа и Нова година някакво по-значително намаление и каквото излезне това е
ВИДЕХ ... КУПИХ .. ОТИВАМ
12 серия е в бюджета на тези двата , които изброих и мисля , че са доста по-напред, ако се сравняват по параметри. Ще изчакам сега за "черния петък" или около Коледа и Нова година някакво по-значително намаление и каквото излезне това е
ВИДЕХ ... КУПИХ .. ОТИВАМ