Търся нов телефон
Re: Търся нов телефон
Разгледах ги и на място в Технополис , най-вероятно ще си ъпгрейдвам моето Xiaomi с новия модел , най-много ми допадна .. Единствено сега се чудя дали да е 12 T Pro , 12 T , 12 Pro или само 12 ( Има ли голяма разлика в 8 GB RAM и 12 GB RAM ? ) ..
Изчаквам да видя "огромните" празнични чернопетъчни намаления дали ще смъкнат цената на някой от тези апарати.
Изчаквам да видя "огромните" празнични чернопетъчни намаления дали ще смъкнат цената на някой от тези апарати.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
В Техно обикновено слагаха 5 или 10% беше отстъпка на всичкио. Иначе за конкретния модел някъде отстъпка няма шанс да има - все пак е нов.amor_92 написа: ↑17 ное 2022, 16:33Разгледах ги и на място в Технополис , най-вероятно ще си ъпгрейдвам моето Xiaomi с новия модел , най-много ми допадна .. Единствено сега се чудя дали да е 12 T Pro , 12 T , 12 Pro или само 12 ( Има ли голяма разлика в 8 GB RAM и 12 GB RAM ? ) ..
В ежедневието все си мисля, че между 8 и 12 гига РАМ голяма разлика няма да видиш и да усетиш, и 8 са напълно достатъчни.amor_92 написа: ↑17 ное 2022, 16:33Разгледах ги и на място в Технополис , най-вероятно ще си ъпгрейдвам моето Xiaomi с новия модел , най-много ми допадна .. Единствено сега се чудя дали да е 12 T Pro , 12 T , 12 Pro или само 12 ( Има ли голяма разлика в 8 GB RAM и 12 GB RAM ? ) ..
А от тези модели по-горе 12Т Про според има едно важно предимство, първият модел на Сяоми, който поддържа е-сим карта е.
Това може да се окаже от полза за в бъдеще.
Pixel 8