Zamunda и Arena може да бъдат свалени “всеки момент”
Re: Zamunda и Arena може да бъдат свалени “всеки момент”
За Сърбия, Македония и Турция или си купуваш допълнителен дата пакет или малко преди границата изключваш мобилните данни Изобщо за всичко извън ЕС би трябвало да е същото. Иначе си много вътре за нула време.
OnePlus 11
Всъщност някой може ли да ми каже от къде да купя филм? Нетфликс отпада като вариант, имам го. Сядам пред телевизора и искам да купя филм и да го гледам..къде влизам?
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
https://rakuten.tv/bg - има доста нови заглавия, 6-8 лв е наемане на филм за 48 часа. Но нямат БГ субтитри.
Apple TV+ e истината - има над 100 000 филма и всички си имат бг субтитри.
Нещото, което най-много ме изненада беше, че огромна част от тях са 4к HDR, което е суупер
И да спомена само - не е нужно да имате apple tv устройство - повечето нови самсунг телевизори го имат вграден.
Ако ли не - има евтини втора ръка устройства.
дерзайте
Нещото, което най-много ме изненада беше, че огромна част от тях са 4к HDR, което е суупер
И да спомена само - не е нужно да имате apple tv устройство - повечето нови самсунг телевизори го имат вграден.
дерзайте
Благодаря за инфото, видях приложението и ще го тествам тия дни.radko89 написа: ↑07 апр 2020, 22:23Apple TV+ e истината - има над 100 000 филма и всички си имат бг субтитри.
дерзайте
За Самсунга това не го знаех.
OnePlus 11
https://fanstream.bg
А тук може да се гледа нещо българско срещу заплащане.
А тук може да се гледа нещо българско срещу заплащане.
Мда, само да направят по-голяма библиотека и ще е не лоша платформа.
Ако пуснат пък и проложения за повечето платформи смарт тв може и да им се получи много добре.
Не знаех за тях. Благодаря за споделянето.
Ако пуснат пък и проложения за повечето платформи смарт тв може и да им се получи много добре.
Не знаех за тях. Благодаря за споделянето.
За тва при руснаците всичко е с доволен сийд. Свалям си със 100 мбита без проблем.
Повече от 6мб не мога да свалям и направо е ужас, ако искам да изтегля някоя игра
Изпратено от моят VOG-L29 с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят VOG-L29 с помощта на Tapatalk
-
- Регистриран: 15 окт 2006, 12:11
Тъй ли? Какъв ти е проблема да сваляш от андроид?Legolaself01 написа: ↑09 апр 2020, 21:55Супер си е Замундата.
За съжаление и тя запада заради смартфоните.
Преди всеки имаше настолен компютър и не беше проблем да свалиш който и да е торент. Вече не е така и някой останаха без сийд.
Note 20 Ultra 5G