Телевизор
Re: Телевизор
Здравейте ! Имам тв Самсунг QLED 65 Т,модел 2020 г. Чета тук за Коди,но въпроса ми е как се инсталира на тв,като в магазина за приложения не го намирам . Предварително благодаря за отговори
Можеш да инсталираш аптоид ТВ и от там после Коди
https://aptoide-tv.bg.aptoide.com/app
https://aptoide-tv.bg.aptoide.com/app
Самсунг е с Тизен, а не Андроид ОС
Е, тогава някой модератор да изтрие последните три мнения, съжалявам.
Странно, телевизорът се изключва сам на 30-тата минута, ако няма никой в стаята
Чак пък да има сензор?!
Чак пък да има сензор?!
Apple TV има български субтитриboard написа: ↑20 мар 2021, 22:35Нетфликса има и руско аудио или субтитри, ако там се справяш по-добре.
Просто за да се накефиш на телевизора, трябва да го захраниш и с качествено съдържание.
P.S.
И не забравяй, все още имаш 14 дни в които можеш да върнеш телевизора и да вземеш една 65-ца за тези пари
OnePlus 11
Сега видях в упътването на ресивъра, че си има настройки и за омовете. Двете за атмоса и те са 6 ома, та всичко ще е идеал. Само не разбрах от коди ще имам ли атмос и dts x със сигурност...MEnergy написа: ↑19 мар 2021, 16:44Въпросът е много по-сложен, отколкото изглежда, но с прости думи - няма да имаш проблеми. 6 ома говорител на 8 ома рисивър (ако наистина е така с говорителите) ще означава, че ще натоварваш рисийвъра повече и потенциално към говорителите ще се подава по-силен сигнал, който при по-висока сила на звука в зависимост от останалите им параметри може да ги увреди. Също зависи от форматите, които се подават към говорителите. Dolby True HD примерно е много натоварващ според източника не само за усилвателя, но и за говорителите. Щом пише 4-8 ома, би трябвало да нямаш проблеми, защото натоварването варира заедно със сигнала, а в повечето случаи ще си отговаря на това на ампа.
Всъщност сега видях това: Kodi does not support refresh rate matching or lossless audio pass through (ie. TrueHD with Atmos or DTS-HD MA with DTS:X) on the X900H so you will still want to use your Shield for local file playback.
Значи трябва и нов бокс и парата стана голяма...
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Както сега свалям сериалите на hbo щото са с по-добро качество същото се отнася и за другите стрийминг услуги... Няма как да е по-добро от оригиналния блурей диск.
Техните филми и сериали са включени в пакета. Вярно все още нямат такъв богат избор като при Нетфликс и Прайм, от собствени продукции. Самсунг имат приложението, за Филипс не знам.
OnePlus 11