Телевизор
Re: Телевизор
Мда https://edigital.bg/led-televizori/sony ... erm=751039
65 инча 1580 лв. с доставката.
65 инча 1580 лв. с доставката.
Здравейте! Скоро ще се местя в ново жилище, което е обзаведено, с голям хол, но няма телевизор, а стария ще е малък за там. Няма да гледам толкова телевизия, колкото YouTube, Netflix и Apple TV, както и ще го ползвам за работен монитор. Какво ще кажете за този: https://edigital.bg/led-televizori/lg-o ... or-p862604
ПС. Лично на мен и 50” ми вършат работа за гледане, но работата която започнах е по специфична и ми трябва доста екранна площ, за да работя. Мисля, че може и 75” да поеме стената на която ще го закача.
ПС. Лично на мен и 50” ми вършат работа за гледане, но работата която започнах е по специфична и ми трябва доста екранна площ, за да работя. Мисля, че може и 75” да поеме стената на която ще го закача.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Щом може повече перкай 75 инча. Ама не казвай на жената преди това. Ако няма да гледаш торенти с флашка и dts звук lg-то си е перфе.
Ако ще го ползваш много като работен монитор, OLED-a може да не е най-добрия избор.Ванката написа: ↑30 юни 2021, 09:42Здравейте! Скоро ще се местя в ново жилище, което е обзаведено, с голям хол, но няма телевизор, а стария ще е малък за там. Няма да гледам толкова телевизия, колкото YouTube, Netflix и Apple TV, както и ще го ползвам за работен монитор. Какво ще кажете за този: https://edigital.bg/led-televizori/lg-o ... or-p862604
За всичко друго това си е топ избор.
В крайна сметка поръчах Sony XH9077 В последния момент нещо се разколебах заради IPS матрицата XH8096 срещу VA на другия и така. Почти се вписах в бюджета така, че съм доволен. Е още не е пристигнал и не е на стената, но мисля че ще ми хареса Иначе 65" няма как в стаята в която го слагам, разстоянието от което ще се гледа не е толкова много, а и жената едвам за 55" се нави Благодаря на всички за полезните съвети и инфо с което помогнахте. Ако след монтаж имам въпроси ще пиша пак.board написа: ↑29 юни 2021, 12:20Ако си се спрял на XH8096, като гледам би могъл и 65 инча да вземеш за бюджета ти. Стига да не те ограничава някоя секция или пространство като цяло, си заслужава да вземеш по-голям екран.bladyle написа: ↑28 юни 2021, 23:30Днес обиколих на няколко места да видя на живо и изводът, който си направих, е че всичко LED e почти еднакво. Разликата определено идва като се отиде на OLED и мисля че там наистина си заслужав0,а обаче аз за момента нямам парите така че оставам на LED. Тия дни ще избера между Sony XH8096 или TCL C715/815, ако имам късмет може и Sony XH9096 да грабна(намален, така че пак ще е с бюджета от 1500). Ама като гледах и четох нещо от тия ще е. Ще потърся още някакви ревюта и инфо. Иначе благородно завиждам на всеки който си е окачил OLED-че в тях
Еее, честитка. Със здраве и без ремонти. Аз за моя купих още 3 години гаранция за всеки случай. Към 140 лв. ми излезе.
Айде честито, чудесна придобивка.
От къде го поръча?
От къде го поръча?
Честитоbladyle написа: ↑30 юни 2021, 14:04
В крайна сметка поръчах Sony XH9077 В последния момент нещо се разколебах заради IPS матрицата XH8096 срещу VA на другия и така. Почти се вписах в бюджета така, че съм доволен. Е още не е пристигнал и не е на стената, но мисля че ще ми хареса Иначе 65" няма как в стаята в която го слагам, разстоянието от което ще се гледа не е толкова много, а и жената едвам за 55" се нави Благодаря на всички за полезните съвети и инфо с което помогнахте. Ако след монтаж имам въпроси ще пиша пак.
Не обръщай много внимание на някои от тук пишещите - те като чуят телевизор и веднага започват да пишат само за размери
Иначе Sony правят чудесни телевизори, макар и матриците им да не са тяхно производство.
Spikul написа: ↑30 юни 2021, 18:38Честитоbladyle написа: ↑30 юни 2021, 14:04
В крайна сметка поръчах Sony XH9077 В последния момент нещо се разколебах заради IPS матрицата XH8096 срещу VA на другия и така. Почти се вписах в бюджета така, че съм доволен. Е още не е пристигнал и не е на стената, но мисля че ще ми хареса Иначе 65" няма как в стаята в която го слагам, разстоянието от което ще се гледа не е толкова много, а и жената едвам за 55" се нави Благодаря на всички за полезните съвети и инфо с което помогнахте. Ако след монтаж имам въпроси ще пиша пак.
Не обръщай много внимание на някои от тук пишещите - те като чуят телевизор и веднага започват да пишат само за размери
Иначе Sony правят чудесни телевизори, макар и матриците им да не са тяхно производство.
Благодаря. От Технополис е.