T610 Голям проблем
Re: T610 Голям проблем
хмм защо ? не мога ли да я върна после обратно ?? :-))))
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
10x na vsi4ki - probvah go dnes sutrinta i si sraboti pak (slava bogu),i se nadqvam da ne se povtarq skoro. Ina4e ne mislq 4e za da korozirat pate4kite na platkata trqbva dosta da se postarae6 - kato s moqta T68ca deto sum q izpuskal vednuj vuv voda i sega gledam e trugnala antenata (to puk edna antena - maini-maini - ama tva e druga tema).Tova sus malkoto svobodna pamet go znam i gledam vinagi da ima edno 200-300k svobodni. ->wkris kaji molq (ako znae6)kak to4no se maha antena cover-a i za6to ne moje da se vurne obratno stariq? 6toto sum navit da si smenq panela s 4erven - imam si full originalen panel ama ne mi se 6te da skapq ne6to.T68cata be6e lesna ama tova e dosta gadno zakrepeno...
Мисля, че 200-300 килобайта са прекалено много, стигат ти и 30-40 К че да работи идеално !!!
-
Ne 4e ima nqkakvo zna4enie - az taka ili ina4e arhiva ot igri/kartinki/ringtones/themes si go darja na kompa...DefaultUser написа: ↑29 юни 2004, 17:57Мисля, че 200-300 килобайта са прекалено много, стигат ти и 30-40 К че да работи идеално !!!
и много хубаво правиш :-))))
само дето аз трябва да си купя един Инфра-червен порт за компа или bluetooth :-))
само дето аз трябва да си купя един Инфра-червен порт за компа или bluetooth :-))
-
vqrvai mi - po-dobre BluetoothDefaultUser написа: ↑29 юни 2004, 18:36и много хубаво правиш :-)))) само дето аз трябва да си купя един Инфра-червен порт за компа или bluetooth :-))
заради по-бързата връзка на обмен на данните ли ?? то един bluetooth device си е каде-каде по-скъп от един IR...ако е само заради скоростта да дам 50 лева отгоре.....аз никъде не бързам, мога и да почакам докато се прехвърлят нещата с ИЧ порта... :-)))
-
ne e zaradi po-burzata vruzka: 1)BT ne e 4ak tolkova skup :) + tova ne e zadaljitelno da e ne6to markovo ala Motorola,MS,3Com,Belkin ili ne6to takova za da raboti dobre - moq e nqkakuv si BlueGene i raboti perfektno(daje imam 2 takiva za vruzka mejdu PCta) 2)Ne trqbva da ima direktna vidimost s telefona koeto v nqkoi slu4ai si e ekstra 3)Sus BT adapter na kompa moje6 da si polzva6 telefona kato distancionno - koeto v momenta go imat samo Smartphones prez IR 4)Moje6 da polzva6 PC BT sus BT Headset kato bezji4en mikrofon/slu6alka - az posledno vreme taka si igraq Half-a btw i si polzvam HBH-35 za voice communication - golqm kef :) prosto BT ne moje da se sravnqva kato funkcionalnost s IR :)DefaultUser написа: ↑29 юни 2004, 18:47заради по-бързата връзка на обмен на данните ли ?? то един bluetooth device си е каде-каде по-скъп от един IR...ако е само заради скоростта да дам 50 лева отгоре.....аз никъде не бързам, мога и да почакам докато се прехвърлят нещата с ИЧ порта... :-)))
ммм мерси много за инфо-то :-))
значи ще се ориентирам кам ВТ, а кам него дават ли си софтуер и дали моето старо дъно ще го разпознае, щото съм пробвал с ИЧ адаптер през USB порта на компа и така става и няма проблеми, незнам при ВТ дали ще стане.....че дъното ми не е от новичките..... :-)))
значи ще се ориентирам кам ВТ, а кам него дават ли си софтуер и дали моето старо дъно ще го разпознае, щото съм пробвал с ИЧ адаптер през USB порта на компа и така става и няма проблеми, незнам при ВТ дали ще стане.....че дъното ми не е от новичките..... :-)))