Zashto ne Mobikom?
Zashto ne Mobikom?
Imam edin wapros kam wsichki bojkotirashti, nedowolni ot uslugite i cenite na Mtel i Globul. Zashto kato ste tolkowa zawisimi ot mobilna komunikacia i iskate da plashtate malko ne se prehwarlite na Mobikom. Ima mobifoni koito ne sa kato starite tuhli, cenite sa mnogo po niski i ima pokritie nawsjakade, a i sms-i moje da prashtate. Bihte li mi kazali Zashto ne Mobikom?
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Zashto ne Mobikom?
Това не е разрешение на проблема - като не ти харесват тези, отиди при другите. Трябва да покажем, че сме гражданско общество, че имаме воля да се борим за правата и интересите си. Относно Мобиком, самият аз им бях клиент допреди година и половина, точно поради несъгласието ми с политиката на GSM операторите. Но NMT оператора продава малко видове телефони, морално остарели естествено поради системата, на цени като на модерни GSM телефони с малки размери и функции. И те са същата балканска фирма - "Искам да взема много, по възможност нищо да не дам".DefaultUser написа: ↑30 авг 2004, 15:34Imam edin wapros kam wsichki bojkotirashti, nedowolni ot uslugite i cenite na Mtel i Globul. Zashto kato ste tolkowa zawisimi ot mobilna komunikacia i iskate da plashtate malko ne se prehwarlite na Mobikom. Ima mobifoni koito ne sa kato starite tuhli, cenite sa mnogo po niski i ima pokritie nawsjakade, a i sms-i moje da prashtate. Bihte li mi kazali Zashto ne Mobikom?
-
- Регистриран: 18 юни 2004, 15:29
Ami ako si kupish mobifon trqbva da si kupish i ranica, 4e da ima kyde da go nosish!
S Mobifonite se vry6tame 10 godini nazad! Byde6teto ne e v tqh a v GSM tehnologiqta. Nie izpolzvame sigurno ne pove4e ot 40-50% ot vsi4ki vyzmojni GSM uslugi (predlagani ne asmo ot nashite operatori). Osnovnata pri4ina za tova e VISOKITE ceni na tezi uslugi! zamislete se-ako bqha po niski cenite nqmashe li da govorite s 4asove deto ima edna prikazva? a sega s tiq 1lv/min si natiskame parcalite vsi4ki!
S Mobifonite se vry6tame 10 godini nazad! Byde6teto ne e v tqh a v GSM tehnologiqta. Nie izpolzvame sigurno ne pove4e ot 40-50% ot vsi4ki vyzmojni GSM uslugi (predlagani ne asmo ot nashite operatori). Osnovnata pri4ina za tova e VISOKITE ceni na tezi uslugi! zamislete se-ako bqha po niski cenite nqmashe li da govorite s 4asove deto ima edna prikazva? a sega s tiq 1lv/min si natiskame parcalite vsi4ki!
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Znaesh li mnogo si typ. Wsemi si otgowri sam na swoq wypros ili wsemi da prochetesh malko ingo za NMT450 I GSM 900 1800 i da widish kakwa e razliakta i togawa sam ste si otgoworish!DefaultUser написа: ↑30 авг 2004, 15:34Imam edin wapros kam wsichki bojkotirashti, nedowolni ot uslugite i cenite na Mtel i Globul. Zashto kato ste tolkowa zawisimi ot mobilna komunikacia i iskate da plashtate malko ne se prehwarlite na Mobikom. Ima mobifoni koito ne sa kato starite tuhli, cenite sa mnogo po niski i ima pokritie nawsjakade, a i sms-i moje da prashtate. Bihte li mi kazali Zashto ne Mobikom?
Kakto i predpolagah. Iskate wsichko za nishto. Telefonite ne wi trjabwat za komunikacia, a sa gazaria=>imate pari da plashtate no ne iskate. Iskate da izpolwate wsichki drugi funkcii edwa li ne bezplatno. W Schwejzaria na Sunrise 1 MB po GPRS izliza okolo 6 lw, 1 MMS 65 stotinki. Blagodarja za wnimanieto.
P.S. Nikoj ot was ne mi otgowori na waprosa.Uspeh.
Kakto i predpolagah. Iskate wsichko za nishto. Telefonite ne wi trjabwat za komunikacia, a sa gazaria=>imate pari da plashtate no ne iskate. Iskate da izpolwate wsichki drugi funkcii edwa li ne bezplatno. W Schwejzaria na Sunrise 1 MB po GPRS izliza okolo 6 lw, 1 MMS 65 stotinki. Blagodarja za wnimanieto.
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Be glupak ti morzovata azbuka li iskash da nauchim? Ne razbra li che ni zavishavat cenite.
-
- Регистриран: 21 юни 2004, 10:36
drug primer - T-Mobile UK - 0.076 pensa za kb GPRS data - 1 MB - kam 7 pounda - demek 21 leva. i twa e na dogowor kolega :) razgoworite sa evtini obache ;) no pak na dogowor za 1 godina
-
- Регистриран: 21 юни 2004, 10:36
ne e glupak toq kojto predlaga neshto konkretno, a glupak e toq deto gowori gluposti pri towa neargumentirani. cheti we, cheti i posle gowori.