обре, нека не е един човек, нека са двама, нека са трима, интересуват ме ентусиастите, които работят над това и примерно този, който е направил страничката. Все още очаквам да ми се обадите или да ми пишете на мейла. Поздрави> ПиникDefaultUser написа: ↑31 авг 2004, 17:14Това не е измислено от един човек. една появила се идея, подета от друг, доразвите от трети. много са хората които стоят зад това с малко действия и мног ентусиазъм.
NOV BOIKOT
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: NOV BOIKOT
-
Аз мисля че ако се персонифицира идеята ще загуби своята сила и чар. така че дано никои не се обади. Извинявай. Знам че това ти е работта но..DefaultUser написа: ↑31 авг 2004, 20:36обре, нека не е един човек, нека са двама, нека са трима, интересуват ме ентусиастите, които работят над това и примерно този, който е направил страничката. Все още очаквам да ми се обадите или да ми пишете на мейла. Поздрави> Пиник
-
- Регистриран: 29 май 2004, 19:28
jovaniko - davai ti si organizatora :))
Az pyk misla 4e e to4no obratnoto. Nali trqbva da se populqrizira boikota. 4oveka se opitva da pomogne vie vzehte da mu govorite da si smenq rabotata i 4e ne si q haresval??? Ne vsi4ki klienti na mobilni operatori se rovqt v I-net!!!
-
Dobre be, kvo skapano zna4enie ima koi sedi zad ideqta?! Prosto kajete po radioto na ovz....uhh... horata da si izklujat telefonite v znak na protest!DefaultUser написа: ↑31 авг 2004, 20:36обре, нека не е един човек, нека са двама, нека са трима, интересуват ме ентусиастите, които работят над това и примерно този, който е направил страничката. Все още очаквам да ми се обадите или да ми пишете на мейла. Поздрави> Пиник
-
brato,niama nujda da rusi6 slova ot sorta "kolko sum velik"!!!niakoi da te e sprial?ne6to ne ti e kakto triabva togava,6tom go dokarva6 samo na prikazki!!!da si predpriel niakakvi stupki do sega ,da se podobri na4ina na jivot v bg.,vmesto da iska6 da se iznese6 po terli4ki i vsi4kite ti ezitsi da lijat lainata na drugozemtsite???pravi6 go i tuka,no tiya pone sa si tvoi i veroiatnostta,da moje6 da promeni6 ne6to e po-goliama,struva mi se.DefaultUser написа: ↑31 авг 2004, 20:13Ma vie mai o6te ne stre razbra li a?!? Bulgaristan e otpisan mnoo otdavna... ot vsqkakvi karti i vuob6te - OTVSQKUDE!!! Moe i da ni priemat v EU za da eksloatirat, oba4e men li4no osven ako ne me ubiqt tuka ne mogat da me zadurjat. 6e pera, 6e glada, 6e 4ista kenefi no nekude kude ima durjava, tuka ne! Puk i predpolagam, 4e sus solidni komputurni poznaniq, 3 ezika, himiq i fizika vse 6te si namera nqkakva rabota, NO NE TUK! A da, zamalko da zabravq... vednaga 6tom se iznesa si smenqm imeto na Michael Bergstein za da ne mi li4i 4e sum bulgaristanez! Da be, znam, anti-patriot sum! I kvo?