ИДЕИ ЗА ПО-ГОЛЯМА ГЛАСНОСТ НА БОЙКОТА!

DefaultUser
Регистриран: 28 мар 2018, 11:04

Re: ИДЕИ ЗА ПО-ГОЛЯМА ГЛАСНОСТ НА БОЙКОТА!

Мнение от DefaultUser » 03 сеп 2004, 14:52

DefaultUser написа:
01 сеп 2004, 23:25
ТУК ОСТАВЯЙТЕ ИДЕИ ЗА ПО-ГОЛЯМА ГЛАСНОСТ НА БОЙКОТА, как да направим така, че да ни ЧУЯТ КОЛКОТО МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА! Моята идея е следната: някой, разбиращ от публични призиви, да напише един такъв призив и да го пусне тук а ние, ВСИЧКИ ЗАЕДНО ще го разпратим на всичките си познати, на медиите (ще пусна и-мейлите на всички медии), на организации, ... Така ще получим още по-голяма известност и след днес! Най-трудно беше първият път! Вече насъскахме още повече недоволните, само трябва да пуснем "мухата" ПО-СЕРИОЗНО! До петък трябва всички, които имат предложения да ги изложат ТУК! Така ще имаме цяла седмица време да разпространим и вторият бойкот! СЪГЛАСНИ??? ДЕРЗАЙТЕ!!!
ima i druga ideq,sq mi doide na akula zna4i praite edin hubaf i edinstven forum,da kajem v saita glavniq na protesta,slagate anketa i razglasqvate na si4ki za datata na protesta i da glasuvat koi 6te o4astvat,taka i 6te razberem kolko 6te u4astvat,a su6to i ako e bolqma broika moje da se iprati e-maili do direktorite da vidqt kolko mn sa protestira6tite ,se edno podpiski,za rasp-rostranenie nai dobre mislq 4e e http://raketa1.com/msg/?sid=1

DefaultUser

Мнение от DefaultUser » 03 сеп 2004, 17:21

DefaultUser написа:
01 сеп 2004, 23:43
По-надолу има един текст на английски. Използвайте го! Много е важно българските медии да разберат и отвън, че се пита какъв е този бойкот и има ли такова нещо. Тогава ще се усетяъ, че могат да бъдат явно обвинени, че се компрометирани и да се даде реална гласност на начинанието!
Mislq 4e 6te e nai-dobre da zapo4nat da se pravqt plakati,i da se razlepvat po avtobusni spirki stalbove.Kakto na izbori upravlqva6tite se iztakvat,taka i nie moje da zapo4nem takava iniciativa.Trqbva da izmislim i nqkakvo specialno zaglavie ne6to kato priziv.

DefaultUser

Re: SMS-и? Добре, но как?

Мнение от DefaultUser » 03 сеп 2004, 17:27

DefaultUser написа:
02 сеп 2004, 13:52
Това с SMS-ите наистина не е лоша идея, но има малко неясноти и въпроси... Първо, пращането на SMS-и от собствените ни телефони само ще им напълни гушите допълнително, а ние искаме точно обратното, нали? Второ, знаеш, че от сайта на М-тел има ограничения за броя на изпратените на ден за акаунт, а и нищо не им коства да го затворят "for maintenance" за няколко дена или когато си поискат без обяснения. Да не говорим за Глобул, които така и не си направиха читав e-mail gateway za SMS-и... Трето, от други сайтове получаването не е гарантирано, а и за М-тел и Глобул е още по-лесно е да филтрират предаването на SMS-и към абонатите си от други сайтове и пак горим... И четвърто (но не на последно място), формата на "спам" много често предизвиква обратната реакция, особено ако е в големи размери, защото засяга личното пространство на хората (личните пощенски кутии, личните телефони и т.н.). Мисля, че трябва да се стремим към популяризация по-скоро в обществените пространства, били те електронни или не. Това е само мнение, подкрепям идеята за SMS-ите като цяло, но не виждам конкретно как ще доведе до резултат.
Tova za SMS-site e perfektna ideq.Az imam edna ruska programa s koqto moje da se pra6tat bezbroi saob6teniq kam M-tel i Globul samo trqbva da dobavite +359 pred nomera ako nqkoi se interesuva e-Maila mi e [email protected] moga da vi q pratq.Ili sa6to moje da q potarsite v data.bg tam q ima programata se kazva SMS-gate.

antonio
Регистриран: 31 авг 2004, 19:40

Мнение от antonio » 03 сеп 2004, 17:45

PRIQTELI DOBRA IDEQ NO ZNAE6 LI KOLKO HORA NQMAT DOSTAP DO NET-A A IMAT TELEFONI TE OT KADE DA RAZBERAT ZA TAZI RABOTA.IMA HORA KOITO IZOB6TO NE SA 4UVALI ZA BOIKOTA A SA GOTOVI DA SE OTZOVAT TRQBVA DA NAMERIM NA4IN I TEZI HORA DA RAZBERAT I DA SE VKU4AT!!!!!!!

Отговори