Никакво разкриване! Да останем анонимни!!!

DefaultUser
Регистриран: 28 мар 2018, 11:04

Re: Стига, Ани! Силата ни е в анонимността!!!

Мнение от DefaultUser » 03 сеп 2004, 21:53

DefaultUser написа:
03 сеп 2004, 21:31
Не си прав Станчев, ама като се дърпа в различни посоки няма да стане. За, да се убедят хората да бойкотират няма да стане като всеки си говори различни неща. Ще се обърка народа, ще му писне и ще ни прати по дяволите. Ето има предложение за печат на тениски, ами да си си задал въпроса кой ще ги вземе, как ще се плати, кой икак ще ги разпространява и продава, за какво ще се използват набраните средства? инвестиция? от кого? за какво? немоге да има самоцелни и необмислени неща - разберете го! няма да стане нищо, ако само си изключвяме телефоните ако ще и за 168 часа. Ако се притенсяваш да се виждаш с други хора поради физически причини, просто няма да се виждаме с теб и готово - ще те разберем! :) Просто от опит знам, че трябва да има 1,2,3 - кое след кое е. Някъде във форума срещнах, че в един момент и на медиите ще им писне да пишат за нещо, което не се развива, пък ти си изключвай телефона...
Силата ни е в анонимността! Никакви продажби, никакви простотии! Всеки ще тормози операторите както иска и може, а нещата ще координираме оттук! За сведение - аз съм хубав, имам изключително успешен бизнес, висше образование и хич не ми пречи да плащам, но ми е тъжно за хората, които са принудени да късат от залъка си заради GSM! Няма проблем да се срещнем, но съм женен и не си търся любовница!

DefaultUser

Re: Ani koi sa

Мнение от DefaultUser » 03 сеп 2004, 21:55

DefaultUser написа:
03 сеп 2004, 21:51
Ami to4no edinstvoto se opitvame da postignem. A ne razdelianeto na organizatori i organizirani. Vsi4ki sme organizatori, vsi4ki sme organizirani. Ne me razbirai pogre6no, moiata cel ne e da se zaiajdam. Prosto si izraziavam mnenieto. pro4eti o6te vednuj post-a na Станчев - mislia, 4e toi e nameril nai to4nite dumi.
Не сте ме разбрали вярно, както и да е. Идеята ми беше да се взимат решения общо, а не всеки нещо да си пуска и еди натам друг насам ... а това няма да стане смо по интернет.

Tihomir
Регистриран: 03 сеп 2004, 15:31

Мнение от Tihomir » 03 сеп 2004, 21:56

Dobre, samo deto edinia e ot Sofia, vtoria e ot Varna, tretia ot Plovdiv, 4etvurtia ot Turnovo...kak togava "6te se suberem"? Predstavitelna li 6te bude suzdadenata "organizacia"?

DefaultUser

Re: Стига, Ани! Силата ни е в анонимността!!!

Мнение от DefaultUser » 03 сеп 2004, 21:59

DefaultUser написа:
03 сеп 2004, 21:53
Силата ни е в анонимността! Никакви продажби, никакви простотии! Всеки ще тормози операторите както иска и може, а нещата ще координираме оттук! За сведение - аз съм хубав, имам изключително успешен бизнес, висше образование и хич не ми пречи да плащам, но ми е тъжно за хората, които са принудени да късат от залъка си заради GSM! Няма проблем да се срещнем, но съм женен и не си търся любовница!
хехехе не толкова нападателно де, по спокойно с мужката гордост лъв-е :) аз пък съм сгодена и също не си търся странични мъжленца, но това са лични неща. тук каузата е друга. Прочети мъничко за идеите на хората за тениските и прочие, за да си малко по-наясно. Просто ми мирише тук на недоразбрана идея в следствие на която се засягат инетреси. Ок. Точка по въпроса. Исяснихме ли се? Щото на мене всичко ми е ясно.

Mihail121
Регистриран: 31 авг 2004, 22:02

Мнение от Mihail121 » 03 сеп 2004, 22:01

Da, 6te bude predstavitelna, za6toto tova e organisaziq kato vsqka druga, pi4!

Plus tova prestanete da mislite i da drunkate, 4e nqkoi iska da bude izvesten, nau4en ot zeliq svqt i tn.

Vqrvam, 4e an4eto, su6to kato men i vas, prosto iska po-dobur jivot i predlaga razionalen i logi4en plan za tova.

Tova ne e rambo (one-man-army) , 4e vseki da deistva sam za sebe si. Trqbva da se suberem i da izlezem na ulizata ako trqbva! Da ima organisaziq, a ne haos!

Zamislete se seriosno nad tova 6oto tuka ne si igraeme nekvi igri4ki...

DefaultUser

Мнение от DefaultUser » 03 сеп 2004, 22:01

DefaultUser написа:
03 сеп 2004, 21:56
Dobre, samo deto edinia e ot Sofia, vtoria e ot Varna, tretia ot Plovdiv, 4etvurtia ot Turnovo...kak togava "6te se suberem"? Predstavitelna li 6te bude suzdadenata "organizacia"?
Идеята за събирането не беше съвсем в буквалния смисъл. Има толкова варианти...

DefaultUser

благодаря ти

Мнение от DefaultUser » 03 сеп 2004, 22:03

DefaultUser написа:
03 сеп 2004, 22:01
Da, 6te bude predstavitelna, za6toto tova e organisaziq kato vsqka druga, pi4! Plus tova prestanete da mislite i da drunkate, 4e nqkoi iska da bude izvesten, nau4en ot zeliq svqt i tn. Vqrvam, 4e an4eto, su6to kato men i vas, prosto iska po-dobur jivot i predlaga razionalen i logi4en plan za tova. Tova ne e rambo (one-man-army) , 4e vseki da deistva sam za sebe si. Trqbva da se suberem i da izlezem na ulizata ako trqbva! Da ima organisaziq, a ne haos! Zamislete se seriosno nad tova 6oto tuka ne si igraeme nekvi igri4ki...
БЛАГОДАРЯ НА МИШО ЗА ПОДКРЕПАТА! ОТ СЪРЦЕ :)

Tihomir
Регистриран: 03 сеп 2004, 15:31

Мнение от Tihomir » 03 сеп 2004, 22:05

Mihailski nikoi ne deistva sam za sebe si, vsi4ki se koordinirame 4rez boikot.hit.bg i 4rez tozi forum. Samo 4e kakto vijdam tuka ima registrirani 4520 potrebiteli. Aide suberi mi 1/10 ot tiah, ne iskam pove4e.
Ani, ti kazva6 4e ima mnogo na4ini za subirane i ne si govorela v bukvalnia smisul. Tozi forum ne e li edin ot na4inite? aide {} xaxaxa Respect i Peace! I bye otivam da poleia boikota

DefaultUser

za Ti6ko

Мнение от DefaultUser » 03 сеп 2004, 22:11

DefaultUser написа:
03 сеп 2004, 22:05
Mihailski nikoi ne deistva sam za sebe si, vsi4ki se koordinirame 4rez boikot.hit.bg i 4rez tozi forum. Samo 4e kakto vijdam tuka ima registrirani 4520 potrebiteli. Aide suberi mi 1/10 ot tiah, ne iskam pove4e. Ani, ti kazva6 4e ima mnogo na4ini za subirane i ne si govorela v bukvalnia smisul. Tozi forum ne e li edin ot na4inite? aide {} xaxaxa Respect i Peace! I bye otivam da poleia boikota
Да, един от начините е, но идеята беше по някакъв начин да се свържем по между си, ане всички да четат. Просто да изясни следващата стъпка и да кажем на другите тогава за идеята. не е нужно да ти се обадя на тебе и да ти кажа в 5 на попа...

DefaultUser

Suglasen!

Мнение от DefaultUser » 03 сеп 2004, 22:13

DefaultUser написа:
03 сеп 2004, 21:10
Аз започнах всичко това и смятам, че поне имам право да дам мнение. Несериозно и дори лошо ще е да се разкриваме, организираме, оглавяваме и сдруги разни дивотии като например да имаме говорители или водачи! Това е абсолютно недопустимо и ако има хора да правят това, значи просто искат да се изтъкнат или да печелят евтина популярност! Нашата сила е именно в анонимността, ние сме много и сме мощна съпротива срещу алчността на мобилните оператори, но да сме единни и всеки да се ръководи от своята собствена съвест и съзнание. Ще бойкотираме мобилните оператори все по-мощно, ще им правим спънки и всичко, което смятате, че ще ги смути и обърка, а това ще доведе до тяхното изнервяне и тогава, като видят, че клиентите са пощурели, няма как да не намалят цените!!! Не се страхувайте, а привеждайте в изпълнение всяка своя идея, дори и най-щурата, но да е полезна и да въздейства на мрежите и операторите! Всичко ще координираме оттук или от протестния сайт! Горди сме, че бойкотираме!
I az mislq taka. Mnogo 6te e tupo, da se susdavat organizacii i t.n, tva samo 6te opleska ne6tata i 6te gi provali. Osen tova mislq, 4e 6te dovede edinstveno do golemi vutre6ni drazgi (ako moga taka da se izrazq), t.e mejdu samite boikotira6ti. Mislq 4e edinstveno vajno ne6to e da sme obedineni i da pravim vsi4ko vuznojno operatorite da vzemat vsi4ko tova pod vnimanie. A tiq gluposti s liderite i voda4ite za men sa ne4ii bolni ambicii...

Отговори