Коя марка телефони има най-добър обхват?
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Коя марка телефони има най-добър обхват?
Да се разбира „Каква марка е вашия телефон“ :))
Re: Коя марка телефони има най-добър обхват?
Siemens :)))))
-
zba4i polzvalk sum i Sony-Ericsson i Siemens i Samsung i Nokia 4estno bez preistrastiq kazvam 4e Nokia imat nai dobroto pokritie moqta 6800 i parvata mi nokia 5510 imat perfektno pokritie Siemens imat i te na vsqkade no ne postoqnno ili prekaleno silno ili mnogo slabo ili gubi Ericsson sa mnogo dobri no v u4ilt6te v stola nqmat pokritie a Samsung e ujasno gubi pokritie i kato zagubi tarsi na novo mreja i se restartira za da tarsi mreja
-
- Регистриран: 18 юни 2004, 15:29
това пък е най-субективната анкета
И как по-точно ще сравните кой телефон има по-добър обхват, а драги ми хора???
Вие да не говорите с по 10 телефона едновременно и да им гледате индикатора за обхвата?
Супер смешна анкета мен ако питате.
Човека имал Сименс казал Сименс, Имал Ериксон, казал, че Ериксон имат най-добър обхват.
ХОРАААААА, НЕ СЕ ПИТА КАКЪВ ТЕЛЕФОН ИМАТЕ!!!!!!!!
Като незнаете пък си мълчете!!!
Вие да не говорите с по 10 телефона едновременно и да им гледате индикатора за обхвата?
Супер смешна анкета мен ако питате.
Човека имал Сименс казал Сименс, Имал Ериксон, казал, че Ериксон имат най-добър обхват.
ХОРАААААА, НЕ СЕ ПИТА КАКЪВ ТЕЛЕФОН ИМАТЕ!!!!!!!!
Като незнаете пък си мълчете!!!
-
Re: това пък е най-субективната анкета
Sorry,borka.SIEMENS e s nai-dobar obhvat!DefaultUser написа: ↑27 сеп 2004, 21:56И как по-точно ще сравните кой телефон има по-добър обхват, а драги ми хора??? Вие да не говорите с по 10 телефона едновременно и да им гледате индикатора за обхвата? Супер смешна анкета мен ако питате. Човека имал Сименс казал Сименс, Имал Ериксон, казал, че Ериксон имат най-добър обхват. ХОРАААААА, НЕ СЕ ПИТА КАКЪВ ТЕЛЕФОН ИМАТЕ!!!!!!!! Като незнаете пък си мълчете!!!
-
- Регистриран: 18 юни 2004, 15:29
Re: това пък е най-субективната анкета
Да бе, знам! Аз като имам Нокиа та да кажа 4е тя ли има най-......
Знам, знам, на Сименс всичко им е най-добро! Те са "перфектните" телефони. Имал съм Сименс и добре знам какво представляват.
СИМЕНС СА ЕДИНИЦА, КЛОНЯЩА КЪМ НУЛА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Знам, знам, на Сименс всичко им е най-добро! Те са "перфектните" телефони. Имал съм Сименс и добре знам какво представляват.
СИМЕНС СА ЕДИНИЦА, КЛОНЯЩА КЪМ НУЛА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
tova e subektiven faktor,no po princip tova sa telefonite ot po staro pokolenie s vanshna antena.Mnogo dobri sa Alcatel,Philips,Motorola,NEC i Siemens
-
Моят естествено! :)))) А каква марка и модел е - това няма значение. От фирмата-производител не ми плащат и стотинка за реклама.
-
Benefon Delta :)DefaultUser написа: ↑28 сеп 2004, 00:34Моят естествено! :)))) А каква марка и модел е - това няма значение. От фирмата-производител не ми плащат и стотинка за реклама.