бг-то е супер далеч от UMTS... като се има в предвид, че в зап. европа хорато не проявяват голям интерес към трета генерация gsm-ми, а кво остава да говорим за родината. на мен ми стига добра gsm услуга на разумна цена, а това на този етап не е така. надявам с навлизането на бтк-то нещата да се променят =)DefaultUser написа: ↑07 яну 2005, 15:41след 6 месеца ще кажеш - ее аре да излизат УМТС щото не ги понасям тея от Глобул ,Мтел и БТК :)
работи ли се по gsm3
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: работи ли се по gsm3
Пуснете търсене на мрежа на вашия телефон и кажете дали има сигнал на БТК и естествено ако има споделете града или района!
Нека проверим докъде са стигнали с изграждането на мрежата БТК.
гр.Раковски (обл. Пловдив) BG03 има сигнал
Нека проверим докъде са стигнали с изграждането на мрежата БТК.
гр.Раковски (обл. Пловдив) BG03 има сигнал
-
в СТАРА ЗАГОРА няма.айде вижте как е другаде из БЪЛГАРИЯ и споделете.наскоро ходих към слънчев бряг.няма,но малко по-насам лови 2 турски мрежи.странноDefaultUser написа: ↑12 яну 2005, 18:54Пуснете търсене на мрежа на вашия телефон и кажете дали има сигнал на БТК и естествено ако има споделете града или района! Нека проверим докъде са стигнали с изграждането на мрежата БТК. гр.Раковски (обл. Пловдив) BG03 има сигнал
abe kolkoto namaliha stacionarnite telefoni. nali tezi sa sa6tite
-
V sofiq ima signal ot dosta vremeDefaultUser написа: ↑28 фев 2005, 00:13abe kolkoto namaliha stacionarnite telefoni. nali tezi sa sa6tite