Много интересно нещо!!!
На пръв поглед е просто една лепенка но залепиш ли я от вътрешната страна на батерията още след третото зареждане се усеща чувствително убеличение на времето за разговор и stand by.
Аз имам SE P900 и веднага го усетх.
Сега телефона ми изкарва по три дни а аз говоря по мин 60 мин. на ден ,ползвам gprs i dr. e не слушам mp3-ки.Но мога да кажа че това неще е супер за всички нови телефони на които батерията е проблем.
Battery life activator
Re: Battery life activator
Откъде си го купи и колко струва? И само за нови батерии ли става? Ще има ли ефект при малко употребявани батерии напр. около 3-4 месеца
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Добро рекламно съобщение:)) Колко ти платиха?DefaultUser написа: ↑15 яну 2005, 17:42Откъде си го купи и колко струва? И само за нови батерии ли става? Ще има ли ефект при малко употребявани батерии напр. около 3-4 месеца
He e reklama ,prosto si kazwam mnenieti i opita s moq tel i moqta bateriq.
Ako si mislish che wseki koito kazva po neshto hubavo za nqkoi telefon ili druga tehnika prawi reklama togawa kakvo pravish vyv foruma
Ako si mislish che wseki koito kazva po neshto hubavo za nqkoi telefon ili druga tehnika prawi reklama togawa kakvo pravish vyv foruma
Stava sys sigurnost za stari baterii tova go znam zashtoto moqta e stara i widqh efekta.
A struwa 19,40
www.saintsolutions.com
A struwa 19,40
www.saintsolutions.com
-
http://forums.hicomm.bg/index.php?board=4;action=display;threadid=1292DefaultUser написа: ↑15 яну 2005, 21:11Stava sys sigurnost za stari baterii tova go znam zashtoto moqta e stara i widqh efekta. A struwa 19,40 www.saintsolutions.com
A be ideq si nqmam kak dejstva ame dejstva.az si misleh dali moje da dejstva kato nqkakyv ekran i da predpazwa bateriqta ot oblychvaneto na telefona ili neshto takova zashtoto se lepi ot dolnata strana na bateriqta shte reche mejdu bateriqta i telefona trqbva da se sloji.
No moga da vi kaja che dejstva az sym sys SE P900 i se useti oshte pri tretoto zarevdane sega poslednite 30% ot bateriqta nqmat kraj
No moga da vi kaja che dejstva az sym sys SE P900 i se useti oshte pri tretoto zarevdane sega poslednite 30% ot bateriqta nqmat kraj
-
здравейте, в момента провеждаме тестове на Battery life activator и скоро очаквайте публикуването на резултатите в mobilebulgaria.com поздравиDefaultUser написа: ↑15 яну 2005, 12:01Много интересно нещо!!! На пръв поглед е просто една лепенка но залепиш ли я от вътрешната страна на батерията още след третото зареждане се усеща чувствително убеличение на времето за разговор и stand by. Аз имам SE P900 и веднага го усетх. Сега телефона ми изкарва по три дни а аз говоря по мин 60 мин. на ден ,ползвам gprs i dr. e не слушам mp3-ки.Но мога да кажа че това неще е супер за всички нови телефони на които батерията е проблем.