Най-скапания телефон...

DefaultUser
Регистриран: 28 мар 2018, 11:04

Re: Ами добре-давайте да видим Самсуните

Мнение от DefaultUser » 12 май 2005, 09:42

DefaultUser написа:
12 май 2005, 08:26
Евала на "евалато" ;)
nai golemiq bokluk e nokia 1100 vzeh si q predi 6 meseca 4istak nova _ FINDLANDSKA!!! i na 1-viq mesec se po4na s gubeneto na obhvat,bateriqta mi kara6e po ne pove4e ot 3 dni( ne e malko no po princip trqbva da dargi okolo 10 dni)! Vodih go na remont i mi vzeha 50lv ei taka za ni6to 6toto sled nqma i o6te edin mesec pak su6tiq problem.Sega si tursq cx65 dano izleze po 4itav

DefaultUser

Re: Дайте подробности за Sagem-ите де...

Мнение от DefaultUser » 16 май 2005, 12:20

DefaultUser написа:
10 май 2005, 02:15
Темата е хубава, но половината писали не са много конкретни. Сименс са чат-пат но firmware им е боклук. Скоро четох, че за CX65 има вече 45-та версия. А конкретно Sagem вече не са ли се оправили? Някой има ли по-нов модел? Един причтел с МY V75 е много доволен. А по данни поне MY X4 i MY X6 са добри и пълноценни. А пък MY X8 на CEBIT е събрал най гплямата тълпа, които даже не знаели че има такава марка. Дисплея му е почти най-добрия в света, да речем номер 2. Иначе е дебеличък и голям, но има всичко за което може да се сети човек. А между другото те произвеждат и ОЕМ модели за голени оператори като Vodafone i Telefonica. За сведение само в окръг Сао Пауло Telefonica имат 40 милиона клиенти. Виждал съм донесен от Испания телефон - страхотен със слот за SD и невероятен дисплей-не съм сигурен, че е Сажем, но приличаше. Който е ползвал по-нови модели да драсне няколко реда.
Iskate podrobnosti...ok. Imam sagem my-x8 i dosega ne sum imal po-dobur aparat,ne znam za [po starite im aparati,no tozi opredeleno e jestok...kato funkcii i ka4estvo. Displeq e neveroqten,zvuka tvurde silen i ot4etliv,mp3-to zvu4i kristalno kato ima i basi podobni na motorola e398.Pametta mu e ogromna 40mb,slot za mini sd-poddurja 1gb probvano e,bateriqta e nai dobrata za momenta,durji edna sedmica,ako govorish po 30 min na den i si igraesh s funkciite po 1-2 4asa durji 3dni tova sum go probval li4no.Ka4estvoto na snimkite e nai-dobroto za momenta,kato snimkite izlizat s ka4estvoto na fotoaparat ot malkite klasove.

Techobg
Регистриран: 03 фев 2005, 19:13

Re: Най-скапания телефон...

Мнение от Techobg » 16 май 2005, 13:16

Podkrepiam te 4ove4e(MARSEILLE)t68 sum go nosil 3godini i ne e mrudnal brato....tova e edin mnogo dobur telefon(ili pone beshe),a koito ne razbira da ne pishe gluposti...

DefaultUser

Мнение от DefaultUser » 20 май 2005, 22:01

DefaultUser написа:
16 май 2005, 13:16
Podkrepiam te 4ove4e(MARSEILLE)t68 sum go nosil 3godini i ne e mrudnal brato....tova e edin mnogo dobur telefon(ili pone beshe),a koito ne razbira da ne pishe gluposti...
Opredeleno T68 e mn gotin GSM kato cqlo.Oba4e kato obhvat opredeleno ne bi mogal da se pohvali znam go ot opit.No ina4e vav funkcionalno otno6enie opredeleno e mn dobar samo deto e dosta baven!!!!!

Marseille
Регистриран: 10 фев 2005, 18:55

Мнение от Marseille » 20 май 2005, 22:27

ми имал съм и т68 и т68и и нито един от двата не съм имал проблеми с обхвата

DefaultUser

Мнение от DefaultUser » 21 май 2005, 00:01

DefaultUser написа:
11 май 2005, 23:18
Най-скапаните телефони са на невероятната фирма Samsung!!!!!Още като им чуя името и ме хваща разтройство:(((Имам трима приятели,които имаха Samsung,модели S500,E700,E800.Първия падна от 20 см и умря геройски,втория нещо от самосебе си почна да се изключва и после не може да се включи:)))Общо взето този телефон беше голяма демокрация.Както се казва със собствено мнение.Бачка когато си иска.А третия нещо му се чупи плъзгащия капак.Ей тъй за кеф.Направих си труда да проверя за нещо такова като дефект за този телефон и се оказа,че официално Samsung си признават за "само" 8% дефект от този сорт:))То ако са само толкова пак добре!!Достатъчно е да влезеш в някой магазин за GSM-и и да огледаш телефоните втора ръка.Ако сте наблюдателни ще забележите колко телефони от тази марка се продават!!!!!Лично аз в един магазин преброих 17 телефона!!!Та така.
nekoi xora se zabravixa

DefaultUser

Re: Ами добре-давайте да видим Самсуните

Мнение от DefaultUser » 21 май 2005, 11:29

DefaultUser написа:
12 май 2005, 08:26
Евала на "евалато" ;)
Хахаха малкия дявол ви е ебал момчета,има аз едно време сименс М55 - бая здрава машина мноо му се радвах,после си взех сименс СТ60 ,и след 2 месеца започнах да задавам познатия въпрос "с кво съм го заслужил тва ве мама мъ стара" : тва че бъгва и засича чат пат ше го прескочим,тва че Джава-та му СЪКС ХАРД и неги ще го прескочим,тва че копчетата му се жулат по наи възможно грозния начин и него ше го прескочим,но като започна да ми са изключва докато работа с него,докато правя разговор,докато правя каквото и да е .... и полудях продадох го за 80 ЛВ и си купих НОКИА 6260 и ся се чувствам БОГ ;)

DefaultUser

Мнение от DefaultUser » 22 май 2005, 01:22

DefaultUser написа:
09 май 2005, 20:56
Имал съм СЕ Т300 Т310 и Т610 и Сименс Ц55 и не виждам кое им е скапаното на тези телефони.Т300 и Ц55 са издържали толкова блъскане, изпускане, намокряне и какво ли още не!
aeHeaHeaHeaheaH debalaci !!! maika mi ima Trium Mars mnogo si e hubav daje i ne dava tolkova defekti dava zashtoto e star,a ne zashtoto e skapan,che ste mi debeli..za mene nai-skapaniq telefon e Siemens C45..pylna fashkiq..povecheto siemenski moje da sa zdravi ama sa sys skapan software..pylna prostotiq sa teq siemensi..ot C60,A60,ST60 povecheto sa hubavi..SE syshto ne sa loshi az imam k500i..dava izvestni defekti..no sym dovolen..no opredeleno nai-umrelite telefoni sa Motorla..prosto po-blupava marka telefoni nqma..Motorola C200 e nai-golemiq BOKLUK koito sym vijdal..po-zle ot toq telefon nqma..dano gi sprat ot proizvodstvo teq motoroli..che da si pochinat horata ot gluposti..za Nokia da ne govorim..malko raboti,mnogo pari..toest pylna fashkiq..zdravi sa telefonite no sa mnogo pari..a vseki iska eftin telefon nali..? Za Alcatel nqma da govorq..te sa outsideri v toq janr..oshte sa chudq kak ne sa falirali..no comment

Отговори