Не си купувайте цифрови фотоапарати HP!

DefaultUser
Регистриран: 28 мар 2018, 11:04

HP?

Мнение от DefaultUser » 15 юни 2005, 15:19

DefaultUser написа:
15 юни 2005, 15:15
Имам цифрова камера HP и съм много доволен.Апапратът прави великолепни снимки, непретнциозен е и обслужването му е просто.Връзката с компютър е перфектна.
ne moga da razbera kvo zna4i nepretenciozen apart vsi4ki aparati snuimat edni po hubavo edni po lo6o....a i do vruzkata s pc pak mi e interesno kvo zna4i perfektna tq ili q ima ili q nqma:) kolko megapixela ti e kamerata prati a otnsono kamerite sony rulezzz moje i canon ma sa grozni4ki:)

DefaultUser

Re: Не си купувайте цифрови фотоапарати HP!

Мнение от DefaultUser » 15 юни 2005, 15:29

DefaultUser написа:
15 юни 2005, 14:18
Странно,не мога да си представя HP да нямат сервиз в BG.NOKIA и SONY са джуджета спрямо тази фирма.
ehehe sony bili jujeta ehehe ti lud li si we momko tiq hp sa ebasi ta6aka kato kameri predpo4itam rodnite daisy haha:) hp osven pc i se opitvat da pravqt kameri drugo kvo pravqt>??ni6to sony pravi: -telefoni -PCta -laptopi -digitalni fotoapari -digitalni video kameri -profesionalni kameri pozlvat se v telefoviziqta -televizori -DVD playeri -video ma ve4e predpolagam ne go pravqt -walkmani (s kasetki i tva ve4e ne go pravqt) -diskmeni -mp3 playeri -mp3 s hard disk -mini disk playera -uredbi -soundsistemi -monitori. -dvd i cd rom za pc pi4 zabolqha me rucete spiram

DefaultUser

Мнение от DefaultUser » 15 юни 2005, 16:28

DefaultUser написа:
15 юни 2005, 10:31
За бога, братя, не си купувайте цифрови фотоапарати HP! Не правете тази грешка в никакъв случай! 1.В сравнение с другите при подобни параметри са доста тежки и обемисти.ОК, това се преглътва. 2.Скапват батериите много бързо.Например батерии 1500 mA отиват за около 50 снимки със светкавица. ОК - ходя с няколко комплекта едновременно. ОБАЧЕ, това не е всичко! Оказа се, че след гаранционния срок, който е една година, сервиз НЯМА! С триста зора успях да намеря сервиз за моя проблем(размазани цветове), където установиха, че е заминала оптиката. За да я подменят ще ми излезе 350 лв.!Благодаря, при положение, че апаратът ми HP photosmart 735 ми е от година и половина и съм направил около 2500 снимки.
Тогава, когато си го купих не бяха хич евтини - някъде около 600 лв. Освен това Cаnon-ите си бяха цифра, за другите нямах мнения. Все пак пазарът не беше толкова голям. Всъщност точно представителството на HP у нас ми отговори, че следгаранционен няма и да се оправям сам. Не им повярвах, теглих им една майна и почнах да питам.В Стемо го приеха, откъдето ми казаха какъв е проблема. Мене също ме съмнява дали е оптиката или е по-скоро софтуерен проблем, тъй като образите излизат(и на Real view и при снимки) все едно резолюцията е паднала многократно. Ако някой има някакви идеи относно това, нека пише!

DefaultUser

Мнение от DefaultUser » 15 юни 2005, 17:09

DefaultUser написа:
15 юни 2005, 16:28
Тогава, когато си го купих не бяха хич евтини - някъде около 600 лв. Освен това Cаnon-ите си бяха цифра, за другите нямах мнения. Все пак пазарът не беше толкова голям. Всъщност точно представителството на HP у нас ми отговори, че следгаранционен няма и да се оправям сам. Не им повярвах, теглих им една майна и почнах да питам.В Стемо го приеха, откъдето ми казаха какъв е проблема. Мене също ме съмнява дали е оптиката или е по-скоро софтуерен проблем, тъй като образите излизат(и на Real view и при снимки) все едно резолюцията е паднала многократно. Ако някой има някакви идеи относно това, нека пише!
I az imam sastija!Dovolen sam , no naistina habi mnogo bateriite!Vzeh go predi godina i polovina ot http://www.cnsys.bg Vij tam,mai imat serviz!Uspeh

rmk
Регистриран: 17 авг 2004, 17:25

Мнение от rmk » 15 юни 2005, 17:30

Ми ако смяташ, че проблема е от софтуера що не го префлашнеш. На сайта на ХП има флашове за повечето модели. Аз моя го префлашнах, но същата работа - бъговете си останаха.

DefaultUser

Re: Га яди кифтетата ни рива...

Мнение от DefaultUser » 15 юни 2005, 22:32

DefaultUser написа:
15 юни 2005, 14:34
Що не питате преди купуването??? Апарат се купува на фирма която цял живот апарати е правила - Canon, Nikon, Olympus и т.н. В момента има и малко разминаване с това - Сони и особено Панасоник!
bratle to pri HP starite modeli beha mnogo zle, ne pri novite ne e taka za parite sa si idealni. Imam R707 edna godina i e extra bateriqta mi dyrji 200-300 snimki s svetkavica i imam snimano do sega nad 17000 snimki bez nikakyv problem.

DefaultUser

Мнение от DefaultUser » 15 юни 2005, 22:59

DefaultUser написа:
За бога, братя, не си купувайте цифрови фотоапарати HP! Не правете тази грешка в никакъв случай! 1.В сравнение с другите при подобни параметри са доста тежки и обемисти.ОК, това се преглътва. 2.Скапват батериите много бързо.Например батерии 1500 mA отиват за около 50 снимки със светкавица. ОК - ходя с няколко комплекта едновременно. ОБАЧЕ, това не е всичко! Оказа се, че след гаранционния срок, който е една година, сервиз НЯМА! С триста зора успях да намеря сервиз за моя проблем(размазани цветове), където установиха, че е заминала оптиката. За да я подменят ще ми излезе 350 лв.!Благодаря, при положение, че апаратът ми HP photosmart 735 ми е от година и половина и съм направил около 2500 снимки.
Ами и аз да си кажа по въпроса . Купих си НР М407 4,1МР от Метро за 240 лв. от има няма и месец . Верно скапва батерийте с 2100 съм , прави хубави снимки ,3Х оптично варио, много слаб е от към видеоклипове , няма уебкамера режим , гаранция една година . За сега не ми е правил проблем , дано да издържи поне 1 година . Съгласен съм че апарат се купува от фирма с тредиции ама ако имаш такава възможност (парична) , иначе за тези пари няма какво друго да взема

DefaultUser

Мнение от DefaultUser » 15 юни 2005, 23:14

DefaultUser написа:
15 юни 2005, 22:59
Ами и аз да си кажа по въпроса . Купих си НР М407 4,1МР от Метро за 240 лв. от има няма и месец . Верно скапва батерийте с 2100 съм , прави хубави снимки ,3Х оптично варио, много слаб е от към видеоклипове , няма уебкамера режим , гаранция една година . За сега не ми е правил проблем , дано да издържи поне 1 година . Съгласен съм че апарат се купува от фирма с тредиции ама ако имаш такава възможност (парична) , иначе за тези пари няма какво друго да взема
tuka si prav naistina za teq pari s 4mp i opti4en zoom nqma osven dasi kupi6 teq daisy li si kvi sa ili tam trust hP vse pak e po dobro ot teq...

antip
Регистриран: 25 май 2005, 18:03

Мнение от antip » 15 юни 2005, 23:29

A puk ako iskate na cenata na HP ne6to ka4estveno si vzemete samsung.Pri tqh takiva prostotii ne se polu4avat,osobeno pri tezi ot seria V

DefaultUser

Мнение от DefaultUser » 16 юни 2005, 09:25

DefaultUser написа:
Аз бих казал...НЕ СИ КУПУВАЙТЕ НИЩО НА "HP" В офиса имаме доста техника на тази фирма и е меко казано "ОТВРАТ". Непрекъснато нещо е в сервиз... :(((

Отговори