Help za Ebay pazaruvane
Help za Ebay pazaruvane
Ако някой успешно е пазарувал от Ebay да сподели какви неща са необходими за целта:банкова сметка или запис и т.н.С поща или DHL ги получава и според вас сигурно ли е пазаруването от там.Аз доколкото разбрах ако спечеля търг трябва да пратя парите на продавача и да се надявам че той ще ми прати платената от мен стока.
Re: Help za Ebay pazaruvane
Благодаря предварително на всеки който даде ценна информация.
-
- Регистриран: 24 фев 2005, 10:12
Мисля, че няма да имаш проблем с получаването на стоката, за друго незнам. Някой беше пазарувал от там, но не мога да се сетя кой. Успех
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
zna4i purvo v bg li si? az pazaruvam mnogo ot ebay kaji mi samo kude si ako si v bg s tiq na6te po6ti mn im nqmam doveri ina4e horata na zapad sa 4etni imat si i feedback tam kato e na 100% sumnqva me da ne ti go prati! ina4e za da go plati6 trqbva da ima6 paypal account ili da prati6 4ek ili pari v broi na sobstven risk. ina4e ako si v bg lo6oto e 4e pove4eto prodava4i v ebay ne iskat da pra6tat na nikoi izvun stranataDefaultUser написа: ↑18 юни 2005, 17:16Благодаря предварително на всеки който даде ценна информация.
-
za sigurno e mnogo sigurno no vse pak seller-a trqbva da e s hubav feeback i vse pak kato mu gleda6 turga da zvu4i istinski ne preebavaka..ina4e ako 6te vzima6 telefon mnogo vnimavai za6toto mn prodavat link na koito uj si ojel da vzeme6 tela za 20 pounda no tova e precaknq su6to !! ako razbira6 dobre angliiski pro4itai vsi4ko kakvoto e napisal i da ima pic na tova koeto prodava negov si ne svalen ot neta e dobre su6to! ako ima6 o6te vuprosi pitai meDefaultUser написа: ↑18 юни 2005, 17:15Ако някой успешно е пазарувал от Ebay да сподели какви неща са необходими за целта:банкова сметка или запис и т.н.С поща или DHL ги получава и според вас сигурно ли е пазаруването от там.Аз доколкото разбрах ако спечеля търг трябва да пратя парите на продавача и да се надявам че той ще ми прати платената от мен стока.
Ами да в България съм.И на мен това ми дойде на ум за нашите пощи.Иначе гледах обявите и видях че повечето не искат да пращат в чужбина ама имаше и такива дето се навиваха ама в немския Ebay искаха близо 35 euro за доставка до България та незнам в Англия колко е.Май че жидях нещо за 9.50 лири.По принцип изглежда далавера от Ebay.Бих предпочел да ми го прати познат от чужбина де но като няма кой :( Може и да се пробвам така.Ще прочета за Paypal-a и другите пояснения.10x за инфото.
-
mi za paypal trqbva da ima6 smetka v uk ili v usa za jalost ina4e s DHL mogat da ti go psunat no 6te struva mnogo i dalaverata 6te se razvali ina4e nqma6 li priateli v angliq da ti go kupqt i donesatDefaultUser написа: ↑18 юни 2005, 18:00Ами да в България съм.И на мен това ми дойде на ум за нашите пощи.Иначе гледах обявите и видях че повечето не искат да пращат в чужбина ама имаше и такива дето се навиваха ама в немския Ebay искаха близо 35 euro за доставка до България та незнам в Англия колко е.Май че жидях нещо за 9.50 лири.По принцип изглежда далавера от Ebay.Бих предпочел да ми го прати познат от чужбина де но като няма кой :( Може и да се пробвам така.Ще прочета за Paypal-a и другите пояснения.10x за инфото.
samo neka da dopylnq, che tuk, na mitnitzata mogat da zadyrzhat koleta i da te nakarat da plashtash 20% DDS, koeto si e dosta. proveri i tova, dali mozhe da se sluchi i na teb.
Ами да това си е кофти като переспектива.Ама то нали си е колет.Не е ли конфиденциално това което е ватре.Имат ли право да го отварят на митницата да гледат какво има вътре?
Иначе изглеждат готини офертите във Ebay но като си представи човек че трябва да се изръся 30 лири за колет-а и може да се изгуби по пощата или както казваш да ме карат ДДС да му плащам.А пък и някаква такса ще има за превода на парите.Става си сложно май.Иначе бях навит на един СЕ P910i от там ама май ще си остана с SX1 ако излезе някоя добра оферта за черен по възможност McLaren Edition.Иначе може и ние някой ден да пазаруваме като всички нормални хора от Западна Европа и останалия "по-уреден" свят :)