KOIA E NAI POLZVANATA MARKA TELEFONI ??? KAKUV E TVOQT TELEFON I KAKVO MISLI6 ZA NEGO ???
Re: basi tapata tema za tebe
Tva e Nokia. Sq s1m s 3100 ama sabiram pari za N90-jestok telefon.
-
- Регистриран: 16 фев 2005, 23:51
Re: KOIA E NAI POLZVANATA MARKA TELEFONI ??? KAKUV E TVOQT TELEFON I KAKVO MISLI6 ZA NEGO ???
naistina nokia e nai polzvanata no az imam RAZR V3 i sum izklu4itelno dovolen.Imal sum po4ti vsi4ki nokii(6630,7610,6670,3230,6600,6230)No V3 mnogo me kefi.Imam i 8800 koito za mene e nai dobriq telefon praven nqkoga.
-
- Регистриран: 17 авг 2005, 22:02
NOKIA I SONY ERICSSON
Saglasen sam sus tova 4e Nokia e nai-polzvanata marka GSM-i,no i Sony Ericsson su6to e mnogo polzvana !!! Ne ste li obru6tali vnimanie 4e vseki 2-ri 4ovek koito govori po GSM-a si toi e ili K500 ili K700(tova sa nai uspe6nite i prodavani modeli na Sony-Ericsson) !!! Mislq 4e Sony Ericssonite skoro 6te biqt Nokia-ta,za6toto tova sa mnogo ka4estveni telefoni s mnogo funkcii,na koito mnogo burzo im padat cenite !!!
Re: KOIA E NAI POLZVANATA MARKA TELEFONI ??? KAKUV E TVOQT TELEFON I KAKVO MISLI6 ZA NEGO ???
Пак ще засегна темата за...КОРЕКТНОТО задаване на въпроси)))
НАЙ-ПОЛЗВАНАТА....къде????
В сетовен мащаб - Моторола.
За GSM-мрежи - Нокия...и т.н.
НАЙ-ПОЛЗВАНАТА....къде????
В сетовен мащаб - Моторола.
За GSM-мрежи - Нокия...и т.н.
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: NOKIA I SONY ERICSSON
v USA naipopulqrni modeli sa predimno telefonite na motorola V600,V635,E815,V710,V980DefaultUser написа: ↑19 авг 2005, 10:12Saglasen sam sus tova 4e Nokia e nai-polzvanata marka GSM-i,no i Sony Ericsson su6to e mnogo polzvana !!! Ne ste li obru6tali vnimanie 4e vseki 2-ri 4ovek koito govori po GSM-a si toi e ili K500 ili K700(tova sa nai uspe6nite i prodavani modeli na Sony-Ericsson) !!! Mislq 4e Sony Ericssonite skoro 6te biqt Nokia-ta,za6toto tova sa mnogo ka4estveni telefoni s mnogo funkcii,na koito mnogo burzo im padat cenite !!!
NOKIA-jiv ta6ak :)))
koga 6te razberete 4e statistikite lajat we mom4eta ne moga da razbera za6to se lajete 4e nokia sa nai dobrite?????
te sa nai zdravite no ne i nai dobrite realno poglednato ot edna nokiq kakvato i da e tq ne govorq za izvanzemnite modeli koit struvat kolkoto 3 normalni PC-ta ,ne moje6 da 4aka6 nito zvuk nito kartina nito kamera snimki nito klip ni6to ,,,,,,...........samo dizain i zdravina!!
zdravinata e golqmo predimstvo ama nokia za mene e telefon koito e mn skap i mn qk kato dizain noo mn slab po vsi4ki drui paragrafi..
molq pomislete vu tezi dumi ako ste imali mn telefoni de kakto sam az imal sam nad 25 nokii 2 ot koito 3G
ostanalite ot tipa na 6260.
mn motoroli edna ot koito mpx220 kakto i a1010
a we ko da kaja motorolata ne e nai dobroto ama e mn pove4e ot nokiq
mn se draznq kato 4eta statistikite pokazva6ti 4e nokiq nadminava NEC i motorola aide 4ao i nadqvam se da ne si kupi6 N90 6toto za tiq pari moje6 da si vzeme6 ne6to koeto nikoi ne go e vijdal v BG i skoro nqma i da go vidi dokato nokiata q znaqt vsi4ki bratle !!
4ao
:)))
te sa nai zdravite no ne i nai dobrite realno poglednato ot edna nokiq kakvato i da e tq ne govorq za izvanzemnite modeli koit struvat kolkoto 3 normalni PC-ta ,ne moje6 da 4aka6 nito zvuk nito kartina nito kamera snimki nito klip ni6to ,,,,,,...........samo dizain i zdravina!!
zdravinata e golqmo predimstvo ama nokia za mene e telefon koito e mn skap i mn qk kato dizain noo mn slab po vsi4ki drui paragrafi..
molq pomislete vu tezi dumi ako ste imali mn telefoni de kakto sam az imal sam nad 25 nokii 2 ot koito 3G
ostanalite ot tipa na 6260.
mn motoroli edna ot koito mpx220 kakto i a1010
a we ko da kaja motorolata ne e nai dobroto ama e mn pove4e ot nokiq
mn se draznq kato 4eta statistikite pokazva6ti 4e nokiq nadminava NEC i motorola aide 4ao i nadqvam se da ne si kupi6 N90 6toto za tiq pari moje6 da si vzeme6 ne6to koeto nikoi ne go e vijdal v BG i skoro nqma i da go vidi dokato nokiata q znaqt vsi4ki bratle !!
4ao
hehhe toq telefon k 508 e jiv ta6ak bratle
taq marka imat 6 hubavi telefona sred koito sa p800 p900 i p990
ne se zalugvai vsi4ko ostanalo e jiv ta6ak
e kato izklui4m modelite ot kraq na 2005 de
taq marka imat 6 hubavi telefona sred koito sa p800 p900 i p990
ne se zalugvai vsi4ko ostanalo e jiv ta6ak
e kato izklui4m modelite ot kraq na 2005 de
evala we bratle kaji na bezhabernicite ....motorola e telefona (ne govorq za tipa V3) NOKIA ne vaji
samo zdravina tarsete v nokiq ni6to drugoooooooooooo
nito zvuk nito kartina ni6toooooooooooo
jiv ta6ak sa nokiq pod 700 lv ne q vzimai po doobre t o daje i pove4e da e pak ne q vzimai!!!
a motoroli ima za po 200lv kato MPX200 deto sa unikalni i displei i zvuk izvanzemen ko da vi kaja ..... motorola otivat v kosmosa a nokia sadqt bob!
samo zdravina tarsete v nokiq ni6to drugoooooooooooo
nito zvuk nito kartina ni6toooooooooooo
jiv ta6ak sa nokiq pod 700 lv ne q vzimai po doobre t o daje i pove4e da e pak ne q vzimai!!!
a motoroli ima za po 200lv kato MPX200 deto sa unikalni i displei i zvuk izvanzemen ko da vi kaja ..... motorola otivat v kosmosa a nokia sadqt bob!
bravo we bratle ti si s misleneto na selqnin we
4e toq SE ne struva e vqrno ama i tvoita N906.........................................
of 6te se opravite ama izka vreme
kupi si golf 3 i nokia N90 selskata me4ta
4e toq SE ne struva e vqrno ama i tvoita N906.........................................
of 6te se opravite ama izka vreme
kupi si golf 3 i nokia N90 selskata me4ta
emi ko da ti kaja Jenska mu rabota