Вивател заплашва клиенти !!!

087_088_089
Регистриран: 29 ное 2005, 07:46

Вивател заплашва клиенти !!!

Мнение от 087_088_089 » 27 дек 2005, 08:39

Здавейте,значи проблема е следния имам карта на Вивател с номер 0877095020 от която съм изразходвал сумата от 70 лева за по-малко от месец но се получи следното позволих си да се обадя на 123 и да задам на операторите някой неудобни за тях въпроси от следния тип:
1.Защо не можем да избираме номера от следните разновидности 024......,048313,0891265,088133,0891263,0881263 и др.<тези номера не са с добавена стойност при тарифирането>.
2.Защо в техния сайт е обявена като налична услугата Семейство и приятели.
http://vivatel.bg/bg/faq.php?type=2&fid=117
3.Защо не е общо достъпна карта на покритието.
4.Защо не работят пълноценно номерата за спешна помощ при наличието на съответните институций в нашия град.
5.Защо не работи пълноценно услугата "КЛИР" (при набирането на телефонни услуги и други институций номерът излиза дори да е скрит).
6.На какво се дължат проблемите в покритието в нашия град(на вън на открито сигнал FULL,в сградите в центъра- кафета,магазини само мълчанието на агнетата).
След зададените въпроси от моя страна и подадените сигнали в писмена форма до служител на име Стойчо с телефоннен номер 0877140849 бях прехвърлен към служителка ЕЛИЦА от която разбрах че ако посмея само още един път да се обадя да попитам ще ми бъде спряна картата !!!
Та питам се аз това ли са честните взаймоотношения между клиент и търговец,или стана време да си връщаме изговореното и сега кво да са прави 70 лв са си 70 лв,да не говорим че имам още 4 карти с които общата сума е 250 лв.Надявам се след публикуването в медийте да успея да влеза в графа неплатежоспособни и нелоялни клиенти.До ден два ще има платено съобщение в БТВ,НОВА ТВ,КАНАЛ 1.
Та какво реших в крайна сметка днес ще отида в секи един от магазините от които съм купувал картите и ще им ги върна срещу сумата която трябва да се зареди на 70.01.2006г.общо 250 лв те да се оправят с Вивател за тази сума.

DefaultUser
Регистриран: 28 мар 2018, 11:04

Re: Вивател заплашва клиенти !!!

Мнение от DefaultUser » 27 дек 2005, 09:21

DefaultUser написа:
27 дек 2005, 08:39
Здавейте,значи проблема е следния имам карта на Вивател с номер 0877095020 от която съм изразходвал сумата от 70 лева за по-малко от месец но се получи следното позволих си да се обадя на 123 и да задам на операторите някой неудобни за тях въпроси от следния тип: 1.Защо не можем да избираме номера от следните разновидности 024......,048313,0891265,088133,0891263,0881263 и др.. 2.Защо в техния сайт е обявена като налична услугата Семейство и приятели. http://vivatel.bg/bg/faq.php?type=2&fid=117 3.Защо не е общо достъпна карта на покритието. 4.Защо не работят пълноценно номерата за спешна помощ при наличието на съответните институций в нашия град. 5.Защо не работи пълноценно услугата "КЛИР" (при набирането на телефонни услуги и други институций номерът излиза дори да е скрит). 6.На какво се дължат проблемите в покритието в нашия град(на вън на открито сигнал FULL,в сградите в центъра- кафета,магазини само мълчанието на агнетата). След зададените въпроси от моя страна и подадените сигнали в писмена форма до служител на име Стойчо с телефоннен номер 0877140849 бях прехвърлен към служителка ЕЛИЦА от която разбрах че ако посмея само още един път да се обадя да попитам ще ми бъде спряна картата !!! Та питам се аз това ли са честните взаймоотношения между клиент и търговец,или стана време да си връщаме изговореното и сега кво да са прави 70 лв са си 70 лв,да не говорим че имам още 4 карти с които общата сума е 250 лв.Надявам се след публикуването в медийте да успея да влеза в графа неплатежоспособни и нелоялни клиенти.До ден два ще има платено съобщение в БТВ,НОВА ТВ,КАНАЛ 1. Та какво реших в крайна сметка днес ще отида в секи един от магазините от които съм купувал картите и ще им ги върна срещу сумата която трябва да се зареди на 70.01.2006г.общо 250 лв те да се оправят с Вивател за тази сума.
Абе ти си бил голям тарикат! Ами то ако е така аз щях да има направя сметка за 50 000 лв. /малко повече се получава ако говориш нонстоп от ноември до януари/ и като ми ги върнат - супер далавера. Ами ако бях активирал 100 карти - тогава щяха да ми вурнат 500 000 лв! То като банка бе! Дори в банката като ти ги дадат, после искат да ги връщаш, а така няма да ги връщаш даже! ;) А това че не можеш да се обаждаш на импулсни телефони - хората са казали "С чужда пита помен не се прави!" Нали после ще искаш да ти ги върнат? Или какво искаш някой друг да плаща за мацките които ти дишат в ухото ;) Ми то ако е така може да има и телефон за поръчка на жени по телефона и това ли трябва да ти плащат? Защо не се скривал телефона ти от институции? А на теб за какво ти е да се криеш от институциите - телефонен тероризъм ли ще въртиш? Картата е достъпна. В такъв вид в който е достъпна и при другите оператори. А за проблемите с покритието в заведенията и аз искам да ги попитам, но ти така си се осрал, че не са ти отговорили на едиствения сериозен въпрос който си им задал. Сори пич, ама не може по този начин да се действа.

DefaultUser

Мнение от DefaultUser » 27 дек 2005, 10:13

DefaultUser написа:
27 дек 2005, 09:21
Абе ти си бил голям тарикат! Ами то ако е така аз щях да има направя сметка за 50 000 лв. /малко повече се получава ако говориш нонстоп от ноември до януари/ и като ми ги върнат - супер далавера. Ами ако бях активирал 100 карти - тогава щяха да ми вурнат 500 000 лв! То като банка бе! Дори в банката като ти ги дадат, после искат да ги връщаш, а така няма да ги връщаш даже! ;) А това че не можеш да се обаждаш на импулсни телефони - хората са казали "С чужда пита помен не се прави!" Нали после ще искаш да ти ги върнат? Или какво искаш някой друг да плаща за мацките които ти дишат в ухото ;) Ми то ако е така може да има и телефон за поръчка на жени по телефона и това ли трябва да ти плащат? Защо не се скривал телефона ти от институции? А на теб за какво ти е да се криеш от институциите - телефонен тероризъм ли ще въртиш? Картата е достъпна. В такъв вид в който е достъпна и при другите оператори. А за проблемите с покритието в заведенията и аз искам да ги попитам, но ти така си се осрал, че не са ти отговорили на едиствения сериозен въпрос който си им задал. Сори пич, ама не може по този начин да се действа.
087_088_089 /еше голям подръжник на 3-тия оператор, а сега ревеш а? Ами виж сега ти си прав всички въпроси са ти правилни, пожелавам ти успех.

ogydogy
Регистриран: 05 ное 2005, 20:55

Мнение от ogydogy » 27 дек 2005, 10:49

bih te posywetwal da se obadish w redakciata na westnik standart
mislia che shte te podkrepiat s edna publikacia dori i bez da im se plashta :)))

Nistel
Регистриран: 26 юли 2004, 01:14

Мнение от Nistel » 27 дек 2005, 11:02

087_088_089 какви са тия номера - 088 133 не беше ли гласова поща на МТел ? още малко и *88 ще искаш да набираш :)

Услугата семейство и приятели ще се ползва след 7 Януари .. това което пише на сайта явно е недоглеждане но не е и болка за умиране.

Карта имаше в началото - можеш да я видиш на този сайт - друг е въпроса от каква полза ще ти е.И 3-те оператора дават 99% пълни карти а всички знаем колко е вярно това.

КЛИР си работи - неслучайно ме тормозят няколко познати откакто са си взели карти и номера не излизат..

За София незнам но друг освен теб не реве - в моя град Бургас дупки в покритието не съм забелязвал.

Кои номера не работят - това е ГНУСНА ЛЪЖА - току що проверих - изобщо знаеш ли кой поддържа тези номера ?? сигурно МТел които ти плащат да пишеш глупости тук

Изобщо нормален потребител ще бъде ли толкова настървен да си търси "правата" и да си иска парите за такива неща като непоказана карта на покритие - еми НЕ

Това че някой те е заплашил не го вярвам твърдо .. предполагам че и ти не си спестил някоя друга псувня но това което описваш неможе да стане.Преди няколко месеца имаше случай в който клиент беше заплашил оператор с убийство - мисля че беше на МТел ..

.. а и за платени публикации има тарифи на сайта - разгледайте ги !!

DefaultUser

Мнение от DefaultUser » 27 дек 2005, 11:50

DefaultUser написа:
27 дек 2005, 10:13
087_088_089 /еше голям подръжник на 3-тия оператор, а сега ревеш а? Ами виж сега ти си прав всички въпроси са ти правилни, пожелавам ти успех.
ей МОБИЛТЕЛЧО я се скрий,срамота е да си толкова безочлив.

Andre N.B.
Регистриран: 10 авг 2004, 21:06

Мнение от Andre N.B. » 27 дек 2005, 12:04

Sas sashtija uspeh mojesh da obikolish cjala BG. Shte namerish neredni neshta vav vsichko.

Ironman
Регистриран: 30 окт 2005, 17:35

Мнение от Ironman » 27 дек 2005, 16:11

Nikoy ne haresva neudobnite vaprosi...

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Мнение от РПГ - Sage » 27 дек 2005, 16:39

Доколкото знам, официално и неофициално услуга "Семейство и приятели" все още няма от Vivatel. Има слухове, че ще бъде пусната след 7 януари.
А реалните услуги поддържани за предплатените карти са тук:
http://vivatel.bg/bg/personal.php

За покритието - все още е рано да очакваме всичко да е наред.
Честно казано, не знам дали е редно CLIR услугата да действа при повикване към обществени услуги или особено телефони за спешност. Според мен въпросите ти не са били много уместни. Но дори да е така - без да си тормозил и тероризирал служителите им не би трябвало да те заплашват с изключване от мрежата.

087_088_089
Регистриран: 29 ное 2005, 07:46

Мнение от 087_088_089 » 29 дек 2005, 07:49

Само за едно си прав,небива да си позволяват реплики от следния вид:
Ако се обадите още веднъж имам нареждане да ви спра картата.
Незнам каква е тази служителка Елица,но се надявам служителите от КРС на ул.Гурко 6 да успеят да решат този казус.

Отговори