Взех си телефона наскоро за съжаление не съм GSM спец затова искам малко помощ
-ако някой ми даде линк представляващ FAQ за Siemens S65 ще бъда благодарен
-главно се интересувам от това как мога да си качвам мелодии и картинки от компа безплатно
-и по възможност някой да ми покаже картинки направени с този телефон качени в нета
Предлагам ви да поддържаме пряка нет връзка за до изясняване
Надявам се да получа съдеиствие
Благодаря предварително
Siemens S65
Re: Siemens S65
Виж в сайта на производителя има всичко, можеш и да си теглиш през mobile assistant-a ако ти е по-лесно.
Можеш да си ги качваш по 4 начина - от Инфрачервен, Блутуут, Кабел, или да си ги теглиш. Снимки.
Нямам снимки, но предполагам, че си достатйчно интелигентен да работиш с goole.
Айде успех с телефона.
Можеш да си ги качваш по 4 начина - от Инфрачервен, Блутуут, Кабел, или да си ги теглиш. Снимки.
Нямам снимки, но предполагам, че си достатйчно интелигентен да работиш с goole.
Айде успех с телефона.
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
най-бързо и лесно чрез card reader директно в картата...DefaultUser написа: ↑24 ное 2005, 10:32Виж в сайта на производителя има всичко, можеш и да си теглиш през mobile assistant-a ако ти е по-лесно. Можеш да си ги качваш по 4 начина - от Инфрачервен, Блутуут, Кабел, или да си ги теглиш. Снимки. Нямам снимки, но предполагам, че си достатйчно интелигентен да работиш с goole. Айде успех с телефона.
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Прегледай руския сайт Mobile-review.com. В рубриката "тестове" отиди на Siemens S65. Аз съм с такъв телефон и съм много доволен. Не очаквай от камерата му чудеса.DefaultUser написа: ↑24 ное 2005, 09:44Взех си телефона наскоро за съжаление не съм GSM спец затова искам малко помощ -ако някой ми даде линк представляващ FAQ за Siemens S65 ще бъда благодарен -главно се интересувам от това как мога да си качвам мелодии и картинки от компа безплатно -и по възможност някой да ми покаже картинки направени с този телефон качени в нета Предлагам ви да поддържаме пряка нет връзка за до изясняване Надявам се да получа съдеиствие Благодаря предварително
Мда, ама съм склонен да мисля, че човека няма. Все пак благодаря за допълнението.
Ima li na4in pri da se premahne phonecode na Siemens S65?