Теми за Siemens-помощ
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Теми за Siemens-помощ
Здравейте на всички бихте ли ми помогнали как да си слагам новите теми на Siemens които сам си изтеглил. Представляват един zip файл в които има още няколко файла как се качва това нещо в телефона за да ти бъде една тема. Защото виждам в телефона че останалите треми са разпределни в няколко папки с файлове. А също и как мога да си сменя иконите. Благодаря ви предварително!
-
Re: Теми за Siemens-помощ
Brat teglish si failovete na kompa te shte sa zip fail.Primerno temata ti e sas slednoto ime kato fail blue.sis.zip sled koeto mahash poslednoto prosto q preimenuvash tarkash i ostavqsh za ime samo blue.sis i posle si q mqtash na tela sas infrared.A puk za ikonkite syshto mojesh da si slojish kvito iskash no shte ti trqbva edna programa i dopalnitelno kabel za prenos na danni inache saitcheta za tia neshta sa www.cx65.info www.s65.info www.mobile9.com i oshte dosta ama kato za nachalo vi tia i tva e ai bye byeDefaultUser написа: ↑22 ное 2005, 11:15Здравейте на всички бихте ли ми помогнали как да си слагам новите теми на Siemens които сам си изтеглил. Представляват един zip файл в които има още няколко файла как се качва това нещо в телефона за да ти бъде една тема. Защото виждам в телефона че останалите треми са разпределни в няколко папки с файлове. А също и как мога да си сменя иконите. Благодаря ви предварително!
-
Значи до колкото разбирам не трябва да се разархивира този зип в който са снимки и т.н. а просто трябва да се приеминува на сис. Защото вътре в зипа има файл който е с разширение сис и няколко картинки с разширение гиф.DefaultUser написа: ↑22 ное 2005, 13:23Brat teglish si failovete na kompa te shte sa zip fail.Primerno temata ti e sas slednoto ime kato fail blue.sis.zip sled koeto mahash poslednoto prosto q preimenuvash tarkash i ostavqsh za ime samo blue.sis i posle si q mqtash na tela sas infrared.A puk za ikonkite syshto mojesh da si slojish kvito iskash no shte ti trqbva edna programa i dopalnitelno kabel za prenos na danni inache saitcheta za tia neshta sa www.cx65.info www.s65.info www.mobile9.com i oshte dosta ama kato za nachalo vi tia i tva e ai bye bye
Zna4i az izpolzvam i Software s koito da si pravq temi, no za syjalenie za momenta ne moga da priloja link, za6toto soft go imam ot edin fr. Raz6irenieto za temi za Siemens-a e .sdt taka 4e vs dr ne e tema.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Има един хубав редактор на теми за CX65, M65, S65:
http://www.s65.info/fileadmin/modopo/software/SDTE.zip
На тази серия модели темите се билдват в *.sdt файлове, което всъщност е саморазархивиращ се файл. ТОЗИ файл копираш в GSM, след което си го отваряш от in-box и той сам се инсталира, активира и изтрива. Инсталацията представлява един "ini" файл (*.stc) който при самоинсталирането отива в директория Themes, а останалите джаджи си отиват по места - тапетите и анимациите в Pictures и Animations, звуците в Sounds, в съответни поддиректории с името на темата. Ако след инсталирането от "Мои неща" избереш "Теми" ще видиш и новата тема. Оттам вече ще можеш само да активираш друга от вече инсталираните (*.stc файловете).
Това е.
http://www.s65.info/fileadmin/modopo/software/SDTE.zip
На тази серия модели темите се билдват в *.sdt файлове, което всъщност е саморазархивиращ се файл. ТОЗИ файл копираш в GSM, след което си го отваряш от in-box и той сам се инсталира, активира и изтрива. Инсталацията представлява един "ini" файл (*.stc) който при самоинсталирането отива в директория Themes, а останалите джаджи си отиват по места - тапетите и анимациите в Pictures и Animations, звуците в Sounds, в съответни поддиректории с името на темата. Ако след инсталирането от "Мои неща" избереш "Теми" ще видиш и новата тема. Оттам вече ще можеш само да активираш друга от вече инсталираните (*.stc файловете).
Това е.
Мерси много. Сега ще пробвам.