Аз съм абонат и преди коледа като си плащах сметката ми дадоха подарък Прима пакет. Мисля парти беше. Няма значение. Тя оказа се че не ги дават на всеки абонат а само на този който има над 45-50 лева сметка. Така, че Прими такива, вие сте по-облагодетелствани така че не се оплаквайте.
Та вместо да ми намалят сметката ми бутат някви мизерни пакети дето са им залежали. С целта да си натрупат предколедно малко повече абонатчета.
Mтел направо ни "глезят"
Re: Мтел не ми дава нищо, само взема
Абе от два месеца чувам за разни смешни подаръци дето Мтел подхвърлят. Аз имам един номер на договор със средна сметка 150 кинта (абонат малоумник от 96) и две прими дето ги зареждам всеки месец. До този момент съм получил едни 5 кинта на едната прима преди 3-4 месеца и нищо друго!? За какво става дума? Да не би тия от офиса на Мтел да ми гепят подаръците, защотото там си получавам фактурата, а пък плащам през epay? Ако някой е наясно с условията за тези подаръци нека анализира моя случай. Е@ал съм им тъпите подаръци, но ми е обидно, че куцо и сакато получава по нещо, а аз обирам яловите...
Ако има тук хора от Мтел и ме обвинят в антиреклама съм готов да си дам името и номерата.
Ако има тук хора от Мтел и ме обвинят в антиреклама съм готов да си дам името и номерата.
Re: Mтел направо ни
mno mi e strano na4i az sam na prima ot 3 godini i ne6to ...nz to4no
o6te ot kakto izlqzaha
i na maika mi deto si zima sim karta predi nqma i godina i izpratiha takiva bonysi za deto govorite
pak az ni6to ne vidqh ot tqh...::(
nqkoi da ima idei ?:P
o6te ot kakto izlqzaha
i na maika mi deto si zima sim karta predi nqma i godina i izpratiha takiva bonysi za deto govorite
pak az ni6to ne vidqh ot tqh...::(
nqkoi da ima idei ?:P
Re: Мтел не ми дава нищо, само взема
http://www.mtel.bg/mtelclub.php
за тези дето са на абонамент тука има доста далаверски неща, само че аз до скоро не знаех че имам точки и мога да ги използвам
за тези дето са на абонамент тука има доста далаверски неща, само че аз до скоро не знаех че имам точки и мога да ги използвам
-
- Регистриран: 31 май 2004, 01:19
МТЕЛ - измамници и изнудвачи
Мили хора, аз бях 7 /седем!/ години редовнен абонат на МТЕЛ с 2 СИМ-карти, не съм закъснявал с плащанията никога и за този период не съм падал под 80лв. на всяка от 2-те карти. На икономичен план бях, не пожелах да се прехвърля на толкова рекламираните пакети. Бях съвестен и коректен, преглътнах няколко пъти надписани сметки, замълчах си - здраве да е, пари има. От няколко месеца забелязах, че цената на минутката на ПРИМА стана по-ниска от цената на минутката в моя абонаментен план, а при това аз плащах и т.нар. месечна такса в размер на 18лв с ДДС за всяка от двете ми СИМ-карти, тоест 36 лв всеки месец само таксата. Попитах в МТЕЛ що така и дали евентуално като стар абонат бих могъл да разчитам на някакъв бонус занапред. Предложиха ми нещо като МТЕЛ-ЕКСТРА, но с 2 или 3 годишен договор, при това без безплатните минути, а само с 30% намаление на месечните такси за 6 месеца при запазване на цената на минутката като на икономичен план. Отговорих, че не ми е изгодно и по-добре да мина на ПРИМА, щом не ми дават безплатните минути и те готово - 20 минути на месец безплатни само към МТЕЛ и към другите оператори по старата цена. Пак не става, сами разбирате. Седем години съм абонат на договор, а плащам скъпо и прескъпо в сравнение с техните собствени прими. Все пак заслужавам нещо, нали? И тогава от МТЕЛ отговориха, дръжте се - ГОСПОДИНЕ, СБЪРКАЛИ СТЕ ОПЕРАТОРА !!! Направо онемях от безочието им, вярвайте ми. Невероятен гьонсуратлък проявиха, държаха се арогантно и нагло при серията от разговори с тях.
Спрях да си плащам сметките, те ме изключиха и нищо. Взех си предплатени карти от Глобул и Вива. Вероятно ще стана абонат на един от тези два оператора, не съм решил още. Но за нищо на света, дори за съвсем безплатен номер няма да се върна в МТЕЛ!!!
Какви неща ми минаха през главата с МТЕЛ, книга мога да напиша и тя ще стане бестселър.
Долу измамниците и изнудвачите от МТЕЛ !
Спрях да си плащам сметките, те ме изключиха и нищо. Взех си предплатени карти от Глобул и Вива. Вероятно ще стана абонат на един от тези два оператора, не съм решил още. Но за нищо на света, дори за съвсем безплатен номер няма да се върна в МТЕЛ!!!
Какви неща ми минаха през главата с МТЕЛ, книга мога да напиша и тя ще стане бестселър.
Долу измамниците и изнудвачите от МТЕЛ !
Re: Mтел направо ни
"Радвам се от сърце,че се появиха Вивател, за да покажат малко от малко уважение към хората!"
- Ментел в началото помня и те имаха голямо уважение към хората! :) Явно защото нямаше Глобулу и Вивателя :)))))
- Ментел в началото помня и те имаха голямо уважение към хората! :) Явно защото нямаше Глобулу и Вивателя :)))))