Моля за помощ!
Имам сериозен проблем и искам да блокирам входящите разговори и, по възможност, sms, от определен абонат.
В момента ползвам SL65, но при него няма такава функция, нито възможност да се инсталира допълнителен софтуер.
Моля, дайте идея за телефон (какъвто и да е!) с такава функция или поне с възможност за инсталиране на такъв софтуер!
Блокиране на входящи разговори и sms
-
- Регистриран: 10 окт 2005, 15:05
Re: Блокиране на входящи разговори и sms
Vzemi Nokia 7650 i si instalirai Blackballer ili Blacklist taka ne6to be6e i si gotov
Може да блокираш всички входящи разговори, но от определен номер не може, защото телефона не го подържа и мисля,че няма софт за това за този модел.
Не можеш да блокираш само един абонат.
Моето решение е да си направиш група /аз съм я кръстил "Тихо"/ и да и изключиш звука. Който не ти харесва просто го слагаш в тази група. Така той и да звъни няма да го чуваш. За СМС-ите не знам как да ги "блокираш" обаче.
Моето решение е да си направиш група /аз съм я кръстил "Тихо"/ и да и изключиш звука. Който не ти харесва просто го слагаш в тази група. Така той и да звъни няма да го чуваш. За СМС-ите не знам как да ги "блокираш" обаче.
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
За конкретният модел ли говориш, понеже моя има освен обща забрана Call Restriction и втора папка Public Names в която да сложа нежелани от мен номера
Vseki smartfone. Moje da mu se instalira takava programa
samo za SL65 sym prowerqwala. no az sym si lamer w telefonno otno6enie :-) kyde e pri teb tazi restriction funkciq ?
da de, nqma, zatowa tyrsq swedenie kyde ima podobni opcii:-) MTel suwsem ne iska da okave pomo6, taka 4e 6e tr da tyrsq tehnologiq...
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
Greshkata e moq Otnasq se za izhodqshti V Security se namira