zdraveite,
iskam da vi popitam dali shte mogat da se opraviat izblednelite cvetove na e715 ?! Kakto vijdate i vie v borsata ima e715 za 99 lv samo che bil sys izblednial displei.I iskam da go vzema,no.. dali vaobshte she moje da se opravi ili shte se vlushi poveche ?! Vynshnto displei4e ne bilo izblednqlo a samo vytreshniq po-golemiq :) Inache nqmalo problemi s lentovia kabel.. dali shte moje da se oprawi v serviz izbledneliq displei i kolko shte mi struva? A ako ne moje dali pyk nqma da se vlu6i pove4e?
Mersi
Izbledneli cvetove pri E715
Re: Izbledneli cvetove pri E715
От опит да ти кажа, че избледнелите цветове се дължат точно на лентовия кабел! Това дето нямал проблеми с него телефона е глупост!
-
- Регистриран: 16 фев 2005, 23:51
tova e lentoviq kabel!!Telefona 6te se vlu6i i to dosta.6te po4ne da gasne displeya 6te se vlu6i o6te pove4e kamerata 6te se precaka i t.n.Tezi samsunzi(e700,e710,e715) sled godina polzvane se precakvat po toq na4in.Ne go vzimai samo 6te sujelqva6.I 50lv ne struva!
Лентов кабел 100%.Сам реши.ремонт около 80лв.
ne e zadulzhitelno da e lentoviya kabel,no ti nyama kak da razbere6.mozhe da e edin problem koito se poyavyava pri tozi model konkretno i se smenya edin 4ip.ako e lentov-cenata e 60lv ako e 4ipa e kum 40lv.sama preceni
Не винаги е лента.. има разлика м/у Е715 и Е700.. лентата е масов дефект при Е700 и с много по-малък процент при 715.. Имал съм случай на 2 телефона Е715 с избледнели вътрешни дисплей - почти изцяло бели! Проблема не беше лента, а нещо на самия дисплей и ми излезе много по-евтино отколкото пише тук! Разбира се, вероятността за лентов кабел също я има и съвсем не е за подценяване! Тъй като ти гледам обявите и постовете - твоята цел е да го вземеш, оправиш и продадеш...А там всеки сам си прави сметка! :)